Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zakaj nastane spomladanska utrujenost?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 2. maj 2012, 20:57

Zakaj nastane spomladanska utrujenost?



Prvo preden o tej utrujenosti razpravljamo, moramo ugotovitivzrok za nastanek spomladanske utrujenosti in šele na osnovi vzroka ugotavljatizdravljenje!



Spomladanska utrujenost nastane zaradi naravnega bio sevanjaraznih rastlin a še bolj pa od rož, konekatere bolj, a druge manj sevajo v svojo okolico, da bi se na ta načinzaščitile od svojih sovražnikov, nastane še posebno močno sevanje, če se daljčasa nahajamo med dvema istima vrstama rož, ker takrat nastajajo medsebojnareagiranja med enakimi rožami in če je človek med njimi sprejme vse teškodljive energije nase pa se počuti še bolj utrujen, a če pa ima še nekobolezen, se mu te bolečine še povečajo!



Bio sevanja ne delujejo le na nekaj metrov, temveč lahkodelujejo tudi do sto in več metrov razmaka, vendar to sevanje tudi ni v oblikicvetnih prašnih delcev ali peloda cvetov ki telesu sploh niso škodljivi, temveč je to le energijskonegativno in nevidno sevanje!


kajster

#2 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 5. maj 2012, 11:51

No, nekoliko napačno ugotovitev si tule podal, z temi rastlinami, Kajster Konrad .

Namreč, spomladanska utrujenost je bolj povezana z "popoldansko utrujenostjo" , kateri pa je Vzrok povečanje mikrobakterij v ozračju, zaradi katerih postane ozrečje modrikasto , ko pogledamo v daljavo.

Šele nevihta opere-umije tako prenasičeno ozračje tako, da Tako Očiščen Zrak tudi na nas deluje Poživljajoče, kot smo že Vsi Opazili.

No, nekaj te "utrujenosti" pa bi lahko pripisali tudi onesnaženju ozračja.

Lep pozdraw iz Slovenskih dobraw, čaw x:)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0