Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Brezplačna izdelava osebnega amuleta


  • Prijavi se, če želiš komentirati
Ni komentarjev na to temo

#1 Nataja

Nataja
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 14. marec 2011, 14:36

To sporočilo je za vse, ki jih zanima magija, okultno, duhovnost, kabala, čarovništvo in prerokovanje

-Valknutr sp našim dragim iskalcem, ki jim svetujemo preko telefonske številke 090 68 99, na njihovo željo izdelamo brezplačne osebne amulete za zaščito, za ljubezen, za srečo, za dobro počutje in odpravo starih odvečnih energij.

- Dragi iskalci, ne pozabite; v marcu nudimo brezplačno svetovanje na eno vaše vprašanje po mailu: valknutr.valknutr@gmail.com. Potrebujemo: ime in priimek ter datum rojstva za kabalistični izračun ali samo za izračun imena. Za izdelavo astro karte pa poleg navedenega še uro rojstva.

-Dobrodošli pa ste tudi na telefonski liniji 090 68 99, kjer vam kratko in jedrnato svetujemo na kakršnakoli vprašanja.

-Po mailu se lahko naročite tudi na osebno svetovanje 40 min/13 eur

-V prihajajoči spomladi pa se bomo lahko srečali v živo, na sedežu Valknutra in se učili na tečajih iz področij, ki vas zanimajo. Vsaka od nas bo vodila tečaj iz svojega področja.


Mali nasvetki:

Ne potrebujete kristalne krogle, da bi videli svojo usodo. Potrebujete le srednje velik topaz, ki je znan kot kamen duše, saj pospešuje ustvarjalnost in individualnost ter nosilcu pomaga razumeti njegove lastne motivacije in videti njegove želje.



Za obrede, meditacijo ali kaj podobnega, boste potrebovali med drugim tudi različna kadila. Nocoj vam Inanni predlaga: Nočna kadila: akacija, amarant, amber, cimet, cipresa, zmajeva kri, lilija, patčuli, bor, tobak, sporiša, tisa, glicinija, tamariska, topol, mastike, strok.
Lunina kadila: kafra, kadilo, gardenija, jasmin, limona, lot...

Več o nas boste izvedeli, če nas obiščete na facebook-u ali nam pišete na e-mail: valknutr.valknutr@gmail.com

Lep pozdrav in en lep magičen dan vam želiva Nataja in Alina





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0