Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ovnica in devičnik


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
2 komentarjev na to temo

#1 Another girl

Another girl
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 29. marec 2012, 14:46

Hej! Nekaj let že poznam enega devičnika. On je kar nekaj let starejši od mene. Vedno sva se zajebavala in družila pa tako, čeprav se vmes nekaj časa nisva videla. Ne vem kaj naj pričakujem od njega. Imava še kar različen karakter, pa tudi horoskop pravi da se on z mano bolje ujeme kot jaz z njim men se pa zdi da je malo obratno. Ne glede na razliko v letih je on enkrat bolj otročji od mene (in ne mislim to samo jaz ampak vsi, ki ga poznajo). Kaj naj pričakujem o njega? x:)x In samo še za info vmes se pa ena kozoroginja tu pa tam tišči ne glede na to da zanika da bi kaj čutila do njega.

To temo je popravil/a Another girl: 29. marec 2012, 14:48


#2 Popika01

Popika01
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 7. november 2012, 09:05

Pozdrav vsem !

Ker sem v resnični dilemi, kako naprej, bom vprašal kar tukaj v tej začeti temi, ki se skoraj sovpada z mojo. In sicer na kratko. Midva z mlado ovčko sva se spoznala pred štirimi leti. Takrat je vse kazalo na raj na tej zemlji, vendar se je po cca 1 mesecu čudno zaprla vase in se odmaknila. Govorila je, da ne verjame, ker je bilo vse prelepo. In jaz sem ji resnično ponudil prav vse, kar si je zaželela. No in minila so tri leta in medtem sva oba bila poročena v zelo težavni in kratki vezi. Sedaj pa ko jo je bivši dobesedno vrgel na cesto, sem jo pobral jaz in ji nudim materialno in seveda tudi moralno podporo v skupnem interesu zaživeti skupaj, kot družina. Moram pa povedati, da ta ovčka ni imela najlepše mladosti in je odšla že zelo zgodaj od doma s trebuhom za kruhom. Rad bi ji res nudil vse to, kar dosedaj ni imela. Prav tako pa jo neizmerno ljubim in ona tudi ne kaže nekih znakov, da bi bila proti temu. Ne bi rad nič na hitro in ona prav tako ne, me pa vseeno zanima, če mi lahko pomagate z odgovorom, če imava bilokakšno resnejšo prihodnost glede na položaj najinih zvezdic.

Ona: Ovčka 24,3,1986 , 12:40 Krivoy Rog Ukraina
Jaz: Devička 17.9.1964 , 0:50 Celje Slovenija.

Prav tako pa bi prosil, za iskrene odgovore in ne moraliziranja glede na razliko v letih. Tako ona kot jaz , sva dala že nekaj skozi v svojem življenju. Imava vsak svoje otroke od prej, tako da se ne združujeva zaradi produkcije, ampak zaradi želje po normalni družini, po kateri oba hrepeniva.

Vnaprej vam hvala za bilokakšen odgovor.

#3 Rakec z podznakom rak

Rakec z podznakom rak
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 9

Objavljeno: 17. februar 2015, 18:59

Popika01

 

 

Bolše da ne. Jst ti toplo rečem, nikar!


Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0