Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kdo je kriv za nastalo finančno zgubo v zdravstvu


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
4 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 26. marec 2012, 23:50

Kdo je kriv za nastalo finančno zgubo v zdravstvu

Komentarji $(document).ready(function () {showComments(1042519239,0); }); - Skup...

http://www.dnevnik.s.../zdravje/104...



Komentar:

Menim, da vsekakor ni za nastale finančne težave vzdravstvenem zavodu, kriv le spoštovani gospod: Samo Fakin, ker je kot dober gospodar,že nekaj let opozarjal, da se stroški zdravstva nenormalno povečujejo in da bopotrebno nekaj korenito spremeniti, vendar kolikor se spomnil ni niti vladaniti zdravstvo resno ukrepalo, da bi se izgube zmanjševale!



Prepričan sem, da bi se lahko v samem zdravljenju še velikoprihranilo, ker imam sam izkušnje, koliko nepotrebnega in ponavljajočega delase po nepotrebnem izvaja v bolnicah pa tudi v ambulantah, kjer bi zracionalnostjo prihranili vsaj 10% stroškov, a še posebej pa z bolj pravilnimiin ne napačnimi diagnozami ter kvalitetnejšem zdravljenem pa bi še dosti večprihranili!



Je pa tudi res, da zdravnikom ni lahko zdraviti, ker kljubizrednem razvoju diagnostične in druge zdravstvene tehnologije sedanjegasodobnega časa, je bolnikov vse več, kar pa še dodatno finančno bremenizdravstvo, je predvsem velik problem, ko sama medicinska znanost, še ni tolikonapredovala, da bi tudi odkrila vzroke za nastajanje raznih bolezni, katerezdravstvu povzročajo največ preglavic, ker zaradi nepoznavanja vzrokanastajanja bolezni, je zelo težko oceniti katero zdravilo naj uporabi zadoločeno bolezen, kar pa tudi še dodatno povišuje stroške zdravljenja, zato nizdravnikom lahko zdraviti bolnikov, kerzaradi tega lahko nastajajo napačna zdravljenja pa se zaradi tega bolniškistalež lahko še občutno podaljša!



Toda v zadnjih letih je prišlo zamedicino, do novih odkritjih nekih naravnih energijskih zakonov, na osnovikaterih, je možno zdravljenje tudi brez zdravil, ker po tej novi metodi jesedaj možno izdelovati opremo in vse izdelke v okolici bolnika z ugodno/zdravilnoenergijo, ki telo napaja s to energijo, če so takšni običajni predmeti aliizdelki vsaj v bližini bolnika, kar spodbudi samoobrambne sisteme telesa, da setelo sčasoma osvobodi teh bolezenskih nadlog in bolečin ter dokončno ozdravi!



Konrad Ajster



Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/




kajster

#2 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 27. marec 2012, 05:39

Prvič, še vedno imajo nekateri v zdravstvu previsoke plače ( ker preveč grebejo - kradejo nagrade ) , in drugič, ker se enim neda delati, ker raje kofetkajo po pisarnah in "gnijejo" ter tako parazitirajo revno ljudstvo, povečujejo stroške, glede na njihov Učinek k splošnemu Dobremu za Ljudstvo pa imajo previsoke plače , če primerjamo z tistimi ki res nekaj naredijo v svoji službi ki imajo Večinoma Prenizke.

Lp + #

#3 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 27. marec 2012, 09:21

Če bi bilo zdravstvo uspešno, bi bilo skoraj brez dela. V današnjem kolapsu, pa se samo še razmišlja o zidanju novih bolnišnic.
Na Kitajskem je dobro plačan tisti zdravnik, ki ima najmanj pacientov ( zaradi uspešnega zdravljenja ), pri nas je zgodba na žalost ravno obratna . xrolleyesx

#4 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 27. marec 2012, 19:08

Živjo Konrad

Pogovarjamo se o tebi, češ da je presenetljivo da se oseba s 70 let ukvarja s takimi rečmi kot se.
Pa me zanima, ali jih imaš res že 70?

Lp

Kdo je ...


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#5 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 27. marec 2012, 21:30

No, to sploh ni taka stvar . Namreč, 70 let je še "mladooo" , torej skoraj "mladenič" , Kajti Prvotni ljudje tega planeta so z lahkoto dosegali starost več sto let .

Dandanes je pa že skorajda velik čudež, ko nekdo doseže ubogih 100 let .

Bistvo je ; niso važna leta Nič, temveč koliko degenerirano telo imaš pri neki določeni starosti :

Če boš recimo pri 100 še zelo zdrav in čil , je velika razlika, kot pa če si pri 100 že popolnoma slep + gluh + okorn + otrdel + betežen + bolan + zmatran + zdelan + bogi + razdrt + ... že zdaaavnaj za "odpis" .

No, evo, To Je Bistvo "starosti" + staranja po letih .

Itak pa se naša leta napačno merijo, ampak o tem kdaj drugič + drugje .

Lp + #




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0