Zanimiva razmišljanja o znanosti (genetika, onesnaževanje), trenutnem dogajanju, duhovnosti in zgodovini. Vsekakor stran, ki da misliti:
http://www.geocities...t/slovensko.htm
Optimisti so lahko samo tisti, ki ne vedo!
Uživajte!
Kam se gre?
Avtor teme:
zirosi
, 8. nov 2002, 01:00
Objavljeno: 8. november 2002, 01:00
Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.
Hvala Zirosi.. kar zanimivo!
Tjazy
*** Svet je narejen preprosto! ***
Tjazy
*** Svet je narejen preprosto! ***
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
quote:
zirosi pravi:
Zanimiva razmišljanja o znanosti (genetika, onesnaževanje), trenutnem dogajanju, duhovnosti in zgodovini. Vsekakor stran, ki da misliti:
http://www.geocities...t/slovensko.htm
Optimisti so lahko samo tisti, ki ne vedo!
Uživajte!
ja, fajn, super, knjige od krishnamurtija zastonj

Objavljeno: 9. november 2002, 01:00
Zirosi - fino bi bilo, ce bi tole objavil se v temo Zanimive web strain s podrocja duhovnosti.
Ja, dbest za krishnamurtija - blazno blizu mi je njegovo razmisljanje - sem se spet spomnila in bom spet vzela v roke njegove knjige. Res pa je fajn, da je to v taki obliki.
Res je dbest, da imamo internet!
Marsa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso
Ja, dbest za krishnamurtija - blazno blizu mi je njegovo razmisljanje - sem se spet spomnila in bom spet vzela v roke njegove knjige. Res pa je fajn, da je to v taki obliki.
Res je dbest, da imamo internet!

Marsa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem... In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem." Picasso
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso
Picasso
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0