Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Bioresonančna terapija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
26 komentarjev na to temo

#26 miha2000

miha2000
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 8. januar 2013, 08:25

Pozdravljeni,

želel bi podeliti svojo izkušnjo z bioresonančno terapijo. Prepričan sem namreč, da bi morala imeti pristna osebna izkušnja dovolj veliko težo v pogovorih, ali katera oblika zdravljenja pomaga ali ne.

Zaradi težav z alergijo sem se pred leti najprej obrnil na klasično medicino, dermatovenerološko kliniko v Ljubljani. Po mnogih pregledih in pogovorih z dermatologi smo skupaj ugotovili diagnozo. Zdravniki so mi jasno povedali, da to težavo ne znajo pozdraviti, znajo pa jo blažiti. Prav tako so mi pošteno povedali, da pravzaprav ne vedo dobro, kaj težavo povzroča.

Ko je uradna medicina naredila svoje, sem poizkusil še z alternativno medicino, natančneje z bioresonančno terapijo (Bicom). Izbral sem si zdravilca, kateri mi je bil priporočen, h kateremu zahaja razmeroma veliko ljudi in ki je ustrezno opremljen. To me je prepričalo, da sem izbral pravo obliko zdravljenja pri pravi osebi.
Zdravilec se je moji alergiji posvetil, mi povedal da težava ni zelo huda in da njegovo zdravljenje takšne težave zelo uspešno odpravlja. Na terapije sem redno hodil več kot eno leto, dosledno upošteval vse nasvete zdravilca (tako na sami terapiji kot v načinu življenja, pri prehranjevanju ipd.) in spremljal njegove ugotovitve. Zdravilec mi je vedno zagotovil, da zdravljenje poteka zelo dobro in da uspešno napredujeva.
Po več kot enem letu intenzivnega in skrbnega zdravljenja nisem na svojem telesu opazil nikakršnih sprememb na boljše. Zaradi tega sem zdravilcu povedal, da takšne oblike zdravljenja ne morem več nadaljevati, saj glede na moja opazovanja nimajo nikakršnega učinka. Iz strani zdravilca nisem prejel argumentiranega pojasnila, zakaj njegovo zdravljenje ne deluje, prav tako ni bilo iz njegove strani nobene pripravljenosti po vračilu denarja, niti po vračilu zgolj dela denarja, katerega sem vsakih nekaj tednov pustil pri zdravilcu.

Po tej svoji izkušnji lahko zaključim, da alternativno zdravljenje z bioresonanco na mene ni imelo prav nobenega učinka in da je bila to zelo slaba naložba mojega denarja. Glede na to, da mi zdravilec ni bil pripravljen vrniti nič denarja in da mi ni podal argumentiranega razloga, zakaj po več kot enem letu njegovega zdravljenja ni nobenih sadov, žal tudi ugotavljam, da je šlo za prevaro. Zdravilec je od osebe, ki se je k njemu prišla zdravit, jemal denar, in to kljub temu, da je bila njegova storitev neuspešna. Denarja ni želel vrniti ne v celoti ne v deležu. Po mojem mnenju bi sam moral takšno osebo tudi prijaviti ustreznim inštitucijam in zahtevati, da s svojim delovanjem preneha, ali pa vsaj omogoči svojim strankam vračilo denarja ob neuspešno opravljeni storitvi.

Zaradi svoje izkušnje bi želel svetovati tudi vsem ostalim, ki razmišljate o podobnem alternativnem zdravljenju, da se ga na daleč izognite. Svoj denar raje namenite čemu drugemu, za svoje zdravje pa bo najbrž držalo, da boste naredili največ, če boste jedli zdravo hrano, se dovolj gibali in imeli zdrav odnos do sebe in do svojih bližnjih.

Za vsak slučaj na koncu še enkrat poudarjam: nad zdravljenjem z bioresonančno terapijo sem zelo razočaran. Kdor se namerava takšnega zdravljenja vseeno lotiti, mu toplo priporočam, naj pred pričetkom zdravilcu postavi razumno zahtevo, da želi plačati za opravljeno zdravljenje šele po jasnih znakih izboljšanja svojega zdravja. Zdravilca, ki ima dober uspeh pri svojem zdravljenju, takšna zahteva ne bi smela prav nič vznemirjati.



#27 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 20. maj 2014, 08:41

Zanimivo...pri bioresonanci se uporabljajo različni tipi naprav...pri nekaterih se pač ne vnaša podatkov in so kao bolj natančne...Za določeno diagnostiko se meni zdijo kar v redu, za zdravljenje pa ne...Je pa res, da večina tistih, ki se s tem ukvarja potem svetuje in hoče prodati različne prehranske dodatke...Skratka malo previdnosti in zdrave kmečke pameti nikoli ne škoduje...

 

http://www.vitalni.si/vsebina/175/0/142/Računalniška_diagnostika_-_deljena_mnenja.html

 

Tukaj sem se pa moral malo smejat...bioresonanca na živi osebi in plastičnemu okostnjaku...isti rezultati...Slovenski podnapisi so do 10. min, nadaljuje se malo pred 33. min...biggrin.png 

 

http://vimeo.com/38936947


Life is like a game...play it...

myst1c.gif





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0