Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali so sončni izbruhi za človeka neškodljivi?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 9. marec 2012, 00:01

Ali so sončni izbruhi za človeka neškodljivi?

Vas kaj luna trka?

http://www.zurnal24....aj-luna-trka...

Danes nas je zajela močna sončna nevihta, za nami pa jetudi polna luna. Skoraj istočasno sta se nad nami pojavila dva astronomskapojava, zato nas je zanimalo, kako to vpliva na naše počutje.

Komentar:

Spoštovana astrologinja Ema Kurent, kot astrologinja jedober strokovnjak, vendar astrologija ne sloni na astro fiziki pa tudi samifiziki ne, ko je to opaziti, ko daje tako milo rečeno, smešne izjave, »da bimorje odneslo v vesolje«, če Lune ne bi bilo!?



Saj vsak osnovnošolec ve, da je tudi voda ali morje lematerija, katero privlačna energija vsakega planeta ali mase privlači na sebepa za to privlačno silo ni potrebno planeta lune, ki ravno obratno deluje, koluna vodno maso privlači na sebe in ne obratno, ker jo ne more dvigniti, kerima manjšo maso od Zemlje pa jo zato samo vlači za seboj, kolikor ji to sevedabolj ali manj uspeva, kar imenujemo plimovanje, ki je včasih večje včasih pamanjše!



Pa tudi o Sončnem vetru ni vse tako enostavno, ker Sonce jetisto, ki oddaja največ energije tudi naši Zemlji in s svojimi toplotnimi žarkioddaja normalno toplotno UV energijo, medtem pa ko nastane v Soncu prenasičeneenergije, se ta energija v obliki izbruha pojavi v drugačni bolj škodljiviobliki za vse biomaterije in takrat nastanejo večja sevanja na površini planetaZemlje in telesne celice to bolj občutijo, se zato bolniki težje zdravijo ališe bolj obolevajo, ker je bolnikom njihova aura oslabljena in so zato celicemanj zaščitene!



Skratka Sonce ima najmočnejši energijski vpliv in nič neostaja v Kozmusu, kar ono oddaja, temveč direktno potuje v smeri planetov!


kajster

#2 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 9. marec 2012, 10:28

Ja sončni veter je lahko škodljiv, enim odpihne pamet, kot je to opaziti v Žurnalu Posted Image Drugače je pa za Zemljo zelo koristen pojav, saj varuje osončje pred kozmičnimi žarki.





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0