Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Preteklost


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
77 komentarjev na to temo

#76 Pujsita

Pujsita
  • D član
  • Št. objav: 8 988

Objavljeno: 8. julij 2004, 12:16

Preteklost so v bistvu naše lekcije. Če so osvojene in pravilno dojete nas ne obremenjujejo, če pa imamo v sebi kakšne nerazrešene zadeve, pa zagotovo vplivajo zadeve na življenje sedaj, v tem trenutku. Da čas sam od sebe poceli rane, dvomim, bi prej rekla, da se duševni prah nabira čez nerazrešene rane, do nerazpoznavnosti, pa vedno večji kupček se nabira, vzorci so vedno bolj izumetničeni, vedno manj jasno je, kje se nahaja vzrok za točno tak vzorček. In ko napoči trenutek, človek obdela te zadeve, odpusti preteklost iz svojega življenja, pade težko breme z njega in končno zadiha s polnimi pljuči in svet se mu zdi kar naenkrat prečudovit xrainbowx xrosex xsrcbumx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

#77 bikica

bikica
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 37

Objavljeno: 18. julij 2004, 11:15

meni je najbolj pomagalo,da sem se s to osebo soocila ji odpustila in odpustila sebi.To resnicno pomaga meni je.To osebo sem tudi objela,poljubila in ji rekla,da jo imam rada kajti to sedaj cutim
LJUBEZEN IN NE SOVRASTVO.lJUDJE,KI SPOLNO ZLORABLJAJO SE MOGOCE NITI NE ZAVEDAJO KAKO NAS STEM PRIZADENEJO,KER ZGOLJ MISLIJO NA SEBE..NA SVOJO PoTESITEV.Ne sovrazi nikogar Sanjavka nisi ti nic kriva,sovrastvo ki ga cutis pa skodi tebi in ne tisti osebi,ki ti je to storila,ker prihaja iz tvoje notranjosti ne pusti,da to prevlada..Tolko lepega te se v zivljenju caka ne ustavi se pri enemu partneju,ki ti ne stoji ob strani,te ne spostuje in ceni.Imej se rada pusti si ljubiti ne obupaj pojdi z dvignjeno glavo naprej,ko pades ustani je veliko dobrih moskih in ne samo slabih.
Tudi sama imam moskega katerega ne bi zamenjala za nic na svetu samo pocakati sem mogla,da pride pravi trenutek in nisem obupala.vse to kar sem napisala je res,ker so moje lastne izkusnje.Nasveti ti lahko pomagajo odpreti oci ti pa si tista edina,ki si lahko pomagas.
Ce se bos hotela pogovarjat pa sem tu in tudi to da se pogovarjas z osebo,ki je imela podobne izkusnje lahko pomaga...
...bikica...

#78 kapica

kapica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 019

Objavljeno: 20. julij 2004, 14:17

Ne cas omejiti na neko upanje v boljse, ker ga s tem oropamo njegove edine prave prisotnosti! preteklost je tko za vecino pozabljena, ker ni izpolnila pricakovanj in sedanjost nato postane le se tolazba do prihodnosti, v kateri se obeta tisto "tapravo" tisto "boljse" tisto "to je pa to"... :sori:
ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0