Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Tečaj energetske numerologije


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 marjetkarak

marjetkarak
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 19. junij 2010, 11:24

Pozdravljeni!

V Ljubljani organiziramo tečaj numerologije, ki se bo začel predvidoma 4.5.2009. Primeren je za vse, tiste ki se s tem že ukvarjate in bi želeli znanje še nadgraditi, kot tudi za tiste, ki s tem nimate še nobenih izkušenj in vas numerologija zanima. Je odličen pripomoček za vse, ki delajo z ljudmi, na kateremkoli področju. Ne gre za klasično numerologijo, temveč vam bo gospa, ki se že več kot 10 let ukvarja z numerologijo in energijo, predala posebno povezavo, s katero boste ne samo videli, kaj se skriva v številkah, ampak boste lahko ljudem tudi pomagali pri razvijanju potencialov in odpravljanju blokad. Gre za celostno znanje o življenju, s katerim boste tudi sami ogromno pridobili.

Vsi zainteresirani lahko za več informacij pišete na zs ali mail tjasaa@gmail.com.

Lp

Tjaša



Mene pa zanima če ima kdo kaj več izkušenj s tem oz če se to splača? Stvar namreč ni poceni (1200evrov?!), so pa zelo skrivnostni in bi rada vedela če je že kdo bil tam in kje si lahko kaj več preberem o tej metodi in rezultatih, ki se jih da z njo doseči. A obstaja kakšna dobra knjiga na to temo? Zanima me tudi kdo je ta gospa, da si lahko kaj več preberem o njej? ----- ...sonček za vse :)




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0