Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Rast v bogatem likovnem okolju


  • Please log in to reply
- - - - -
No replies to this topic

#1 arthouse2009

arthouse2009
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • posts 1

Posted 24. August 2009, 18:29

Pozdravljeni Lunini forumci!

Brez dvoma je likovna umetnost ena od poti, ki nam omogoča celovito duhovno rast: ob intezivnem ustvarjanju prek samospoznanj in veščin prepoznavamo sebe: spoznanja podajamo drugim in jih materializiramo iz duhovnega sveta v evklidski svet.

Šola za risanje in slikanje v Ljubljani je verjetno edina visoka šola, kjer se ob podajanju strokovnih študijskih prvin zavedamo pomena duhovne podstati vsakega posameznika. Drugače povedano, mi nismo suhoparni strokovnjaki: spodbujamo vašo individualno rast in s tem duhovni razvoj in zrenje: še drugače povedano, na Šolo za risanje in slikanje se ne boste vpisali samo zato, ker ima najobširnejši dodiplomski visokošolski program v Evropi (4.letni dodiplomski bolonjski študij!), tudi ne zgolj zato, da bi pridobili 240 ECTS in ustrezni strokovni naziv diplomiranega slikarja ali zato, ker nimamo zgornje starostne meje: odločili se boste, ker nam ni vseeno!

Vabljeni ste vedno k nam, če pa želite izvedeti kaj več, nas lahko obiščete na spletu:
www.arthouse-si.com , morda pa na informativnem dnevu 5.septembra pred letošnjim jesenskim vpisom?

Prepričajte se sami, pričakujemo vas!

Verjemite, likovna umetnost je najodličnejše okno v (vaš) svet!

Vaš: Arthouse2009

Attached Files


Edited by arthouse2009, 24. August 2009, 18:30.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users