Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Luna v preteklih letih


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
2 komentarjev na to temo

#1 HappyTaia

HappyTaia
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 21. marec 2012, 20:58

Pozdravljeni!
Gospa, ki jo v naši družini zelo cenimo, nam je svetovala, da zaradi določenih zdravstvenih problemov (poškodbe, neuspele operacije ipd.) članov družine, ugotovimo za nekaj let nazaj, v kakšnem položaju so bili takrat planeti oz.vsaj kje je bila takrat luna (btw. za zobozdravnika vem, da je najbolje, če je luna v biku, kar sem že preizkusila in drži). Morda bi tako dobili kakšen odgovor, zakaj so se določene stvari sfižile, čeprav se sploh ne bi smele. Bolj ali manj hude posledice so že tu. Poznavanje teh podatkov pa bi lahko pomagalo tudi pri odločitvah o terminu naslednjih operativnih posegov in terapij. S tem bi se morda ognili vsaj komplikacij in slabih rezultatov.

Obstaja kje na netu kak koledar, v katerem bi poiskali te podatke za nekaj preteklih let? Je kje kak pripomoček, kako si izračunati takšne podatke?

Prosim za pomoč! Hvala!

#2 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 22. marec 2012, 09:00

Živjo!

To si lahko čekiraš na koledarju na Luninem netu:
Koledar,

kjer imaš na levi strani pod položaji Lune in planetov za današnji dan tudi možnost vpogleda za druge dneve, ki te zanimajo, spodaj pod 'današnjim koledarjem', kjer v okenca vpišeš želeni datum in se ti odpre datum/dan, ki ga želiš oz. položaji Lune in planetov. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#3 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 10. junij 2012, 10:50

Luna Zaradi uravnavanja magnetizma na našem Planetu naredi isto pot šele po približno 100 letih Objavljena slika

Zato ima tako "nestanovitno-različno pot, ker je bila Ustvarjena za prestrezanje + uravnavanje magnetnega fluida iz naše Zemlje Objavljena slika

Lp + #




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0