Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vsako dejstvo je lahko čudež za neznanje!


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 13. april 2012, 18:05

Vsako dejstvo je lahko čudež za neznanje!

dominvrt.si

http://dominvrt.si/c...end/k-makedo...

Na tisoče makedonskih vernikov, pa tudi lepo številoradovednežev iz sosednjih držav, se že več dni zgrinja v cerkev svetegaDimitrija v Skopju, kjer naj bi se po besedah tamkajšnjega duhovnika zgodilpravi pravcati čudež.

Komentar:

Kot zasebni raziskovale in avtor:"Biotronika novaveda", bi prvo opozoril ljudi, da so ta svetleča obeležja okoli glavsvetnikov energijsko negativna/ škodljiva za ljudi in da nekateri ki so rahlegazdravja, lahko zbolijo!



Komentiral pa bi na ta čudež s tem, da ne gre za pravi čudežker ga bi lahko strokovno tudi obrazložil tako, da so stari avtorji teh slikzelo dobro poznali tretjo dimenzijo znanosti in so sestavili material za teenergijske kroge tako, da energijsko reagira na prisotnost človeške negativne/odbojne energije, da bi s tem dosegli strahospoštovanje cerkve in vere, da bito bila kot Božja kazen za nevernike!



Tudi v kemiji in ne samo v biotroniki n.v., je poznano dareagirajo dve nasprotni energiji a v energijski znanosti pa je to manj znano,vendar so tudi meteorološke strele izvor nasprotnih energij pa tudi v vesoljuso takšni pojavi, še posebej je opazno ko meteor zadane Zemljo ki jo zaradinasprotne energije privlači meteor, ko nastane lahko ogromen svetlobni učinek,ki zabeleži obširno okolico vesolja!



Ljudje naj se izogibajo teh pojavov, dokler se ne bodoenergije nevtralizirale in bi zopet saj začasno, če ne bo izzivov, zopetumirile

korad.ajster@gmail.com




kajster

#2 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 13. april 2012, 18:19

Konrad, si bil v tisti cerkvi, ali so to zgolj tvoje domneve, da te že v oddaljeni Makedoniji moti neka energija ??

#3 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 13. april 2012, 22:15

tukaj se pa jaz strinjam z njim ,treba je biti previden

#4 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 14. april 2012, 05:56

tukaj se pa jaz strinjam z njim ,treba je biti previden


Ja, res je : Čudež je le tisto za kar nimamo prave razlage , čeprav, ko enkrat veš, da je z Stvarnikovo Energijo mogoče Vse, pol je itak Vse Možno, in tako čudež praktično ne obstaja več, razen ko gre za dejanje izven ustaljenega Stvarnikovega Reda , ... no pa še to Je nemogoče, ker je Nespremenljiv, razen če je na delu Ljubezen, potem pa se tudi ta Red lahko "Prilagodi" za Extra-Vzvišene Namene .


Res pa se je treba Čudežev Izogibati, kajti lahkoverni ljudje se še prehitro navezujejo nanje, pa še sodba je zraven za "Nepripravljene" .

Lp + #

#5 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. april 2012, 08:47

Skoraj vsaka cerkev stoji na energijski točki, zato so tam notri tudi posebne energije. Včasih so te zadeve poznali zelo dobro, pa nam je včasih čudno, zakaj neka cerkev stoji sredi naselja, ali pa sredi neke čudne pečine. Niso vse energijske točke enako močne, zato je tudi počutje iz cerkve v cerkev lahko zelo različno.
Tudi gradovi so postavljeni na točno določenih mestih, kjer se križajo neke vzporednice.
Vsak sam sebi najde neko sorodno vibracijo, kjer je izvzeto neko nelagodje. Jaz poznam nekaj teh energijskih točk, kjer te prav prijetno ziblje. Kaj bi lahko potem bilo slabega v tem, ko pa je za telo koristno ?
Narava nam je en velik čudež in uganka.

#6 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 14. april 2012, 13:37

No, glej, Lahko je tudi Zelo Škodljivo, kajti Narava Se Ravna po Zakonih Velikega Zakonodajalca torej Stvarnika-Boga, ki je vse Skonstruiral Tako, da je vsaka Energija za nekoga pravšnja, za nekoga pa žal Ne .


Zdaj sicer nimam časa podrobneje razlagat o teh Energijah, ker moram nesti Interkuler povariti z PoliAmidom.

Drugič morda.

Lp do tedaj, ajd' čaw .

B. + #




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0