Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

ujemanje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
35 komentarjev na to temo

#26 5ra5

5ra5
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 1. julij 2010, 13:03

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem nova na forumu.

Astrologija mi je hobi in v nekaj letih študija se je kar nabralo nekaj znanja. Preko svojih lastnih raziskovanjih sem prišla do nekaterih mnenj.

1. Osnova nam je natal. Za vse zgodbe in odnose, ki nam barvajo vsakdan. Ljudje, ki nam prihajajo nasproti so že v naši natalni karti. Različna je le simbolika, ki jo lahko te osebe predstavljajo.

2. Dobro je vedeti, da vsaka ženska išče moški potencial, ki ga ima v natalu in ravno tako moški iščejo svoj ženski potencial, ki ga ima v svojem natalu.

Sedaj pa je vprašanje - ali lahko partner nosi to energijo s katero ga na nek način obvezujete s svojim natalom in ali lahko živite to, kar on na nezavednem nivoju od vas pričakuje.

Kdo je kdo v našem natalu, je stvar občutka in znanja, ki ga imate.

Torej 5tr5, predvidevam, da veš, kakšne Marse lahko potegneš v svoj natal in da se Mars lahko tam tudi obdrži. Marsa imaš v Tehnici v konjunkciji s Plutonom v 6. hiši. Torej lahko ga npr. spoznaš na delovnem mestu, ker pa je v Tehnici je lahko v vezi. Lahko bi bil tudi ločen, ker sama nekako vlečeš parterja v simboliki Urana, saj je Uran na vrhu 7 hiše.

Drugi moški potencial je Sonce, ki ga imaš ti v konjunkciji s Satrunom v Devici v 5.hiši. To lahko daje mošnost, da te bo pritegnil šef ali pa kakšen pomemben starejši moški. Lahko daš tudi simboliko, da bo imel parner v svoji natalni karti vpliv Saturna.

Sama verjetno veš, da imaš malo blokado pri svojih čustvih saj Luna kvadrat Satrun ni ravno lahka stvar. Upam, da te strahovi ne bodo ustavili pri nadaljnem odpiranju tvoje duše.

Predno greva v analizo, te izivam, da napišeš kako si spoznala tega Nemca, da poizkusimo ugotoviti kdo je on v tvoji natalni karti in kako ga ti pogojuješ s svojim natalom.

Lep večer.













Če se ti da, bi bila res vesela, da še ti poveš svoje mnenje.
Glede spolnosti pa je takole: imela sem občutek, da me je (ko me je spoznal) tako koval v zvezde, da se je vstrašil v spolnosti. Tudi to se lahko zgodi. Ker je, ko je bil sproščen, bilo vse ok.

LP
5ra5
Carpe diem!

#27 5ra5

5ra5
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 1. julij 2010, 13:23

Mogoče pa je to TO zate in Tisto Pravo. Boš videla :palec: Očitno sta zaljubljena. Ti želim da se izteče v tvojo korist in da boš srečna, z njim ali s kom drugim. Prvo verjamem v svobodno voljo in šele potem v astro vplive. Ti kar javi, kaj je.

Če pa imaš še kak datum drugega moškega na zalogi, pa tudi kar na plano z njim : če bom vedela kaj povedat, tudi bom. x:)x

Kaže ti srečo za letos x;)x (kot povedano za tvoj solarni horoskop)




Hvala! Res sva še vedno zaljubljena:2src:. Zelo si želim, da bi se to dobro izteklo, ker je po mojem mnenju zelo dober človek. Najraje bi ga poklicala...., se moram kar fejst nazaj držat:sori:... Zaupam, da se bodo stvari zgodile tako, kot bo najbolje za oba. Zaupam vesoljuxDDx. Moram rečt, da sem v zadnjem mesecu postala trdnejša, močnejša (na začetku mi je bilo tako hudo, da bi najraje umrla) in sem dokončno razčistila v svoji glavi z vsem tudi s svojim bivšim (to je tistim, s katerim sva se v začetku letošnjega leta razšla) in s tem, da me je prizadel z njegovo bivšo, vendar moram ljudem zaupati, kajti ni rečeno, da me bodo tudi drugi prizadeli na isti način (tega sem se bala pri tem fantu, ki ga analiziramo). Naredila sem rez in to je edino pravilno. Možno je, da sva tudi zaradi tega imela s tem moškim, ki se je marca pojavil v mojem življenju in za katerega si naredila sinastrijo, težave. Za mene je bilo prehitro, vendar me je tako močno vleklo k njemu, da nisem mogla vzdržat, da bi mu rekla počakajva še malo, prehito mi je. Ko sem ga spoznala sem imela močan impulz (kot še nikoli v življenju), da je to to in da sem našla moškega s katerim si želim ustvariti vse in preživeti starost.

Ne glede na to pa bi te, glede na to da ponujaš in glede na to, da sem malo radovedna, prosila, da pogledaš še ujemanje za naslednja dva datuma in sicer:
- 14.02.1977, MB, ure ne vem (poznam ga že 16 let..)
- 30.04.1972, MB, zvečer, ure ne vem (ta zadnji je rojen isti dan in isto leto kot ta, glede katerega je govora, le kraj in ura sta različna) - (zelo dober kolega, nikoli ni bilo nič med nama, vendar pa čutiva, da sva si podobna v razmišljanju in se zelo dobro razumeva)

Me zanima, kaj misliš. Ni nujno, da narediš podrobno alalizo, samo tako v grobem me zanima.

lp in hvala,
5ra5
Carpe diem!

#28 5ra5

5ra5
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 1. julij 2010, 13:33

Mi lahko kdo pove, ali drži, da se pri moški natalni karti najbolj vidi, kakšno žensko išče oziroma rabi, po tem, kje ima tehtnico, pri ženski pa, kje ima mars?
Jaz imam mars v tehtnici. Dva partnerja do sedaj sta imela sonce v tehtnici in z obema sem se zelo dobro razumela.


Ali je bolj pomembno za ujemanje: asc - desc? To pomeni, da te najbolj dopolnjuje partner, ki ima poudarjene lastnosti tvojega descendenta oziroma znamenja, v katerem je dec oziroma vrh 7. hiše?


ZAnima me, kaj je za avs v katri najbolj pomemben znak ujemanja med dvema?
Carpe diem!

#29 5ra5

5ra5
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 1. julij 2010, 23:11

Hvala.

Ja res, je. Se strinjam s teboj. Bomo videli kaj bo.
Včeraj je bil še ful zainteresiran (ta rojen v Augsburgu), danes pa se sploh ne javi...
Včeraj sem mu rekla, bodiva skupaj (glede na to, da sva zadnji teden vzpostavila stik in je očitno, da imava oba še močna čustva), pa mi je rekel, počasi, ne prehitevaj.
Ne vem, kaj naj si mislim.
Upam, da se bo tvoja napoved (glede letošnje sreče v ljubezni) izpolnila, pa če z njim, ali s kom drugim. Seveda si najbolj želim z njim (kljub vsemu, kar astrologija kaže). Vendar pa mu ne bo dolgo dovolila, da se bo igral toplo - hladno. Ker me to ubija. Upam, da se bodo zadeve kmalu izkristarizirale z njim. Srčno si želim, da pozitivno.

Lahko noč.
Carpe diem!

#30 Agena

Agena
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 3. julij 2010, 23:37

Zdravo!

Nekaj mi ne gre dobro od rok tole pisanje. Prvič sem objavila tekst 2x, prej pa sem se razpisala in mi je nedokončan tekst nekam ušel. Bom ponovila vajo, vendar bo verjetno sedaj odgovor krajši, ker je že pozno.

Po mojih dosedanjih izkušnjah, sem videla simboliko Marsa v Tehnici v tem, da je moškemu izredno pomemben njegov izgled, da mu je pomebno kaj drugi mislijo o njemu, da je moški rad viden, da je lahko že v vezi, da je lahko rojen v znaku tehnice ali ima asc v tehnici, da njegova moškost ni tako močna, kot bi bila npr. Mars v kakšnem svojem znaku, ... Je pa tvoj Mars v konjunkciji s Plutonom in je predvidevam Mars vseeno obarvan z strastjo. Ker pa je Pluton bolj šenska energija, jer tvoj Mars mogoče malce female oz. malce poženščen. Nič narobe - saj je tvoj osebnii vladar 8. hiše Jupiter, v 4. hiši - kar spet kaše na to, da bolj potrebuješ spolnost v povezavi s čustvi. Torej tudi sama želiš bolj nežnsot, kot strast.

Vedno potrebno pogledati, kaj poleg pozicije planeta, kaseje kaže razvoj dogodkov. To pove dispozitor planeta. V tvojem primeru je dispozitor Venera, ki je v svojem znaku. Ker se Mars v Tehnici ne počuti dobro, Venera pa je tu doma, pomeni, da se moški mogoče s časom ne bo počutil dobro v vezi oz. da bo potrebna ena prilagoditev, da bo odnos stabilen, saj je na koncu Venera le v svojem znaku. Me pa zanima, ali je še kakpen moški po letu dni izgubil kakšen pološaj oz moč, saj je venera le stopinjo stran od pada Sonca

Ker je to v 6. hiši, glej tudi, da ne boš vez preveč analizirala ali bila preračunljiva v vezah. Razum&analitiranje in prava ljubezen ne gresta ravno skupaj, saj kjer je egzalirana Venera je Merkur na dnu.

V glavnem - še vedno mislim, da je boljša izbira, da najdeš nekoga, ki ga predstavlja tvoje Sonce. Je da je obarvan z Saturnom (simbolika da je npr. starejsi, kozorog, vodnar, bolj temne barve, druge vere,...), vendar gre preko dispozitrorja Merkurja Sonce v svoj dom. Merkur je retro - zato gre zadeva oz. odnos lahko bolj počasi ali pa se mora začeti 2x.Ker je Sonce v 5. hiši, bi ga res imela rada. Lahko ga najdeš preko službe, ker je Sonce v Devici. Ker je v konjunkcji s Saturnom, ga lahko spoznaš preko prijateljev, ker Saturn vlada 11. hiši. Mogoče je pa tale res pravi zate. :-) Bodi potrpežljiva, saj saturn želi potrpežljivost in čim manj analiziraj. Be happy!

Dovolj za danes.

Lp.





#31 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 4. julij 2010, 10:05

Mi lahko kdo pove, ali drži, da se pri moški natalni karti najbolj vidi, kakšno žensko išče oziroma rabi, po tem, kje ima tehtnico, pri ženski pa, kje ima mars?
Jaz imam mars v tehtnici. Dva partnerja do sedaj sta imela sonce v tehtnici in z obema sem se zelo dobro razumela.


Ali je bolj pomembno za ujemanje: asc - desc? To pomeni, da te najbolj dopolnjuje partner, ki ima poudarjene lastnosti tvojega descendenta oziroma znamenja, v katerem je dec oziroma vrh 7. hiše?


ZAnima me, kaj je za avs v katri najbolj pomemben znak ujemanja med dvema?


Moje mnenje je, da je težko tako posploševat.
Najbolj očitni pokazatelji bi naj bili v katerem elementu je DC, kje je Venera (pri moškem) oz. Mars (pri ženski), kaj si želi Sonce in kaj rabi Luna.

Jaz delam tako, da najprej analiziram vsako karto posebej in si v glavi naredim en presek v smislu kaj bi ta oseba po moje rabila, kaj bi jo dopolnjevalo.
Ko imam te stvari do neke mere razčiščene grem pogledat sinastrijo, da vidim kako vplivata en na drugega, ali na ustrezen način stimulirata prave dele persone en pri drugem. Je pa to težko sistematizirat, kar jaz počnem.

Po moje je najpomembneje, da dajeta občutek varnosti in sproščenosti en drugemu (da se Luna počuti fajn), da obstaja atrakcija (Venera-Mars povezava), da obstajajo napeti aspekti ker ti kažejo na stimulacijo, ki je potrebna za osebni razvoj ter da en drugemu podpirata življenjsko pot (Sonce in Jupiter).
Ampak kot rečeno, ne gledam samo same aspekte, ampak dajem velik povdarek na to, kako se človeka ujemata glede na psihološki profil.

#32 Sladki med

Sladki med
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 8. julij 2010, 13:32

Hejho vsem skupaj xDDx
že nekaj časa berem tale LNF in sem šele zdaj zbrala pogum za registracijo xredx

srčno upam, da si kdo od strokovnjakov tule vzame čas za moj primer; skupaj sva že dolgo časa, šele zadnji dve leti živiva skupaj; torej, kako se "astrološko" ujemava :8): kako planeti in medsebojne sinastrije (in ostali astro izrazi, ki jih ne razumem najbolje x:o)x ) medsebojno bodisi podpirajo ali ovirajo?


jaz: 1.4.1976, 8.15 LJ
on: 22.12.1980, 19.10 LJ

#33 Sladki med

Sladki med
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 9. julij 2010, 07:09

Hejho vsem skupaj xDDx
že nekaj časa berem tale LNF in sem šele zdaj zbrala pogum za registracijo xredx

srčno upam, da si kdo od strokovnjakov tule vzame čas za moj primer; skupaj sva že dolgo časa, šele zadnji dve leti živiva skupaj; torej, kako se "astrološko" ujemava :8): kako planeti in medsebojne sinastrije (in ostali astro izrazi, ki jih ne razumem najbolje x:o)x ) medsebojno bodisi podpirajo ali ovirajo?


jaz: 1.4.1976, 8.15 LJ
on: 22.12.1980, 19.10 LJ

:8):

#34 Sladki med

Sladki med
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 9. julij 2010, 08:29

Osvežujem zato, da ne bo kdo mislil, da sem enodnevnica.
Ne gre nama slabo, vendar bi vseeno rada vedela; za moje pojme gre pri nama vse taaaaako pooooočaaaaasi, pa zato pač vprašam ane :inocent:
saj nisem nikogar nadrla, kje da se potika in zakaj ne odgovori; pač bo - enkrat - upam xDDx

#35 Sladki med

Sladki med
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 9. julij 2010, 14:12

nardila sem ga na več kot 2 straneh in pomotokma izgubila zarad enega OS-a, zato me je vse minilo, tako da naj gleda kdor če to gledat Objavljena slika imam vsega zadost, obnovit pa nimam časa več, grem v štalo.


zakaj me to ne preseneča xscratchx
kadarkoli kaj vprašam I Ching glede naju, je odg.: bo, razen, če ne bo :OoO: in pa potrpežljivost, potrpežljivost, vztrajnost in podrejenost :ermm:
In kot dinamično, neučakano, na trenutke rahlo nestrpno osebo me tale "stand by" ubija - čeprav - ponavljam - v razmerju nimava težav (no, vsaj da bi jaz vedela).

Mantis, vseeno hvala x:)x

#36 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 23. julij 2010, 12:03

kaj pa midva?
ON: 10. 9. 1985, 18.00, Postojna
JAZ: 4. 9. 1983, 13.30, Murska Sobota

zanima me najbolj, kam se bova skupaj preselila. k meni, k njemu?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0