Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Alergija nekoliko drugače!


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 16. april 2012, 21:44

Alergija nekoliko drugače!

Kako se zaščitipred senenim nahodom ali alergijo na cvetni prah

Avtor: Polona Cimerman





Alergije cvetnega prahu, kot ga medicina imenuje, ne temeljina cvetnem prahu, ker sam cvetni prah je zdravilen zato ga tudi čebele uporabljajokot naravni antibiotik za svoj vosek, temveč alergijo telesu povzroča negativnaenergija/ sevanje konkretno biosevanje, od skoraj vseh vrst cvetov, za svojo zaščitood svojih sovražnikov!



Praktično je dokazano, da nekatero cvetje/rože škodljivoseva, ko prične cveteti!



Možne so razne zaščite na osnovi novo odkritih naravnihsevanj: »Biotronika nova veda«, a za kar pa še ni dovolj strokovnjakov zaizvedbo zaščite biosevanja!



Osebno pa si alergijo lahko blažite z večkrat dnevnemtuširanju, ker tekoča voda absorbira to negativno energijo, katero telo dnevnoin nočno sprejema, še posebno, če so cvetlice vsajene južno od bivališča, a še slabšeje, če so sajene iste cvetlice južno in severno od bivališča, ker takrat jebivališče in stanovalci v liniji medsebojnih reagiranj bioenergije, takrat palahko gre tudi za hujše poškodbe tudi kosti in zglobov!



Če pa se pojavi vnetje določenega dela telesa, vam pomagatudi vroč domač kis, v katerega pomočite bombažno gazo 5 slojev in položite zanekaj minut na vneti del telesa, kar je pa pri hujših vnetjih tudi dobrovečkrat ponoviti in vedno z čisto gazo, ker ko jo odstranimo, je v njej vsaodstranjena negativna energija/ bolezen!



Dobro je iti tudi na kakšne toplice in koristiti le velikotekoče vode kot so slapovi in slično!



Ko se vrnete domov na isto mesto, je možno, da se vasalergija ponovno prime, ker imate v stanovanju še isto posteljo in s tem tudinočno sevanje, pa bo telo zopet popustilo negativnem vdoru v telo in se bo ponavljalovse dotlej, dokler bodo cvetele škodljive rože v okolici!

konrad.ajster@gmail.com




kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0