Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Obvladovanje v stresnih situacijah in izboljašnje koncentracije


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 sniperzele

sniperzele
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 26. februar 2012, 17:45

Stres je pogost razlog za nastanek raznih bolezni, ki se jih sprva sploh ne zavedamo. Posledice so zato lahko težke, včasih celo nepopravljive. Vplivu stresa so podvrženi tako odrasli kot tudi otroci. Prepoznavati neprijazne stresne dejavnike in jih obvladovati je eno bistvenih varoval pri ohranjanju zdravja. Preobremenitev, preutrujenost, vsakodnevni problemi, nezadovoljstvo in drugi negativni dejavniki vplivajo na naše vedenje in počutje in povzročajo odziv telesa, ki je bolj ali manj neprijeten.

Izobraževalni program Wild Divine združuje najsodobnejšo tehnologijo s čudovitimi animacijami, nežnimi melodijami in učinkovitimi tehnikami meditacije ter dihanja, ki vam pomagajo odkriti vaše sposobnosti pri soočanju s stresnimi situacijami. Z le nekaj minutnimi vajami na dan izdelek Wild Divine spremeni Vaš računalnik v lepo in privlačno doživetje sprostitve in ravnovesja. Zvišali boste svojo raven energije, obnovili ravnovesje in izboljšali Vašo sposobnost povezovanja s svetom okoli Vas na globlji način. Wild Divine tipala (IOM), skupaj z interaktivno programsko opremo, omogočajo uporabnikom, da najdejo povezavo med umom in telesom v realnem času. IOM je elektronska naprava, ki, s pomočjo prstnih senzorjev in programske opreme, nameščene na vašem PC-ju ali Mac-u, prikazuje vašo trenutno raven stresa, napetosti, vznemirjenja ali umirjenosti. Vaše misli, čustva, različne ravni stresa, napetosti ali vzburjenja, povzročijo spremembe na računalniškem zaslonu, posamezne vaje pa bodo od Vas zahtevale, da meditirate in se sprostite, spet druge pa bodo od Vas zahtevale, da svojo raven energije dvignete.




Za več informacij obiščite stran www.StressFree.si




#2 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 26. februar 2012, 18:34

jaz vem povem kar takoj eno ne smili se samemu sebi.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0