Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kot strela z jasnega!


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
3 komentarjev na to temo

#1 taninka

taninka
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 22. september 2011, 10:38

Pozdravljeni!

Pred kratkim me je kot strela z jasnega zadelo-razpad 6-letne zveze. Ta se je končala, ker on pravi, da ni srečen, saj mu je vse prišlo čez glavo (tudi malenkosti, ki niso bile omembe vredne ga sedaj motijo). Sprožilo se je zaradi enega navadnega prepira, nadaljevalo pa zato, ker sva bila zadnji mesec oba tako okupirana s svojo službo (jaz tudi čez vikende), da se nisva mogla niti normalno pogovorit. Sicer še nisva živela skupaj, sva na to načrtovala za prihodnje leto (sva tudi že iskala stanovanje). Zato me je to še toliko bolj šokiralo. Pravi, da me ima enako rad, vendar da je nesrečen, vse se mu zdi negativno, problema niti noče poskusit rešit, saj pravi, da se mu zdi nesmiselno. Jaz mislim, da če imaš nekoga rad, se da vse rešit, potrebna je le volja... Vse skupaj se je dogajalo v zadnjem mesecu pa pol, končalo pa pred nekaj dnevi.

Zanima me ali je možno, da so (bile) prisotne kakšne negativne vibracije, ki so ga pripeljale do tega prav v času največje obremenjenosti in ali je možnost za kakšno rešitev?

Jaz: 18.11.1987 ob 23.45 h, kraj: Postojna
On: 9.7.1987, ob 6.35 h, kraj: Postojna

Najlepša hvala že vnaprej za odgovor!

#2 taninka

taninka
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 23. september 2011, 06:46

Lili Mai hvala za iskreno mnenje...to cenim in če ne bi hotela iskrenih mnenj ne bi nobenga spraševala. Bom pa sigurno naredila tisto, kar jaz čutim, da je prav.

Vseeno pa me zanima ali res ni nikogar, ki bi mi povedal koliko sva sploh za skupaj (mogoče bi mi pomagalo pri rešitvi problemov) in kdaj bi bil zanj najbolj primeren dan za pogovor???

Lep pozdrav!

#3 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 23. september 2011, 09:25

Moj odgovor bo tudi mimo astrologije, čeprav sprašuješ v taki temi.

Za skupaj sta toliko, kolikor se oba odločita; če se eden izmed vaju odloči, da nista za skupaj, pač nista. Ostalo so nepomembne podrobnosti.
Possible—but highly unlikely.

#4 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 23. september 2011, 09:31

Za skupaj sta toliko, kolikor se oba odločita; če se eden izmed vaju odloči, da nista za skupaj, pač nista. Ostalo so ... podrobnosti.

xyesx :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0