Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Moč zdravilno - terapevtskih gob za živali


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 Lucien

Lucien
 • NeČistZačetnik
 • Pip
 • Št. objav: 1

Objavljeno: 15. julij 2011, 11:53


Kaj je GANODERMA LUCIDUM oz. REIŠI za živali?


Medicinska goba Reiši (Ganoderma lucidum), bolj znana kot goba nesmrtnosti, je ena izmed najbolj legendarnih gliv povezanih s splošnim počutjem, zdravjem, okrevanjem in dolgim, kvalitetnejšim življenjem.

Goba Reiši v Vzhodni Aziji uživa posebno častenje in je bila uporabljena v tradicionalni medicini že pred več tisočletji. Zaradi tega je ena najstarejših gob, uporabljenih v terapevtsko – medicinske namene.


POZITIVNI UČINKI na živali IZ PRIPRAVKA TE MEDICINSKE GOBE


Klinične študije na živalih nakazujejo, da medicinske gobe vsebujejo vrsto farmakološko – aktivnih snovi, ki močno krepijo imunski sistem. Preko okrepljenega imunskega sistema se je telo sposobno samo boriti s povsem vsakdanjimi obolenji kot so prehladi, pa tudi z veliko resnejšimi bakterijskimi ter virusnimi okužbami in rakavimi oboljenji. Nekatere farmakološko – aktivne snovi iz pripravka medicinske gobe imajo sposobnost direktnega zaviranja rasti rakavih celic (triterpeni), druge pa njihovo rast zavirajo preko krepitve naravne odpornosti organizma živali. Goba Reiši obenem vsebuje snovi, ki delujejo protivirusno in protibakterijsko, ter varujejo ledvica in jetra pred strupi in škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Pripravki iz medicinske gobe Reiši (Ganoderma lucidum) si prizadevajo k spodbujanju zdravja in dobrega počutja živali, pri čemer omejujejo ter preprečujejo rast in nastanek živali škodljivih celic. Terapevtsko učinkovite sestavine v gobi podpirajo celotni obrambni mehanizem in obenem zagotavljajo zdrav in sijoč kožuh ter s svojo aromatičnostjo izboljšajo okus hrane.


HOMEOPATIJA za živali ZA BOLJŠE POČUTJE IN BOLJ ZDRAVO ŽIVLJENJE


Pripravke iz terapevtsko – medicinskih gob vedno pogosteje priporočajo tudi homeopati za živali, veterinarji in strokovnjaki s tega področja. Kompleksne snovi medicinskih gob sinergistično delujejo kot izredno močni adaptogeni, kateri telesu omogočajo zmanjševanje izčrpanosti ter krepitev vzdržljivosti. Adaptogeni telesu omogočajo učinkovitejše prilagajanje na najrazličnejše oblike stresa, tako iz okolja (mraz, veter, prekomerna vlaga, sončna pripeka, hrup, itd), kot tudi psihičnega. Imajo nespecifično sposobnost podpiranja vseh glavnih telesnih sistemov (živčni, hormonski, imunski, itd.) in tudi izboljševanje njihovega delovanja. Obenem podpirajo delovanje nadledvičnih žlez in celicam omogočajo boljšo izrabo kisika.


Goba Ganoderma lucidum ali Reiši je ena izmed najmočnejših sredstev preventivnega okrevanja in preprečevanja težkih obolenj, problematike kože in ostalih odstopajočih simptomov, ki vplivajo na celotno splošno počutje. Združevanje moči te terapevtsko – medicinske gobe s homeopatijo je močna kombinacija, ki s svojo metodo koristno in pozitivno vpliva na žival.

Okrevanje s pripravki iz gobe Reiši nima stranskih učinkov in je zato še prijaznejša do živali.


Priporoča se lastnikom, katerih žival:
 • Kaže znake staranja
 • Trpi zaradi raka
 • Je v procesu kemoterapije ali sevanja
 • Ima težave s srcem
 • Trpi zaradi alergij
 • Trpi zaradi hepatitisa
 • Ima artritis ali podobne bolečine
 • Se zdravi zaradi okužbe
 • Ima šibek imunski sistem


To temo je popravil/a Lucien: 15. julij 2011, 11:57

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0