Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nihalo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
156 komentarjev na to temo

#51 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 20. marec 2004, 13:09

Kupil sem nihalo "kamena strela"..kaj ne znam, da mi nikoli nič po resnici ne pove? Ali obstajajo kaka navodila za uporabo ? Je pomembno v kateri roki ga držimo (sem levičar). V glavnem mi pokaže vedno tisto, kar si želim, da bi pokazal, nikakor pa tistega, kar bi v resnici lahko bilo.
Hvala za odgovor...Tomaž

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#52 ZNOVA

ZNOVA
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 909

Objavljeno: 20. marec 2004, 15:15

Postavi ga na veter pa bos videl kako bo nihalo... xDDx x:Dx x:Dx x:Dx

#53 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 20. marec 2004, 19:06

Postavi ga na veter pa bos videl kako bo nihalo...   xDDx  x:Dx  x:Dx  x:Dx


ja pa boš veter vprašal kaj je JA in kaj NE ?

Jaz imam svoje mišljenje o tem, a dejansko mi res nikoli ne uspe priti do resnice..zato sem tudi to vprašal....mogoče dobim tudi kak pozitiven odgovor...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#54 ZNOVA

ZNOVA
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 909

Objavljeno: 20. marec 2004, 19:52

Postavi ga na veter pa bos videl kako bo nihalo...   xDDx  x:Dx  x:Dx  x:Dx


ja pa boš veter vprašal kaj je JA in kaj NE ?

Jaz imam svoje mišljenje o tem, a dejansko mi res nikoli ne uspe priti do resnice..zato sem tudi to vprašal....mogoče dobim tudi kak pozitiven odgovor...

Hecam se no!! Kaj si tako resen? x:Dx

#55 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 20. marec 2004, 20:11

tako se dogaja tudi meni. eden od razlogov, da ne delam z nihalom je ta, da vedno dvomim če sem res tako v svetlobi, ljubezni al kar pač to je, da ne bi vplivala na rezultat z nihalom. vedno se mi zdi, da obstaja možnost, da bi se mi samo zdelo, da sem nepristranska. kaj pa vem kako me ego lohk heca. x:Ix

x:)x x;)x x:)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#56 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 21. marec 2004, 10:21

KDO ODGOVARJA NA VPRAŠANJA, KI JIH ZASTAVLJAMO NIHALU?

Glede na to, da je obstoj različnih energijskih bitij, ki jih v religijah imenujejo angeli, demoni, serafimi, kerubi itd., dejstvo in da so znani slučaji, da se pri npr. spiritističnih seansah pogosto pojavljajo duhovi, ki se predstavljajo z lažnim imenom, je način dela, ki ga uporablja večina radiestezistov, lahko po mojem mnenju zelo sporen. Večina namreč enostavno zastavlja vprašanja in akceptira odgovore, za katere so prepričani, da jim jih posreduje nekakšen kozmični računalnik ali osebni vodnik. Kaj pa, če temu ni tako? Kaj pa, če jim odgovarja kakšno od avtonomnih energijskih bitij, kot pri srednjeveški tehniki »prstan in krog«, ki je lahko načeloma dobro ali slabo (angel – demon)?

Da bi se izognili tovrstnim dilemam, si pri vzpostavitvi komunikacije z univerzalnim informacijskim poljem pomagajmo še z izsledki biorgonomije, moderne vede, ki obravnava delo z energijami kabalistične tradicije. Rafael Rosen, Izraelec, ki je najbolj zaslužen za razvoj biorgonomije, je ugotovil, da se srčna žleza timus energijsko odpira in zapira v skladu s tem, ali izrečemo resnično ali neresnično trditev. Če torej izrečemo trditev, ki drži, to povzroči, glede na to, da smo le delček živega vesolja, v našem telesu oscilacije celic, ki so v skladu s harmonijo celote, torej z vesoljno resnico. Če pa izrečemo neresnico, so te oscilacije drugačne, zato se bo na eno ali drugo trditev tudi nihalo drugače odzvalo!!!
Prvi korak k pridobivanju korektnih informacij je torej ta, da izvemo, kako se bo odzvalo nihalo, kadar izrečemo resnico, in kako tedaj, ko izrečemo neresnico. Globoko se torej sprostimo, vzamemo nihalo v desno roko in izrečemo npr trditev: »Sneg je običajno bel.« Opazujemo nihalo, ki se zgane; največkrat se bo na pravilno trditev začelo vrteti v desno (ni pa nujno). Nato izrečemo nasprotno trditev: »Sneg je običajno črne barve.« Ker je trditev neresnična, se bo nihalo odzvalo drugače, kot v prvem primeru. Najpogosteje se zavrti v levo. Ko torej poznamo reakcijo nihala pri pravilni in nepravilni trditvi, lahko tudi raziskujemo želeno na enak način. Z izrekanjem trditev.
Če npr. sumim sosedovega Janeza, da mi je izmaknil denarnico, postavim trditev: »Janez mi je ukradel denarnico,« in po odzivu nihala ugotovim, ali je to res ali ne.
Dobro si zapomnimo, kako se nam zavrti nihalo tedaj, ko izrečemo resnico in kako tedaj, ko je naša trditev neresnična, saj tako jasno vemo tudi to, kakšen bo odziv nihala, če bomo z univerzalnim informacijskim poljem vseeno komunicirali preko vprašanj. V nekaterih primerih je namreč precej bolj enostavno priti do nekega odgovora z vprašanji kot s trditvami. Tak primer je npr. iskanje neke določene lokacije nad zemljevidom ali npr. pridobivanje želenih podatkov s pomočjo radiestezijskih rozet. V vsakem primeru pa v zaključni fazi odgovore preverimo z ustrezno trditvijo in opazujemo odziv nihala.

Če smo npr. s pomočjo nihala nad radiestezijsko rozeto ugotovili, da je naš trenutni bioenergijski potencial 85%, to preverimo s trditvijo: »Moj trenutni bioenergijski potencial je 85%«. Če bo to trditev nihalo potrdilo, se pri delu z rozeto nismo zmotili.

DEJAVNIKI, KI VPLIVAJO NA KOREKTNOST RADIESTEZIJSKEGA DELA


Nekateri avtorji so prepričani, da je najboljše, da smo pri radiestezijskem delu obrnjeni s hrbtom proti severu. Osebno dvomim, da je to zares pomembno, sem pa veliko razmišljal o tem, od kod takšno prepričanje. Morda gre za ostanek nekaterih poganskih verovanj, da naj bi slabi vidiki življenja prihajali s severa, morda pa radiestezisti menijo, da s tem, ko severu obrnejo hrbet, ublažijo vpliv zemeljskega magnetnega polja na nihalo. Večkrat sem že omenil, da je dejanski instrument zaznave človek, tako da mi razmišljanja o nevtralizaciji vplivov na nihalo, z izjemo vpliva vetra in čustveno-mentalne energije ljudi, ki radiestezista pri delu opazujejo, niso blizu. Celo bolj verjetno, kot da bi nas pri delu motilo naravno zemeljsko magnetno polje, se mi zdi, da bi lahko na odzivanje nihala nekoliko vplivala energija naših čaker, če bi nihalo držali neposredno pred telesom.
Pazimo predvsem na pravilno držo nihala. Vrvico nihala držimo s tremi prsti – palcem, kazalcem in prstancem v oddajni roki, ki naj bo v zapestju rahlo usločena.
Kadar delamo sede, roke ne naslanjamo na mizo in jih ne podpirajmo z drugo roko, pa četudi se nam roka trese. Tresenje rok je lahko znak, da smo na sevanja zelo dovzetni.
Pomembno je tudi, da poskrbimo za to, da delamo v mirnih okoliščinah. Kadar se nam mudi, pa npr. ne najdemo ključev in smo zato nervozni, skorajda nimamo možnosti, da bi jih našli s pomočjo radiestezijskega nihala.
Načeloma naj sicer naša komunikacija z nihalom poteka tako, da zastavljamo vprašanja ali postavljamo trditve in ob tem opazujemo reakcijo nihala. Vsak odgovor, ki ga dobimo na neko vprašanje, vedno preverimo z ustrezno trditvijo. Pazimo na to, da so vprašanja formirana tako, da ne dopuščajo dvoumnih odgovorov. Biti morajo torej povsem kratka in jasna. Kljub temu, da vsako vprašanje, ki ga zastavimo, preverimo s trditvijo, bomo opazili, da so odgovori, ki jih včasih dobimo, nepravilni. To se dogaja praviloma v primerih, ko zastavljamo vprašanja, katerih odgovori so nepomembni za naš osebnostni razvoj in s tem za razvoj kozmosa. Zato ni pričakovati, da bomo dobili pravilne odgovore na vprašanja, kot so npr. kateri konj bo zmagal na naslednji dirki, ali kadar skušamo iz gole radovednosti izvedeti »pikantne« podrobnosti iz življenja neke osebe.
Pri delu z nihalom se je treba izogniti še dvema dejavnikoma - vnaprejšnjemu sklepanju o odgovoru na neko vprašanje in demonstracijam. Znan je primer, ko so testirali skupino radiestezistov in jim dejali, da bodo na nekem mestu, kjer škodljivih sevanj sicer ni bilo, takšna sevanja našli. Dejansko so potem škodljiva mesta vsi »našli«. Največja težava pri radiesteziji je dejansko predvsem to, da z nihalom najdemo tudi tisto, kar pričakujemo, da bomo našli in ne le neko realno stanje. Najdemo preprosto nekaj, kar je konstrukt naših misli, prav tako pa nas lahko zmotijo tuje misli, zato so lahko različne radiestezijske demonstracije zelo problematične. Zato je pomembno, da se lotimo radiesteziranja popolnoma sproščeni, v stanju »brez misli in želja o tem, kakšen naj bi bil rezultat radiestezijske raziskave«.
Pomemben faktor za uspešno delo je tudi to, da se radiesteziranja lotimo le tedaj, ko smo za to zares razpoloženi. Prav tako pazimo na to, da v začetku ne radiesteziramo dlje, kot približno 15 minut, saj je lahko za nekatere delo z nihalom zelo utrujajoče. Načeloma z delom prenehamo tedaj, ko začutimo, da nismo več sproščeni.
Dogaja se tudi, da se nihalo iz tega ali onega razloga dlje časa ne premakne in ga »poženemo« s podzavestnim gibom roke. To se lahko zgodi zaradi napetosti ob pričakovanju odgovora, ko izgubimo stik z univerzalnim informacijskim poljem, včasih pa se to zgodi tudi kadar delamo drug za drugim več radiestezijskih raziskav in je nihalo enostavno »nabito« z različnimi impulzi in zato ne reagira. Omenil sem že, da ga razelektrimo, če z njim udarimo npr. v leseno mizo.
Znano je tudi, da je nihalo odzivnejše, če ga pred delom segrejemo – damo ga za nekaj časa v vročo vodo. To pomaga zlasti takrat, ko delamo z nihalom, ki je za nas pretežko.

Posamezniki, vešči mentalnih postopkov programiranja, v nihalo pogosto vtisnejo program, ki omogoča lastniku nihala čim čistejše energijske prenose, ki naj se odvijajo v skladu z najvišjo voljo in radiestezistovim duhovnim razvojem.
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#57 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 21. marec 2004, 10:40

KDO ODGOVARJA NA VPRAŠANJA, KI JIH ZASTAVLJAMO NIHALU?

nosorog hvala , prav to sem potreboval a nisem našel v tvoji knjigi...l.pTomaž

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#58 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 21. marec 2004, 10:47

Nisi opazil. Tekst iz tega posta je skrajšana verzija enega od poglavij iz knjige.
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#59 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 21. marec 2004, 23:33

ok mogoče sem spregledal, vendar kolikor sem videl tam ni tako podrobno..edino to mi še povej, ali je kaka razlika med desno in levo roko, v desni mi je neugodno, ker sem levičar

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#60 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 22. marec 2004, 08:01

ok mogoče sem spregledal, vendar kolikor sem videl tam ni tako podrobno..edino to mi še povej, ali je kaka razlika med desno in levo roko, v desni mi je neugodno, ker sem levičar

Če si levičar, torej primi nihalo v levo roko in postavi trditev: "Sneg je običajno bel". Tako boš dobil smer vrtenja za da. S kakšno neresnično trditvijo pa potem še znak za ne!. Takoj boš videl, ali je smer vrtenja nihala v levi roki drugačbna, kot v desni.
Zaradi različne polarnosti rok je to zelo verjetno, ni pa nujno; nekateri imajo stalno konvekcijo za da in ne tako "trdno v glavi", da se jim nihalo odziva enako ne glede na to, ali ga držijo v levi ali desni roki.

Domača naloga: Ko boš s sabo in nihalom razčistil, kaj je da in kaj ne, postavi trditev: "Nosorog je en velik nakladač."
:wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#61 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 22. marec 2004, 11:06

Domača naloga: Ko boš s sabo in nihalom razčistil, kaj je da in kaj ne, postavi trditev: "Nosorog je en velik nakladač."
:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Najlepše se zahvaljujem, vendar okoli vprašanja okoli "domače naloge". Točno vem, kako mi bo pokazal, ker resnico poznam.

Tkole bom rekel, zelo sem ti hvaležen za vse informacije, ki jih od tebe dobim (knjiga, forum), si eden redkih, ki na preprost način znajo razložiti in s primeri povedati resnico, ne vsiljuješ svojega mnenja kot edino resnico in si dostopen tudi takim laikom, kakor sem jaz. Skratka resnica okoli teh extremnih vedenj mi je najbolj blizu na način, ki ga ti razlagaš in poznaš, čeprav sem pri tem mojem "hobiju" naletel na cel kup razlag različnih "strokovnjakov", ki tudi na svoj način verjamejo in si razlagajo to področje.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#62 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 22. marec 2004, 11:39



Domača naloga: Ko boš s sabo in nihalom razčistil, kaj je da in kaj ne, postavi trditev: "Nosorog je en velik nakladač."
:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Najlepše se zahvaljujem, vendar okoli vprašanja okoli "domače naloge". Točno vem, kako mi bo pokazal, ker resnico poznam.

Tkole bom rekel, zelo sem ti hvaležen za vse informacije, ki jih od tebe dobim (knjiga, forum), si eden redkih, ki na preprost način znajo razložiti in s primeri povedati resnico, ne vsiljuješ svojega mnenja kot edino resnico in si dostopen tudi takim laikom, kakor sem jaz. Skratka resnica okoli teh extremnih vedenj mi je najbolj blizu na način, ki ga ti razlagaš in poznaš, čeprav sem pri tem mojem "hobiju" naletel na cel kup razlag različnih "strokovnjakov", ki tudi na svoj način verjamejo in si razlagajo to področje.

Hvala lepa, Tomaž.

Le tega ne razummem, zakaj si ves čas popaš etiketo laika, ko vendar iz tvojih prispevkov jasno veje povsem drugačna resnica. :palec: :palec: :palec:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#63 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 22. marec 2004, 11:41

:palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#64 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 22. marec 2004, 12:38

Le tega ne razummem, zakaj si ves čas popaš etiketo laika, ko vendar iz tvojih prispevkov jasno veje povsem drugačna resnica. :palec:  :palec:  :palec:

Bolj berem tvojo knjigo, bolj spoznavam kako nič ne vem, imaš ogromno znanja tako na področju elektrotehnike kot fizike, poznaš zgodovino in razna vedenja.
Kako naj se potem drugače ocenim kot "laik", ki vse to spremljam čisto amatersko brez strokovnih znanj, samo na podlagi čutenj in pogovorov z raznimi "posebneži".
Sem pač eden od tistih "nejevernih Tomažev", ki si hoče posamezne zadeve, ki jih ne razumem razumeti, pri tem pa ostati na realnih tleh.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#65 Ina

Ina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 23. maj 2004, 08:57

V neki trgovini v BTC-ju sem zasledila nihalo, ki visi na vzmeti namesto na vrvici. Malo sem ga sprobavala (kar v trgovini), pa se je občasno zazibal tudi gor dol. Zanima me, če kdo kaj ve o tem nihalu. Zakaj na vzmeti? :eek:

#66 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 23. maj 2004, 10:47

V neki trgovini v BTC-ju sem zasledila nihalo, ki visi na vzmeti namesto na vrvici. Malo sem ga sprobavala (kar v trgovini), pa se je občasno zazibal tudi gor dol. Zanima me, če kdo kaj ve o tem nihalu. Zakaj na vzmeti?  :eek:

Na takšno nihalo še nisem naletel. Lahko točno poveš, v kateri trgovini si ga videla, da ga grem pogledat (pogosto sem namreč v BTCju).
Govorili pa smo že o tem, da je nihalo le posrednik, preko katerega čutne senzacije spravimo v vidno obliko (pravi instrument za zaznavanje sevanj je v resnici človek), zato je to, kakšno nihalom uporabljamo, precej manj pomembno, kakor to večina misli. :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#67 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 23. maj 2004, 10:49



Domača naloga: Ko boš s sabo in nihalom razčistil, kaj je da in kaj ne, postavi trditev: "Nosorog je en velik nakladač."
:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Najlepše se zahvaljujem, vendar okoli vprašanja okoli "domače naloge". Točno vem, kako mi bo pokazal, ker resnico poznam.

Tkole bom rekel, zelo sem ti hvaležen za vse informacije, ki jih od tebe dobim (knjiga, forum), si eden redkih, ki na preprost način znajo razložiti in s primeri povedati resnico, ne vsiljuješ svojega mnenja kot edino resnico in si dostopen tudi takim laikom, kakor sem jaz. Skratka resnica okoli teh extremnih vedenj mi je najbolj blizu na način, ki ga ti razlagaš in poznaš, čeprav sem pri tem mojem "hobiju" naletel na cel kup razlag različnih "strokovnjakov", ki tudi na svoj način verjamejo in si razlagajo to področje.

Visok sem 190 cm, tako da v resnici sem velik nakladač. x:o)x x:o)x x:o)x
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#68 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 23. maj 2004, 11:18



Domača naloga: Ko boš s sabo in nihalom razčistil, kaj je da in kaj ne, postavi trditev: "Nosorog je en velik nakladač."
:wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

Visok sem 190 cm, tako da v resnici sem velik nakladač. x:o)x x:o)x x:o)x




nakladač???????.......ti to sigurno nisi...tudi če bi bil preko dveh metrov


..kar se pa nihala tiče je pa že nekaj časa v predalu, preveč laže xDDx xDDx xDDx

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#69 Ina

Ina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:03

Nosko,

nihalo lahko vidiš v Auriculi (mislim, da se ji tako reče). Naredil, pa ga je g. Turnšek. Seveda mi je jasno, da je nihalo samo posrednik, saj imam tvojo knjigo, pa še spremljam kaj si pisal na forumih x:Dx . Se pa vseeno vprašaš, ko vidiš nekaj novega - zakaj je takšno.
A je bolj 'prevodno', pa lažje 'posreduje'? x;)x

#70 Ina

Ina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:11

Sploh pa imam tudi jaz probleme z nihalom. Meni se nihalo za odgovor DA vrti v nasprotni smeri urinega kazalca, za NE pa v smeri urinega kazalca. In ko rečem: moje ime je Tina, seveda potrdi. Ko pa rečem ime moje mame je Marija (pa je res), reče ne. In isto z imenom brata in očeta... Tudi, ko delam vaje iskanja predmeta, se potem zgodi tako, da je predmet tam, kjer se je pokazalo z NE.
A bi bilo možno, da gre za samo sabotažo? Al je to zato, ker imam izis nihalo, pa sem v stiku z kakšno negativno (obrnjeno) silo? x:o)x x:Dx x;)x

#71 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:14

Nosko,

nihalo lahko vidiš v Auriculi (mislim, da se ji tako reče). Naredil, pa ga je g. Turnšek. Seveda mi je jasno, da je nihalo samo posrednik, saj imam tvojo knjigo, pa še spremljam kaj si pisal na forumih x:Dx . Se pa vseeno vprašaš, ko vidiš nekaj novega - zakaj je takšno.
A je bolj 'prevodno', pa lažje 'posreduje'? x;)x

Turenšek ga je naredil? Čudno, dobro se poznava in precej redno videvava, pa mi ga še ni pokazal niti omenil. Bom šel pogledat.
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#72 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:19

Sploh pa imam tudi jaz probleme z nihalom. Meni se nihalo za odgovor DA vrti v nasprotni smeri urinega kazalca, za NE pa v smeri urinega kazalca. In ko rečem: moje ime je Tina, seveda potrdi. Ko pa rečem ime moje mame je Marija (pa je res), reče ne. In isto z imenom brata in očeta... Tudi, ko delam vaje iskanja predmeta, se potem zgodi tako, da je predmet tam, kjer se je pokazalo z NE.
A bi bilo možno, da gre za samo sabotažo? Al je to zato, ker imam izis nihalo, pa sem v stiku z kakšno negativno (obrnjeno) silo? x:o)x  x:Dx  x;)x

Če imaš mojo knjigo pač veš, da je tud tole, kar praviš o Izisu čisto možno. Po mojih izkušnjah obstaja nekakšen filter glede odgovorov, ki jih iščeš preko nihala - ko iščem kakšen izgubljen predmet, vitalnoenergijske točke prostora ali kaj, kar zares potrebujem, nihalo "dela". Kadar pa se afrnam oz. sprašujem stvari, katerih odgovorov v resnici ne potrebujem in ne prispevajo k moji "rasti", tudi meni nihalo pogosto laže. Zato se mi zdi pomembno, da razvijemo sposobnost zaznavanja energij brez nihala in ga uporabljamo le tedaj, ko je ta način res lažji in hitrejši.
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#73 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:28

ma jaz sem nad nihalom obupal, ne znam se tako sprostiti, da bi moja podzavest ne vplivala naj, pa je vseeno ali ga gledam, ali gledam stran...enostavno meni ne deluje ali pa ne znam, če sem v stanju "približno alfa", potem spraševati ne morem, ker se mi takoj ko vprašam to stanje poruši...torej nisem tam, da bi to lahko uporabljal.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#74 Ina

Ina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:31

V Auriculi so rekli, da je on avtor. Sicer pa sem iskala nihalo na njegovi strani, pa ga ni bilo. Upam, da nisem kaj zamutila.

#75 Ina

Ina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 23. maj 2004, 12:41

Tomaž,
a ti si poskušal čutit energije brez nihala?
Zase bi rekla, da lahko čutim energije, vendar to pride do mene v totalno kaotičnem stanju.Ne znam jih prebrat/razbrat.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0