Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

sinastrija in kompozit


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
16 komentarjev na to temo

#1 26evamatic

26evamatic
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 9. december 2010, 08:40

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem nekoga spoznala, nekoga, ki me zelo privlači, na zunaj in karakterno. Zato sem na astro.com izpolnila podatke zanj in zase. Datumov rojstva ne bi navajala, le naslednje aspekte bi omenila:
1. v sinastriji:
-trigon moj mars in njegova venera
-moja luna in njegovo sonce
- njegovo sonce kvadrat moj mars
- moj mars sekstil njegov pluton
- njegov uran na mojem ascendentu
- njegov severni vozel konjuncija moja venera ( 4 STOPINJE NARAZEN)
2.progresije
-moj progresirani mars je zdaj čisto v trigonu z njegovo natalno venero
-njegov progresirani severni vozel je v eksaktni konjunkciji z mojo natalno venero
- moj progresirani vertex je v eksaktni konjunkciji z njegovim progresiranim soncem
3.v najinem kompozitu je sonce v konjunkciji z njegovo natalno venero (ker ne vem njegove ure rojstva, ne vem, v katero hišo pade kak planet v kompozitu)
4. v najinem progresiranem kompozitu je sonce v konjunkciji na njegovo natalno sonce, pri meni pa je vertex v konjunkciji na moj natalni vertex. Torej v najinem progresiranem kompozitu je stelij v ovnu(sonce, venera, merkur, kiron, vertex). Oven je sicer v moji natalni karti sedma hiša.
5.Sicer je zdaj tranzitni saturn v trigonu na moje natalno sonce in venero, v sekstilu z neptunom, v konjunkciji s plutonom in konjunkciji z njegovim natalnim uranom. Tranzitni uran je v konjunkciji z mojo progresirano venero in njegovo natalno venero ( 3 stopinje naprej od njegove natalne). Tranzitni jupiter je v konjunkciji z njegovo natalno venero.

Torej, kaj mislite o tem? Ali sem le jaz v mislih zaposlena z njim ali sem tudi jaz njemu kaj simpatična?Že dolgo mi nihče ni tako padel v oči kot on.
Sicer pa: že vnaprej vem, da med nama nikoli ne bo nič, saj gre za izredne okoliščine, se pa v množici drugih videvava vsak teden dvakrat.
Najlepša hvala za odgovore.
Imejte se fajn.

#2 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 9. december 2010, 09:56

Tako ne moreš delat, prvo kot prvo moram videt vajine karte in sam precenit katere elemente smatram za signifikantne.
isto za sinastrijo.

Tak da, daj obe natalna karti + sinastrijo (astrodienst style), pa se bomo naprej pogovarjali.

#3 26evamatic

26evamatic
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 9. december 2010, 11:10

Hvala za hiter odgovor. Jaz: 3.2.1978, 21.42 v Ljubljani, on 18.4.1971, v Ljubljani, ure pa ne vem.
Upam, da bo ta karta v redu-sinastrija, več ne spravim gor. Jaz sem zunanja.
Lep dan.

Objavljena slikaGuest user u1287556384 - Login/Logout Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika Horoscope Home Free Horoscopes Astro ShopObjavljena slika Forum FAQ My Astro Astrodienst has a personal message for youN Astrodienst Seasonal BonusDate: 9-Dec-2010 from order@astro.ch Horoscope for: Add a New Person
Edit Data for 'On On ' A K Br B On On Aj K Partner: Add a New Person
A K Br B On On Aj K Objavljena slika Send page View the PDF drawing (for subscribers)View the additional tables (PDF) Objavljena slika Back to the chart selectionObjavljena slika How to print the chart without the text shown on this page:
Click on the image. You get a new page showing only the image. Print it as usual. PS: Printing problems: If the chart is too big for your printer, please also save the image on your hard disk. It is simply a GIF-format bitmap which can be opened with most image processing software. To save, click on the image with the right mouse button, and choose a filename ending with .gif when asked.
Graphics software will allow you to scale and rotate images, so that they fit on your printer. For professional print quality you should consider the 'PDF' option which is offered on top of the chart drawing, at the left side. The PDF charts are available for a small subscription fee.



Objavljena slika Copyright © 2010 Astrodienst AG - report a problem - Objavljena slika Send page

#4 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 9. december 2010, 12:12

No, rojstni datumi so itak boljši kot karte.

Ni ravno dobro, da za njega ne veš uro rojstva, ampak ok, bo pač analiza bolj pomanjkljiva.
Bom pogledal kasneje.

#5 26evamatic

26evamatic
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 9. december 2010, 12:51

Ja, njegove ure in minute pa res ne bom mogla pridobiti, ni šans.
Hvala za tvojo pripravljenost že vnaprej.
Aja, pa sam dobre aspekte glej, ker več od prijateljskega odnosa itak nikoli ne bo prišlo. Močno pa me vseeno zanima, če se mu zdim kaj zanimiva?! on se meni namreč res zdi nekaj posebnega!! :):)

#6 moytsa

moytsa
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 799

Objavljeno: 9. december 2010, 13:15

Sicer pa: že vnaprej vem, da med nama nikoli ne bo nič, saj gre za izredne okoliščine, se pa v množici drugih videvava vsak teden dvakrat.

tukaj je problem....rada bi ti povedala, da delaš vekiko napako, za lažje razumevanje pa si poberi nekje iz neta The secret, pa boš vedla, o čem govorim. če sem ti pomagala s tem, potem sem naredila dobro delo......in če si si the secret pogledala, potem vama želim vso srečo na vajini skupni poti, pa kakršnakoli že bo.....
MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!
NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

#7 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 9. december 2010, 14:31

Joj, samo Secret ne tule vpletat xrolleyesx

#8 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 9. december 2010, 16:30

Nekaj kar pade v oči je precejšnje poklapljanje glede vajinih 7. hiš (indikator primernega partnerja) in tega kar en drugemu v tem pogledu nudita.

Torej, ti maš 7. v Ovnu (Mars v raku - voda). Torej primeren zate je impulziven, odločen, direktne, a čuten, skrben moški.
Njegove sonce je v Ovnu, ASC (to kako ga vidiš najprej) je v Levu (spet ogenj), Venera v Ribag doda skrbniško komponento.

On ima 7. v Vodnaru (Uran v tehtnici).
Ti si vodnarko, poleg tega imaš tam še Venero. Ascendent pa tehtnica.

Tukaj se stvari že zelo poklapljajo.

Glede osebnih planetov:
Sonca (Oven, Vodnar) - ogenj/zrak je kompatibilno. Tvoj mars je tukaj sicer v kvadratu z njegovim Soncem, vendar to v tem primeru ne vidim kot težavo. Njegov razvoj persone ne menim da bo v konfliktu s tvojo izraznostjo(načinom agiranja. Če bi bila spola obratno, takrat že.
Lune... kozorog, strelec... tukaj ni naravne kompatibilnosti. Vendar tvoj merkur v kozorogu tu prave način izražanja za zadovoljevanje njegovih emocij premore. Je pa spet tvoj mars v opoziciji z njegovo luno (in marsom), tak da... odvisno kako se bosta zbalansirala. Če se izrazim figurativno; lahko se vsak s svoje strani sobe dereta en na drugega, lahko pa se na sredi sobe skup sedeta in en drugemu pokažeta kaj je lepega na njegovi strani.

Njegova venera in tvoj mars sta v trigonu - kar on ceni, kar mu je všeč, v čem uživa... je skladno s tvojim načinom izražanja energije, s tem kako se spoprijemaš s stvarmi. Seksualno močnejše bi bilo, če bi bila spola obrnjena ampak kakorkoli že, pozitiven aspekt.
Njegov mars je sicer kozorog, tvoja venera vodnar... mnja... bi lahko blo boljše, bomo rekli.

OK, rezime po tej hitri analizi je, da obstaja začetna atrakcija, v kasnejši fazi je splošno gledano taka vmesna stvar, so tenzije so povezanosti, kar pa načeloma ni slabo, odvisno kaj narediš iz tega, največja težava je v nekompatibilnih lunah. Po mojem mnenju, je to najpomembnejši planet v sinastriji, ker če ne obstaja naravno povezanost kar se tiče emocionalnih potreb in občutka varnosti, če en drugemu to instinktivno ne dajeta, če za to mora delati, nastanejo težave. Sicer ti verbaliziraš na njegovi Luni všečen način in on s svojim Soncem teoretično podpira tvojo strelčevsko Luno... Vendar je vprašanja ali bo do realizacije teh potencialov prišlo, ker so emocionalne potrebe "konfliktne".

No, če želiš kaj konkretnejšega vprašaj pa bom odgovoril, ker da sedim tu 2 uri in naredim poglobljeno analizo se mi pač ne da. Posebej še ne, ker kok se razumem niti še nista skupaj oz. ti niti ne želiš da bi tako bilo.

#9 kokotec

kokotec
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 690

Objavljeno: 9. december 2010, 17:21

O moj bog. :eek:

Si mi ti prou en Mrfi taprav zgleda, ni čudno da so pol Murphy-jevi zakoni taki ku so........ Objavljena slika

Ej, mam par astroloških vprašanj, če mi lahko astrološko pojasniš........

Maš tipčka, za katerega ti je lepo povedano da žal ni znane ure. NI ZNANE URE. x:o)x

In ti kar naenkrat veš, da ma sedmo v vodnarju. Pa veš zgleda, da ma Lunco v kozorogu. x:o)x Si pomislu, da ma Lunco lahko komot v vodnarju? :inocent: Pa sedmo, ne vem, v biku? Sam prašam. Kaj pa pol????? :eek:

Od kdaj se sinastrija lahko dela brez ur? Vsaj taka, kot jo poskušaš tu podturit ti? In sam način analize sinastrije........no comment. xrolleyesx

Naj ti jst naredim en rezime in hitro analizo.


V sinastriji gledaš kam padajo planeti enga v hiše druzga. Pa kake aspekte delajo planeti enga na planete druzga.
Je pomembna Lunca a ne najpomembnejša. In daleč od tega, da sam ona povezuje. Enako počne Sonček, v kombinaciji obeh je pa tisto pomembno. Tisto kar prvlači. Plus planeti z njima v aspektih.

Eni najvažnejših aspektov v sinastriji, tisti, k ti na brzino največ povejo so pa aspekti na ascendenta. Ker je ascendent na liniji horizonta, torej na črti partnerstva in osebnosti.

Tk da ne vem kaj ti vidiš brez pravih podatkov. :inocent:

In pol bi še nadaljeval in še poglobljeno analizo brez pravih podatkov delu, al kako? Pršpari si tiste dve uri, pa pejt rajš na kafe, boš mel več od tega.......... :palec:

#10 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 9. december 2010, 17:40

Ti moram dati prav. Sem ga popolnoma zasral.

Ko sem si izrisal karti in začel gledat, mi je dejstvo, da pri njemu ni točne ure izšlo iz spomina.

ajajaj... dobro da si opazil.

#11 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 10. december 2010, 10:00

Ja, njegove ure in minute pa res ne bom mogla pridobiti, ni šans.
Hvala za tvojo pripravljenost že vnaprej.
Aja, pa sam dobre aspekte glej, ker več od prijateljskega odnosa itak nikoli ne bo prišlo. Močno pa me vseeno zanima, če se mu zdim kaj zanimiva?! on se meni namreč res zdi nekaj posebnega!! Objavljena slika:)


Objavljena slika Astrologija žal ne more povedat kdo bo tisti srečneš, na vsak način se ti že januarja obeta precej bolj zrela ljubezen (saturn trigon venera), v februarju pa boš verjetno že uživala v partnerstvu, konec marca še en pozitiven aspekt med jupitrom in soncem, zato se ti lahko obeta v prvi polovici leta 2011 kakšno materinstvo???, seveda , če si boš to želela.

#12 26evamatic

26evamatic
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 10. december 2010, 10:36

Živijo!

Hvala vsem trem, da ste se odzvali!
Saj sem vedela, da bi bilo dobro imeti tudi njegovo uro rojstva, vendar sem mislila, da se vseeno da kaj povedati tudi na podlagi njegovih in mojih progresij ter kompozit karte, npr. ta vprašanja:
-njegov progresirani severni lunin vozel v konjunkciji z mojo natalno venero
- moj progresirani vertex v konjunkciji z njegovim progresiranim soncem
- njegov progresirani mars v konjunkciji z mojim natalnim soncem in 6 stopinj do moje natalne venere
- sonce v najini kompozit karti v konjunkciji na njegovo natalno venero
- sonce v najini progresirani kompozit karti v konjunkciji z njegovim natalnim soncem-v progresirani kompozit karti je stelij planetov v ovnu, to je v natalni karti moja sedma hiša
Ali se na podlagi tega res nič ne da reči?
Hvala in lep dan!

#13 moytsa

moytsa
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 799

Objavljeno: 10. december 2010, 10:38

Joj, samo Secret ne tule vpletat xrolleyesx

a ni temelj secreti tole, kar sem povedala. dokler bo punca negirala tisto kar želi, ne bo nič od tega...žal...
MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!
NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

#14 moytsa

moytsa
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 799

Objavljeno: 10. december 2010, 11:06

lol....zakon si x:)x
MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!
NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

#15 LastMinute

LastMinute
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 42

Objavljeno: 31. januar 2012, 20:25




Toliko je teh sinastrij odprtih, da joj..

Mene pa zanima pomen Lilith v sinastriji - npr. 1.Lilith v konjunkciji z Jupitrom in druga Lilith v konj. z 1.luno?

hm hm






#16 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 31. januar 2012, 23:56

Toliko je teh sinastrij odprtih, da joj..

Mene pa zanima pomen Lilith v sinastriji - npr. 1.Lilith v konjunkciji z Jupitrom in druga Lilith v konj. z 1.luno?

hm hm


Tut tvoja sinastrija zna ostat odprta če ne boš dal-a bolj konkretnih podatkov, ker to kar si povedal-a definitivno ni dovoj za karkoli pametnega povedat.

V kerih hišah sta obe Lilith - pr njej, pr njemu, v kerih znamenjih, in kaki so vsi aspekti z njima. Še najlažje če objaviš popolne podatke od obeh in pol ti jst obljubim da naredim komplet sinastrijo Lilith, če ne bo nihče drug. Dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva. Obeh. In označit kdo je on, kdo je ona. Objavljena slika

#17 LastMinute

LastMinute
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 42

Objavljeno: 1. februar 2012, 12:52

Ja. Torej se popravljam: (vseh podatkov pa zaenkrat ne bi tu objavljala)




hiša planet znamenje,stopinje
Ž. 1. Jupiter ® vodnar, 10
M. 10. Lilith vodnar, 13

Ž. 4. Lilith bik, 9
M. 12. Luna bik, 8











Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0