Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ametist - vaša nova svetovalka


  • Prijavi se, če želiš komentirati
Ni komentarjev na to temo

#1 ametistka

ametistka
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 17. februar 2011, 09:25

Ametist je vaša nova osebna svetovalka v vseh življenjskih situacijah.


Včasih potrebujete nekoga, da vas samo posluša, je tako? Večkrat se zgodi, da želite samo potrditev svojih misli in načrtov. Včasih pa potrebujete konkreten nasvet glede sedanjosti in prihodnosti.
Pri Ametistu se boste srečali s svojo preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Težave v sedanjosti namreč izvirajo iz naših prepričanj, ki so bila zasejana v preteklosti. In običajno se jih niti ne zavedamo. Ampak vse to se da popraviti, reprogramirati in si narediti prihodnost po svojih željah.
VSAK JE SVOJE SREČE KOVAČ!
In ta pregovor še kako drži in o tem se lahko prepričate, četudi morda sedaj nejeverno zmajujete z glavo. Sedaj ste očitno pripravljeni, da postanete tudi vi kovač svoje sreče! Zakaj sicer bi vam življenje ravno ta trenutek prineslo na pot Ametista? Morda potrebujete le malo pomoči in sedaj vam je na dosegu roke. Začnite si kovati svojo srečo!
In nimate česa izgubiti! Razen 15 minut svojega časa. Prvo svetovanje ali pogovor ali posvet (kakor želite) vam podarimo. Da, popolnoma brezplačno!!

Pokličite na 041 542 264 ali pišite na ametist.svetovalka@gmail.com.

15 min pogovora po telefonu ali odgovor na vašo elektronsko pošto BREZPLAČNO!!

Vabljeni tudi na http://www.ametist-s...e.blogspot.com/ ali me poiščite na FB - Ametist Svetovalka






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0