Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Iz srca prosim za nasvet


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
9 komentarjev na to temo

#1 pikitita

pikitita
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 14. april 2011, 09:25

Pozdravljeni,

s fantom živiva skupaj in imava 2 mali hčerki. Veza zelo šepa, ni komunikacije, ni nežnosti... ni skupnosti. Partnerja imam zelo rada, glede na njegovo hladnost pa dvomim v njegovo ljubezen. Občutek imam, kot da nisem tista prava, a se mi ne upa povedat. Ne vem niti kdo je kriv za situacijo, ali sem jaz prezahtevna ali je on preveč samotarski. Spoznala pa sem fanta s katerim imava ogromno skupnega. Med nama ni nič, čeprav on intenzivno razmišlja o tem.
Ker sem zelo zapostavljena v vezi in odnosi postajajo vse hujši, bi rada odšla... a sem finančno nesposobna, in otroci so tukaj - zelo vezani nanj. Strah me je, da bi mi partner tudi nagajal, kajti njegov ego zelo izstopa. Po drugi strani pa si želim samo eno normalno družinsko življenje in ostati s partnerjem, ker ga imam rada. Če bi le spet postal tisti fant, ki je bil pred vsem tem sranjem.
Naj grem? Naj ostanem? Naj obdržim vez z novim prijateljem ali naj tudi njega odpikam? Kje me čaka sreča? Ker moje celotno življenje je ena sama drama.... samo normalno življenje si želim.

Jaz: 24.7.1982, ura 12:45
Partner: 4.5.1973, ure ne vem - enkrat popoldne okoli štirih
Novi znanec: 21.12.1981

Resnično prosim za nasvet, ne zmorem več razmišljati s pametno glavo.

Pikitita

#2 pikitita

pikitita
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 14. april 2011, 13:44

Porny, ne boj se, se ne mislim zahvaljevat... A misliš, da sem takšna trapa, da najprej okoli rešujem probleme, medtem pa držim tišino s svojim partnerjem? Itak da sem se poskušala pogovorit z njim na vse možne načine... pa se pač noče pogovarjat. Ni bilo prevar, niti razlogov za ljubosumje. Je vase zaprt človek in pri njemu nikoli ne veš kje si - mu je ok, je slabe volje, je vesel, mu je všeč, mu ni všeč.....?
In ja, tudi to vem, da je komunikacija osnovna sestavina uspešnega razmerja... in se že od nekdaj trudim s tem pri vseh odnosih.
Zanima me pa astrološki profil, psihološko naju lahko analiziraš v primeru, da bi ti povedala kaj več o odnosu, a ne?

Ne jemlji tega kot napad, ampak dovolj imam "nasvetov", ki se jih da prebrat v vsaki najstniški reviji.


Pikitita

#3 capt. spaulding

capt. spaulding
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 898

Objavljeno: 14. april 2011, 14:21

Pikitita horoskop= HORORSKOPE

Tu ti res nobena bajalica ne more pomagati, sama s seboj razčisti kaj si sploh želiš, ostalo je samo še igra morale, dolžnosti in strasti...
Da ti pa potencijalni snubec želi samo zlest pod kiklo je pa logiš, taki housebrakeri se kmalu ohladijo ko dobijo cel paket.
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

#4 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 14. april 2011, 16:10

Vsak nosi določene podzavestne vzorce in navade ki jih je pridobil po liniji svojih staršev in prednikov...

Koliko sta se pa vidva kaj lotila odnosov s starši...vsak s svoje strani...in koliko sta sploh povprašala in izvedela v kakšnih razmerah in odnosih so bili vajini starši...x?x Vprašanje tudi kdaj je postal kao hladnokrven. Ko sta bila že skupaj ali je bil že prej...Problemi so ponavadi v detajlih ki se zdijo nepomembni na prvi pogled...

Finančno nesposobnost pa jaz vidim kot izgovor...vprašanje kaj vse se skriva pod površjem...Če te ima drug tip kao rad potem naj mu ne bi bil problem poskrbet za tebe in tvoja otroka, če bi kao hotela živet pri tebi...Vprašanje pa je ali bi on bil pripravljen naresti ta korak...Ali pa hoče samo tebe in žensko za seks pa da mu v prihodnosti rodi kakšno bebico...za tvoje sedanje otroke naj pa kao poskrbi tvoj sedabnji tipček...

V takih primerih je dobro pregledat tudi scenarije, ki jih marsikdo na prvi pogled sploh ne vidi...tvoj novi znanec je pa samo za malenkost starejši od tebe...mene bi bolj zanimalo koliko je čustveno in duhovno zrel...od tega bodo namreč odvisni tudi njegovi kao bodoči koraki, če se boš spustila v to...x:)x

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#5 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. april 2011, 17:16

Bolj kot s strani astrologije, ti bo mogoče boljši rezultat dala numerologija. Ali si se preselila s svojim partnerjem na kako drugo lokacijo,ali si še vedno na starem naslovu ? Finančni problem je lahko tudi posledica neujemanja števil na naslovu, kot tudi komunikacija in ostale težave. Mogoče se ti kaj posvita. Malo analiziraj za nazaj, kje si bila, kakšno stanje je bilo takrat in kakšno sedaj. Če ti je kaj numerologija poznana, moraš sešteti precej dejavnikov, katerih pa tukaj ne bom izdajal.

#6 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 14. april 2011, 17:25

on je trmast in podjeten Bik, katerega Sonce in Venera 'padeta' v tvojo hišo
partnerstva. Morda ti ljubezni ne izkazuje kot bi želela verjamem pa, da gre
za stabilnega in zanesljivega partnerja, katerega ljubezen, ne more biti nek manko v partnerstvu.

Razčistiti moraš sama s seboj se vprašati, kaj sploh želiš.Imaš izredno naporno
12.hišo ( podzavest). Se s temi energijami sploh znaš in moreš, spopadati?

Malo pobrskaj po netu kakšne energije prinaša Pluton v konjunkciji z Marsom, v 12. hiši.
Če se boš potrudila, boš veliko našla. Morda ,pri sebi, tudi odgovor.
Dvomim, da gre za hladnokrvnega partnerja, gre bolj za človeka, ki pri
izkazovanju ljubezni, kar se partnerstva tiče, ni ravno hitrega jezika. Dobro premisli
predno kaj reče.
Naj dodam, da interpretiranje odnosov med partnerjema zahteva veliko časa in dela, predvsem pa natančnih
podatkov.

Težka bo. Moje mnenje: razčisti pri sebi. Imaš internet, prični iskati.

Morda še priporočilo (gre za izključno moje mnenje), da se s tistim drugim Strelcem, s stelijem planetov v Strelcu in naglašenimi vodnarskimi energijami, ne zapletaš. Čisto možno pa, da ti je bolj ' pisan na kožo '.

Saj'zna' kot temu pravimo v slengu. :inocent: :2src:
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#7 pikitita

pikitita
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 14. april 2011, 19:29

Hvala č.v.e.k.a, to rabim - da vem ali sem jaz problem ali on. Tale pluton in mars v 12. hiši torej nakazujeta, da sem... psihično moten in eksploziven kriminalec, ki se skriva pod lepo masko? Objavljena slika
Ja, imam nerazčiščene odnose z očetom oz. odnosov že dve leti nima, ker je zlorabljal mamo. Ne zdi se mi, da bi bila jezna nanj, sem mu oprostila v srcu in mu (kljub temu da ga nerada vidim, ker me vedno fila s svojim sovraštvom do mame) želim srečo. In želim si, da bi našel kakšno sopotnico, da ne bi svojo starost preživljal sam. In ja, imam strahove, da moje življenje steče po mamini poti. Sem tudi eksplozivna oseba, pa ne tako,da bi ubijala... burno pokažem tako veselje kot tudi prizadetost. In hitro se znormaliziram v normalno stanje.
Bom pa sigurno tvoj nasvet vzela resno in se zamislila nad tole 12. hišo. Čeprav duhovnosti dajem velik pomen in se veliko analiziram. Pa ne samo sebe Objavljena slika

Zanimiv mi je tvoj zapis, da je partner zanesljiv... ne vem... nekako mi ni nikoli na voljo, tudi če se kaj zmeniva - v zadnji minuti odpove. Niti mi ne stoji ob strani - pri žalostnem dogodku, ki se je nanašal na oba, je stisnil rep med noge in odšel v gostilno, jaz pa sem stvari reševala in se ubadala z žalostjo popolnoma sama. Ne vem.... In tudi 3 tedensko trmanje po tem, ko me je on sam pustil na cedilu v zadnjem trenutku, se mi ne zdi zanesljivost.

A strelec je pa takšen "falot"? Se mi zdi čisto povprečen kmečki fant, z veliko zanimanja za duhovnost. Sploh nisem nikoli pomislila, da bi me želel izkoristiti - nekako mi resnično ne deluje tak tip človeka. Ali se morda res tudi on skriva za lepo masko in morda na skrivaj kuje načrt, da me bo nekoč v nekem gozdu pokončal?! Objavljena slika

#8 capt. spaulding

capt. spaulding
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 898

Objavljeno: 14. april 2011, 19:46

Tebi je pomoje v bistvu že vse jasno, tu bi samo rada dobila potrditev, da narediš korake v smer kamor bi rada šla. Te je pa strah prevzet vse posledice ki bi-bojo sledile, le te pa na koncu ne boš mogla zvalit na astrologa.
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

#9 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 15. april 2011, 10:52

Piki zapomni si dobro, kaj ti govorim. Rešitev je samo pri BoguObjavljena slika Objavljena slika Objavljena slika

LP


#10 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 15. april 2011, 10:56

Tole je astrološki del foruma.

Se ne rabi tu moraliziranja, sprašuje pa se astrologe.

skratka, debate tu so namenjene ASTROLOGIJI.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0