Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Škorpijon - Strelec?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
26 komentarjev na to temo

#1 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 8. november 2002, 01:00

Zanima me ujemanje mojega horoskopa s partnerjevim. On je rojen 06.12.1973 ob 20.12 v Šempetru pri Gorici(najbližji znan kraj je Postojna), jaz pa 03.11.1982 ob 12.35 v istem kraju. Zelo me zanima,
kajti želim razumeti najino obnšanje in kaj lahko storim, da bo zveza trajala čim dlje in bo osrečujoča za oba. Lp

#2 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 8. november 2002, 01:00

Bo vse v redu kar brez horoskopa. Poguma ne bo zmanjaklo;)

#3 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 8. november 2002, 01:00

quote:
intruder pravi:

Bo vse v redu kar brez horoskopa. Poguma ne bo zmanjaklo;)


Potrebujem nasvet, kaj storiti, ker se noče pogovarjati o negativni oz. senčni plati človeka. zanj je pomemben venomer nasmejan obraz, kjerkoli in kadarkoli. Kaj pa jeza, žalost, strah?!?

#4 Exco

Exco
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 5

Objavljeno: 9. november 2002, 01:00

Kolikor jaz vem, v osnovi skorpijon in strelec nista ravno najprilicnejsi par. In kolikor vem, to nima dost veze in se zanemari Objavljena slika
Jah, le kdo bi zmogel brez teh osrecujocih custev? Objavljena slika
Ljudi smo pac razlicni in zeleti si, da bi bil, kar ni, oziroma ga skusati ukrojiti po svoji meri ni ravno izraz ljubezni do cloveka samega. Take it or leave it. And relax. Izvajati pritisk nanj verjetno ni najboljsa rec, ker clovek pac zapade v defenzivo in ima kmalu vsega dovolj. Vzami reci kot pridejo in se ne obremenjuj (verjetno malo upanja, da bi to dejansko storila), scasoma bi se clovek ze sam spremenil, ako vse klapa. Pa tudi ce se ne. Raje se rezi skupaj z njim.
Za diskusije o temnejsih aspektih zivljenja najdi pa druge zrtve, ce ze ne gre drugace. Magari mene, ampak jest sem zmeram v opoziciji Objavljena slika
Predvsem pa skusaj spremeniti sebe, drugi bodo sledili Objavljena slika

Raznorazno...

#5 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 9. november 2002, 01:00

Skorpioncek da ni kaj z sestimi znaki vsi v deveti hisi z kumulacijo v III/IV kvadratu - verjamem da ne razumes zakaj je on vedno dobre volje,
ti pa vedno povrocis v ludjeh bes in jezo ker trmasto geldas in instistiras na tvoje mnenje.
Zakaj pa misliš da si dobila ravno takega dobrovoljčka ? ravni ti
ki sam do sebe tako resen in strog? Si kdaj na to pomislila da bi bil ravno on ključ do preloma in vendar takega življenja, ki si ga podzavestno želiš. Znak da hočes o tem govoriti je dober - on se spretno izogiba, ker se noče s tem obremenjovati, kar na drugi stran ni lepa poteza vendar ! ..... dobra volja in nasmeh sta nalezliva - slej ali prej te spremeni ...... če hočeš ali nočeš!Objavljena slika

#6 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 11. november 2002, 01:00

Hvala vama Exco in Jupi za spodbudne misli! Jaz sprejemam obe strani življenja, tako dobro kot slabo, saj se mi zdita življenjsko nujni. Govoriti o tem, da obstajajo samo dobre strani (pretirani optimizem) ali samo slabe strani (skrajni pesimizem in cinizem), se mi zdi čisti nonsens. Pa saj smo vendar ljudje!!! Delamo napake in se iz nih učimo. Imamo dobre in slabe lastnosti, za katere je pomembno, da se jih zavedamo. Zdi se mi, da nam lahko pri tem veliko pomaga astrologija, saj nam omogoča vpogled v naše lastnosti, na katere smo lahko bolj pozorni v vsakodnevnih situacijah in jih lahko potem tudi spreminjamo. Dokler pa se ne zavedamo, kaj nosimo v sebi, lahko tavamo v temi, počnemo stvari nezavedno in se sprijaznimo s tem, da takšni pač smo in nam ni več pomoči za spremembe. Nakladanje!!!! Človek se lahko kadarkoli spremeni; kdaj gre zlahka, kdaj pa stežka. Že čist na tleh sm bla zaradi tipa, vidva pa sta mi dvignila moralo! Še enkrat hvala vama! Me pa še nekaj zanima. Kako sprejeti to, da fant potrebuje veliko pozornosti, občudovanja, potrditve od zunaj? Zdi se mi, da sem ljubosumna, pa ne vem, kako se znebiti te lastnosti. Fant velikokrat govori o svojih prijateljicah. Več kot o prijateljih. Zdi se mi, da več lepih stvari pove o njih kot o meni. Jz tega ne razumem, kajti jaz mu ne nakladam o tem, pa kakšen je ta prjatu, pa kakšen ta. Ne vem, ali se tudi ostali pogovarjajo o svojih prijateljih in prijateljicah vsak dan?!?!
Veliko vprašanj in dvomov je v meni. Hvala za vaše odgovore!
LP sanjavka

#7 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 11. november 2002, 01:00

Ne vem, če ti bom kaj pomagala, lahko ti le povem svojo izkušnjo. Jaz sem namreč strelka, moj mož pa škorpijon. Že petnajst let (pa še kakšno leto za povrhu) skupaj krmariva skozi življenje in mislim, da nama to kar dobro uspeva. Mislim, da sva značajsko kar različna - jaz precej odprta, neposredna, dobrovoljka, klepetulja,prilagodljiva on bolj zadržan, v neznani družbi še posebej, težje se prilagaja, vse mora imeti nekako pošlihtano, načrtovano... Vendar če pogledam nazaj, mislim, da sva se oba skozi ta čas spreminjala, tako da nama je obema lažje. Seveda tudi kdaj pride do nesoglasja, prepirov (kje pa ne?), a z voljo, pogovorom, razumevanjem partnerja gre.
Prav gotovo ni pomembno le sončno znamenje, moja luna je na primer v levu, njegova v ovnu - morda naju to bolj veže, kaj pa vem?

Veš, tudi jaz rabim veliko pozornosti, občudovanja in potrditve od zunaj (mislim, da je to moje sonce v 7 hiši), moj mož to ve in prepričana sem, da se trudi po svojih najboljših močeh. Tudi govorim rada in moram reči, da je dober poslušalec. Nasprotno pa včasih kakšno stvar jaz prav vlečem iz njega. Mene na primer najbolj moti njegova posesivnost (morda malo pregrobo rečeno), njemu je dovolj naša družina, jaz pa potrebujem tudi prijatelje ipd.
Vsekakor se spoznavava vedno bolje, s tem tudi najine potrebe, želje in jih pač poskušava usklajevati. Trapasto bi bilo le reči škorpijon in strelec ne gresta skupaj in obupati. Če je ljubezen in želja po dobrem odnosu, je prav gotovo tudi pot. Lep pozdrav!

strelka
strelka

#8 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 11. november 2002, 01:00

Strelka, vesela sem za tvoj prispevek k vsemu temu, kajti v meni je prava zmešnjava. Amkpak mislim, da so res določene lastnosti, ki pripadajo samo strelcem in določene lastnosti, ki pripadajo samo škorpijonom. To nas dela drugačne, še ostali planeti v različnih znamenjih pa edinstvene, kompleksne, skratka veliko materiala za raziskovanje zapletene človekove osebnosti, njegove notranjosti je na voljo. Razumevanje, spoštovanje, in še enkrat razumevanje je potrebno, kot vidim. Nekaj me pa resnično boli. Ker se noče pogovarjati o najinem razmerju. Namreč do zdaj še ni začel pogovora o naju. Občutek imam, kakor daa mu ni mar zame. "Vprašaj me, pa boš izvedela!", mi pravi. Pa jaz nočem vleči stvari iz njega. Želim se pogovarjati o vsem, a on ne.
Ti kaj več pove to, da je po ascendentu Lev, luno pa ima v Biku, jaz pa po ascendentu Kozorog z luno v Dvojčkih? Manjka mi komunikacija. Še enkrat hvala! Pozdravček!

#9 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 12. november 2002, 01:00

Hvala za tvoje kritično razmišljanje, Bobnar!

Zanima, zakaj pa moški tolikokrat sprašujejo svoje partnerke, kje so bile, kaj so počele, kako so se imele. Vsaj jaz imam takšne izkušnje. Mogoče tudi zato, da bi manipulirali z nami, ali ker jih preprosto zanima, kaj se dogaja v življenju partnerke? Res je, da mi godi, ko mi fant reče, da me ima rad. In da mi to pove večkrat na dan, pa sploh. No, res je, da sem malo sitna glede tega, kajti zelo rada slišim besedici:"Ljubim te."
Sprašujem se , na kaj namiguješ, ko praviš, kaj naj mu dam, kar najbolje znam. Mi lahko, kaj več poveš o tem?
Drugače pa me zanima še astrološko gledano, kakšni so najini aspekti, kako vplivava drug na drugega, kako lahko drug drugemu narediva življenje prijetnejše.

Lp

sanjavka

#10 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 13. november 2002, 01:00

On ne mara pogovor in se bo povlekel. Gre se za to da so ga verjetno goljufali.
To je kar v redu. No more words, that's my game, you will get me all the same'. Ne verjamem da bo che sploh je pod negativnimi vplivimi, namrech on je DON'T TALK JUST KISS tip, pod vplive pade kot vsi mi, pa so to reklame, novice, bajbe, ne pa THE DARK SIDE OF THE FORCE. A sem shovinist? http://puck.dhs.org

#11 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 13. november 2002, 01:00

Intruder, ja, res je. Raje se bo umaknil in povlekel, kot pa spregovoril o sebi. Pa mi nekaj razloži, glede moških namreč. Kaj pomeni, če gre tip s sodelavcem v Koper in je z bejbo zmenjen, da gresta v kino ob določeni uri, on pa pride kasneje nazaj?

#12 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 13. november 2002, 01:00

Zdi se mi, da sem se oddaljila od začetne teme. Prosim, da mi nekdo naredi sinastrijo z mojim fantom. Vsi potrebni podatki so na začetku napisani. Res želim vedeti, kakšni so najini planetarni vplivi, kakšni aspekti, ki najino življenje oblikujejoObjavljena slika.

Hvala!

Lep pozdravček!Objavljena slika

radovedna sanjavka

#13 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 13. november 2002, 01:00

SE BO! Ne da bi se. ONE MORE CHITTYCHAT and he's ... enostavno povlekel va se. Ne vem zakaj? Ti moshki pa to pojma nimam. Muska ples vmes nich posebnega. Bejba je v redu. Jugozahod kewl, malo so bluzili, iskali plac in podobno, ne verkjamem, ma ti si ljubosumna in kaj naj on z tabo naredi? Sodelovalec je pomemben? Mislim kakshen shef? Bejba? ... o.k. nevermig... http://puck.dhs.org

Claudio Valentin Solis

#14 elizabeta

elizabeta
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 15. november 2002, 01:00

Draga sanjavka! Objavljena slika


Veš s sinastrijo ni tako malo delo, tudi napisati v nekaj stavkih ne gre.

Najbolje je, da najprej spoznaš sama sebe, šele potem druge. To ti je najhitrejša pot do sebe in drugih.

Na forumu je že veliko napisanega o znamenjih (Soncu, Luni, Merkurju, Veneri, Marsu itd. (mislim, da osnove poznaš?) ), samo malo moraš poiskati.

Upam, da nisi jezna. [V]







Elizabeta

#15 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 15. november 2002, 01:00

Haj, Elizabeta!Objavljena slika
Verjamem, da je s sinastrijo veliko dela in pride vsega skupaj veliko, veliko strani. Nisem jezna, ker si mi svetovala, naj pogledam raje po lunin netu in si ogledam bistvene značilnosti mojega in partnerjevega horoskopa. To sem tudi storila in marsikaj izvedela. Tisto, česar pa ne vem, je najino ujemanje, kako vplivava drug na drugega glede na planete v različnih znamenjih. Sprašujem, ali se lahko v strnjeni obliki napiše primerjavo najinih horoskopov?
Želim razumeti njegovo vedenje, želim vedeti, kaj naju vleče skupaj in kaj odbija.

Hvala!

Lep pozdravček

Želim vsem skupaj prijeten dan!Objavljena slika

#16 elizabeta

elizabeta
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 15. november 2002, 01:00

Draga sanjavka! Objavljena slika

Težko bi ti vse, kar si želiš v strnjeni obliki napisala.

Vajina zveza lahko traja dolgo, vendar ti jaz zagotovila ne morem dati. Lahko pa se s partnerjem pogovarjata in sta strpna en do drugega. Če ti ljubiš temo, skrivnosti, mistiko, religijo itd. Še ne pomeni, da mora tudi on to ljubiti in zaradi tega ni slab človek, niti ti ne. In če ti ljubiš morje on pa hribe: kaj bosta storila? Ti nikoli odšla v hribe, on pa nikoli na morje? Neumnost.

Pogledala sem tvoj horoskop. Objavljena slika

Ali veš, da imaš veliko planetov v Škorpijonu (Merkur (njegov Merkur tudi), Venera, Sonce in Jupiter). In vi predstavniki tega znamenja imate čudovite lastnosti (voljo, moč...) in vpoglede v najglobjo srčiko duše. Vendar pa želiš srce in dušo, ne maraš polovičarstva. In to te bega. Ali res misliš, da te nima rad? Objavljena slika

Tvoja gostota planetov v 9.hiši tudi ni zanemarljiva. Želiš razumeti svoj obstoj, svoje življenje in kakšna moč te je ustvarila. Ko si v tujini ali pa študiraš (vse kar predstavlja 9.hiša), (upam, da študiraš), takrat doživljaš sebe in čutiš svojo moč. Postajaš vitalnješa, praktičnejša, jasnejša, organizirana itd. In če ne odletiš v skrivnosti znanja in modrosti, čakaš tujca, popotnika ali pa postajaš poptnik sama in upaš, da boš tam nekje nekoga srečala, da bo razumel tvoje razmišljanje in tvoje znanje. Objavljena slika

Tvoja Luna je v Dvojčkih. Luna se ne počuti dobro v zračnih znamenjih, ker razmišlja preveč. Čustva niso razmišljujoča, ti pa čustveno preveč razmišljaš. Objavljena slika

Tvoj Mars je v Kozorogu (njegova Venera tudi), kjer se on kar dobro počuti. Govori kakšen moški ti je všeč ali pa kakšnega dobiš. Nekdo, ki se ne trudi, da nas fascinira. Je tih, osamljen in oddaljen, kot da bi bil nedotakljiv. Pa vendar je v njemu močna volja, volja ki zmaguje. Objavljena slika

To je le en delček tvojega horoskopa. Objavljena slika

Upam, da ti bo majčkeno pomagal na tvoji poti spoznavanja sebe. Objavljena slika


Elizabeta

#17 sanjavka

sanjavka
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 18. november 2002, 01:00

Živjo, Elizabeta!
Hvala za tvojo razlago najinega horoskopa!
Mislim, da je res, ko praviš, da takrat ko spoznaš samo sebe, lahko spoznaš tudi druge. Spoznaš, kakšni so njihovi vzgibi, zakaj nekaj počnejo, postaneš bolj strpen do razmišljanj drugih in njihovih napak. Objavljena slika
Marsikaj naju povezuje, marsikaj pa tudi odbija. Menim, da je samo od naju odvisno, ali bova razlike poudarjala ali pa se bova naučila živeti z njimi in jih obrniti v najino dobro. Predvsem je pomembno, da govoriva o stvareh, ki naju povezujejo, kajti na teh temeljih bova zvezo gradila naprej. Objavljena slika
Še vprašala bi, kako sva kompatibilna glede na Sonce, ascendent in Luno.
Hvala za potrpežljivost!

Pozdravček

sanjavčicaObjavljena slika

#18 elizabeta

elizabeta
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 21. november 2002, 01:00

Pozdravljena Sanjavčica! Objavljena slika

Velja pravilo, da so najtežje , a najbolj zdrave prav hude in težke življenjske krize in naloge, ki nas marsikaj naučijo. Objavljena slika

Ne strinjam se popolnoma s teboj, ko praviš, da je predvsem pomembno, da govorita o stvareh, ki vaju povezujejo. [V]

Kakor vem, sem ti že nekaj za Luno napisala (tvojo), je klepetulja, taka, ki ji ni para. Zajokala bi ta tvoja Luna - duša, pa glas razuma pravi ne in s prstom žuga ti. In tako vidiš, da nima smisla, kot bi želela, da razum premaga občutke, čustva... Objavljena slika

Njegova Luna ima pa pridih romantike, melanholije in nosi v sebi neko nežno veselje, želi biti brez skrbi, muk in trepetanja. Na neki način je lena in prava gurmanka. Objavljena slika

O Škorpijonu in Strelcu imaš tudi veliko napisanega. Ravno tako o Levu in Kozorogu. Objavljena slika

Pozdravček! Objavljena slika



Elizabeta

#19 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 13. oktober 2005, 12:54

Nasplo$no Scorpio in Strelec grejo zelo dobro v vsem skupaj.

Ko primerja$ izogni se Saturn Uran aspekata, pa bo.

#20 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 13. oktober 2005, 14:43

<{POST_SNAPBACK}>Nasplo$no Scorpio in Strelec grejo zelo dobro v vsem skupaj.


Itak :inocent: x8Dx
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#21 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 13. oktober 2005, 14:55

Važič x:Dx x;)x xsrcx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

#22 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 13. oktober 2005, 14:59

xnckrivx

x;)x x:Xx
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#23 aiwa

aiwa
  • Lunatik
  • Št. objav: 11 494

Objavljeno: 13. oktober 2005, 17:38

x:Dx xyesx :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

#24 Larsy

Larsy
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 088

Objavljeno: 13. oktober 2005, 20:36

<{POST_SNAPBACK}>Nasplo$no Scorpio in Strelec grejo zelo dobro v vsem skupaj.

Upam.... :inocent: :2src: x:)x
Scio mi nihil scire

#25 Liu

Liu
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 638

Objavljeno: 13. oktober 2005, 20:56

<{POST_SNAPBACK}>Upam....  :inocent:  :2src:  x:)x

tinal dej no prosim te..... kaj ce bi se mal preousmerla x:Ix :inocent:
Uspeh je drznim zagotovljen!




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0