Kako ti sploh veš kaj jaz vem? Seveda sem v debato o karmi vnesla pojem duše, ker je karma vezana na dušo in ne na osebnost. Duša pa ne biva samo v dimenziji v kateri je čas, da bi lahko govoril o pospeševanju karme - to je zelo zemeljsko gledanje. Sicer si potem to v zadnjem stavku tudi sam ugotovil.... pa daj se ti malo vprašaj o vzorcu "na vsak način imam prav".
Ključna možnost je pa tako ali tako sprememba osebnosti - ker to imamo tu in zdaj na voljo, ko gre za karmična vprašanja. In ali ti verjameš, da če prideš k pravemu mojstru, npr. dr. Brezotu, da ti lahko pospeši karmo? Oz. a ti verjameš, ker si ene par deset razredov nad mano
, da lahko pospešiš mojo karmo?
A si kdaj slišala za pojem "analiza"...Ni treba biti genij, da se iz tvojih postov razbere koliko se ti dejansko sanja o nekih stvareh...
Jaz tega vzorca nimam...sem ga že zdavnaj ozavestil...raje to vprašaj sama sebe...
Karmo lahko pospeši vsak, ki zna na nek način "pokofetkat" z "gospodarji karme" in z njimi malo popričat...Človeštvo kot rasa je pod vplivom štirih takih velikih bitjec, ki jih sploh ni na našem planetu niti v našem osončju...Stavki, ki nekomu povejo marsikaj, drugemu pa nič...
A lahko odgovoriš na to vprašanje, lahko samo sama pri sebi...si kao nek stručko za astrologijo...pa imaš probleme s sinom...kako da ne znaš ugotoviti iz charta kaj sina kot osebnost in kot dušo privlači (namen duše)...in ga potem napotiš in usmerjaš v tisto smer...
Oziroma še boljše vprašanje kako da iz charta ne ugotoviš kaj imaš nerazrešeno z mano... In to ozavestiš pa bi potem videla kakšne reakcije bi imela na moje poste...
Zadnji del je pa po drugi strani tudi zelo lep pokazatelj koliko dejansko sploh razumeš
-odnos povprečni človek- aspirant- učenec- iniciat- duhovna Hiearhija- Šambala...