Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali znanost še danes ne more dokazati škodljive energije?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 1. marec 2012, 23:48

Ali znanost še danes ne more dokazati škodljiveenergije?

Primer dobre prakse – Sodelovanje raziskovalnih institucij

http://www.studio12....a/nova-znano...

(12:15) Raziskovanje in odkrivanje energijskih sevanj innjihovega vpliva na človeka je znanstveno področje, ki se je šele začelouveljavljati. Še posebej v uradnih znanstvenih krogih se ta

Komentar:

Z veseljem sem poslušal dva spoštovana raziskovalca: ga.Branko Lovrečič in g. Milana Rogulja, na področju škodljivih sevanj, od katerihje opaziti, da instinktno verjamejo v škodljivost teh energij na raznihindustrijskih izdelkih, vendar je opaziti, da nimajo pravih argumentov indokazov za te škodljivosti, katere pa je meni v raziskovalni dobi 18 let, leuspelo teoretično in znanstveno dokazljivo razrešiti pa tudi praktično v vsakemtrenutku dokazati, še posebej delovaje treh različnih ( še neznanih energij),na biopolje in okolico, skratka sem odkril naravne zakone materije in na osnoviteh novih odkritij je možno svet postaviti na skupni imenovalec, je s tem taformula znanosti sedaj odkrita, vprašanje pa ostaja ali bodo to odkritoformulo, skeptični znanstveniki hoteli sploh resno obravnavati!



Odkril sem naravne zakone in delovanja treh naravnih energijna bio telo/ telesne celice, odkril vzroke nastajanja bolezni, zdravljenja brezzdravil in bolečin pa tudi formulo za zdravo konstantno življenje brez zdravilin medicine!



Odkril sem tudi naravne zakone za energijsko upravljanje, naosnovi katerih je možno industrijsko izdelovati vse vrste proizvodov, ki imajočloveku ugodno energijo in s tem tudi izdelke ki ustvarjajo v človeku zdravilnoenergijo in to je samo delček vseh možnosti in znanja, ker na tej osnovi so razjasnjenitudi drugi znanosti nerazumljivi pojmi in še veliko ostalega!



Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/




kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0