Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Saturnovi tranziti- vedno negativni?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
56 komentarjev na to temo

#26 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 24. november 2012, 19:42

Ja, BP je skorpijon, 2. 11. 1963. Objavljena slika
Sele v drugi sredini decembra mu bo sel tranzitni Saturn preko Sonca in Merkurja.
Volitve pa so ze 2.12...
Trenutno kaze celo 80% podpore zanj.
Ne pozabim, da je enako super po javnem mnenju na zadnjih volitvah kazalo Virantu, pa so takrat planeti pravilno to zanikali.
Ostane še 9zvezdni ki.... ta je zanesljiv napovedovalec, samo ga ne znam.

#27 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 24. november 2012, 23:08

Morda je kdo opazil, da je šla Luna v progresijah Pahorju čez Saturn, ravno takrat, ko se je lotil "fizičnega" dela med ljudmi. Trud in napor, plačilo pride kasneje, glede na vložen trud :)

Mislim, da ga je tale prehod Lune čez Saturn kar precej prizemljil.

#28 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 25. november 2012, 21:48

Narod je nor,ce ga voli, Pahor je zarukan, drzavo je razprodal tujcem in jo bo še, Grkom in vsem razen Slovencem je dajal denar, tukaj pa se dela, da pri nas ne vidi lacnih otrok. Boli ga k razen za svoje narcisticno povzdigovanje, idealisticni retorik, ki po vetru gre. Crni casi s to prodano zabito duso, zato še vedno upam, da ga bo Saturn prizemljil s porazom.

#29 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 7. januar 2013, 12:47

Največji problem so negativni Saturnovi tranziti. Jaz sem imela konec sade satija, ko je šel Saturn iz Tehtnice (oktobra). Obdobje sade satije je bilo naravnost Saturnovsko. Ko je bil v 11 hiši je še nekak šlo (čeprav sumim, da se je takrat začel že pripravljati teren ), problem je nastal ko je prišel v 12. in 1 hišo. Najhuje je bilo takrat, ko je prišel na luno in to retrogradno. Problemi so se začeli, ko je že prvikrat prišel na luno,a višek je bil dosežen, ko je bil retrograden na luni. Takrat sem izgubila službo (luna je vladar 10. hiše). Ker je vladar tudi 4. hiše, sem se morala še preseliti (luna je naravni vladar, Saturn pa v natalni karti). In ker se je vse zgodilo v 12. hiši, se mi je pojavila še močna duševna bolečina, tudi na način 12. hiše. To obdobje je bilo naravno mrakobno in pusto. Veselje in srečo moraš pustiti za seboj in ves tisti svet veselja, ki si ga poznal prej. V bistvu nimaš izbire. 
Tako da me je tale Saturn čisto povozil. Problem je bil tudi v tem, ker je šel 3 krat čez luno in je imel zato zelo močan učinek.
 

Seveda to še ni vse. Luna je v eksaktnem kvadratu s Neptunom v natalni karti. In ta kvadrat je sprožil Saturn. Dobesedno je blokiral. Neptun je v 3. hiši, naravni vladar 12. in natalno vladar 6. Tudi to nakazuje na izgubo službe (kvadrat s 6. hišo) in "ribjo spletkarjenje, ki lahko da pride iz okolice predvsem s strani ženske družbe (Neptun v 3) in nič ne veš o tem (kvadrat)". 

 

Dodam lahko še to, da se je vse to dogajalo na kritičnih stopinjah spremenljivega znamenja. Saturn kvadrat Neptun na kritičnih stopinjah. Sanje se pač niso uresničile.



#30 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 7. januar 2013, 16:54

light to si tko lepo analizirala... sploh , ker je pr sebi to tko zelo težko analizirat


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#31 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 8. januar 2013, 00:47

Ne preveč spodbudno. Moj Saturn končuje sprehod čez 12., kjer je tudi natalno v družbi plutona, od konca januarja ga imam na ascendentu, potem pa žur v prvi hiši, kjer je natalna luna. Nisem opazila bistvene razlike, ko je bil v 12. TAKRAT. Zdaj ko pa gledam nazaj... Predvsem veliko razočaranja nad ljudmi - je v 12. dokončal, kar v 11. ni. 


Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#32 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 8. januar 2013, 10:03

Sem prebrala tvojo izpoved, light, in sočustvujem s tvojo situacijo. Upam, da se bo vse rešilo. Včasih ti res življenje postavi na pot čudne situacije in nas ob tem prisili, da spremenimo ogromno stvari, včasih tudi sebe. Saturn je planet, ki pravijo, očisti navlake, nekak poreže odvečno listje in včasih imaš občutek, kot da pretirava. Iz enega ekstrema, recimo varnosti (materialne, čustvene in miselne), te odvede v čisto drugačen svet, kjer ne najdeš ali zelo težko, tisto v kar si verjel samo pred kratkim. Postavi na kocko tvoje življenje, z njim odrasteš in, kar mene nekoliko matra, je da se mogoče celo preveč zresniš. In poti, včasih, ni več nazaj in ostane za dlje časa grenak priokus o življenju na sploh.

Je pa to relativno hiter planet in stvari se čez nekaj let pošteno lahko obrnejo...ampak, spomin, zavedanje in to, da ne boš nikoli več čisto in odkrito sproščen, je lahko ovira v upanje. Pravijo, da ko se enkrat pošteno opečeš, ima lahko to posledice na človeku kot celoti. To je po eni strani lahko plus, ker vidiš tudi drugo plat resnice, po drugi pa lahko minus, ker spoznaš tudi žalostne plati življenja.

 

Jaz recimo, gledam karto za nazaj in opažam, da se mi je zgodilo ena velika sprememba, en velik prestop v življenju, ko je bil Saturn (celo skupaj z Marsom!) na mojem ascendentu. Uran pa na discendentu. Zanimivo...

Skoraj ne morem verjeti, ker spremembo ne vidim tako negativno. Seveda, ko je bil v 12. je tlakoval to pot in bila je težka, imela sem kar nekaj težkih preizkušenj. A, ko je vstopil v prvo hišo (na ascendent), se je ena stranica mojega življenja spremenila. Prestopila sem in poti verjetno ni več nazaj.

Potem pa, v prvi hiši se mi ni dogajalo nič grozno pretresljivega, razen kar nekaj naporov, to priznam, ampak to ne vidim tako negativno, ker niso bili zaman.

V bistvu sem imela 'slabo' izkušnjo šele, ko je prestopil v 2. hišo (bil je še v Tehtnici). Edini aspekt, ki ga ustvarjal je bil celo sekstil z Venero (ki vlada mojemu podznaku), ki je obenem v konjukciji z natalnim Saturnom na koncu 11. hiše. Torej, največjo spremembo v življenju mi ni prinesel v prejšnjih hišah, ki bi lahko bile bolj kritične s tega vidika, ampak v znaku mojega podznaka a šele, ko je ustvaril aspekt! (in to v 2. hiši!) Je pa res, da sem takrat imela tranzitni Mars v 12. hiši, ki se je retrogradno gibal na natalnem Marsu in Luni. Skupaj sta ustvarila nepovrnljivo spremembo v mojem življenju. Dva Malefika.

 

Torej, kvadrat, kot aspekt, sploh ni zmeraj negativen. Kvadrat, v primerjavi recimo z opozicijo, večkrat 'odreši' ene situacije, sprosti določene energije, celo reši lahko situacijo, ki se vleče že dlje časa. Tako, da jaz ta aspekt in na splošno vse kritične aspekte, ne vidim tako negativne. Saj je potrebno gledati tudi druge aspekte v karti, ki so lahko konstruktiven protiutež.



#33 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 8. januar 2013, 13:02

Ja, jaz tudi upam, da se bo vse v redu rešilo :)



#34 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 8. januar 2013, 15:33

vsak konec je nov začetek...

 

 že daleč od sade satija, pa ima še v spominu trpljenje.... ma brez njega ne bi blo določenih korakov in določenih odločitev in tok življenja bi bil povsem drugačen

 

sade sati me je zlomil, in ker sem se zlomila dovolj globoko, je prinesel novo rojstvo

 

zunanje manifestacije sledijo notranjim premikom

 

j če bi mi nekdo rekel,  da morem nazaj, bi mi blo grozno, vendar ker bi se zavedala kak napredek se je naredil skozi tisti notranji lom, ne želim tega obdobja izbrisati iz svojga življenja in bi šla in seveda bom tudi še enkrat šla, če bom živela dovolj dolgo.

 

vsi gremo čez sade sati... brez tega, človek ne bi bil človek, brez sposobnosti trpljenja, ni sposobnosti sočutja, ni trdoživosti in še marsikaj je rojeno skozi trpljenje...


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#35 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 8. februar 2013, 16:25

No, bravo. Ker očitno imam danes preveč časa, pa prodajam zijala...in evo ugotovitve.  Saturn mi dela konjuncijo na venero. Pa da ne bom osamljena v tem - dela jo tudi gospodiču. Oba pač sco veneri.

Toliko samo.


Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#36 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 8. februar 2013, 18:30

Kaj hočeš reči, da je T Saturn v konjunkciji z Venero in tvoj partner tudi ima zdej isto ( imata venero na isti stopinji, na 11 stopinji škorpijona, tu se bo Saturn obračal, in  ? al kako ? pomembno je vedeti kje to je , v kateri hiši; hiše, ki jim Venera vlada in če je Venera s Saturnom natalno kej povezana.


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#37 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 9. februar 2013, 00:58

Ste vidli, pravkar ima Tina Maze tranzitni Saturn v opoziciji na svoje natalno Sonce.  Ali zmaguje ali pa je druga. :palec: 



#38 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 9. februar 2013, 11:50

kako sta natalno povezana ?


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#39 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 9. februar 2013, 17:13

Natalno sta povezana tako, da dolga natalna separativna opozicija ni povsem izkljucena : orbis je okrog 12 * (morda pol stopinje manj ali vec.)

Konjunkcija in opozicija velikih planetov na svetila imata daljsi orbis, Sonce ima na skoraj 12* Bika (med 11 in 12), Saturn pa na skoraj 0 * Skorpijona. Saturnov povratek je pri njej ze bil in se dogaja zdaj. 



#40 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 9. februar 2013, 18:41

sprašujem ker se mi zd premalo , poteg tega pa opozicija še ni eksaktna in se bo Saturn na 11 obračal, tako da je še kar nekaj časa do eksaktne opozicije , zna biti  kej druzga vzrok za trenutne uspehe.


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#41 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 11. februar 2013, 10:16

Kaj hočeš reči, da je T Saturn v konjunkciji z Venero in tvoj partner tudi ima zdej isto ( imata venero na isti stopinji, na 11 stopinji škorpijona, tu se bo Saturn obračal, in  ? al kako ? pomembno je vedeti kje to je , v kateri hiši; hiše, ki jim Venera vlada in če je Venera s Saturnom natalno kej povezana.

Zdaj, če imava na isti stopnji moram pogledat. 

Moja venera je v 12.hiši, njegova pa v 1. Moja venera je natalno v opoziciji s saturnom, za njegovo moram pogleda, mislim pa da ni.


Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#42 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 11. februar 2013, 15:05

No, bravo. Ker očitno imam danes preveč časa, pa prodajam zijala...in evo ugotovitve.  Saturn mi dela konjuncijo na venero. Pa da ne bom osamljena v tem - dela jo tudi gospodiču. Oba pač sco veneri.

Toliko samo.

 

Ja ne govori Nataly tud sama sem mogla neki šnofat zadnjič in ugotovim isto kot ti, da je Saturn direkt na Veneri (v natalu jo imam na 11 stopinji Škorpijona). Sva pa že z Mihelo nekaj govorili o tem. Mislim, da v temi kako čutimo tranzite.


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#43 Gost_Jeti_*

Gost_Jeti_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2013, 19:51

huh ... men se trenutno tranzitni satrn sprehaja "gor in dol" po natalnem ... še dobro leto/dva in bo počepnil na natalno luno in venero ... pestro

 

sem malo preučevala dogodke v času preteklih dveh saturnovih povratkov ... pri drugem se je celo moje življenje obrnilo na glavo ... t'ko, nekontrolirano ... danes pa želim na vse skupaj vplivati zavestno ... hudič je  ... lahko bi, če ne bi

 

sovražim odvisnost ... sam' ... brez nje sem pa tud' nemočna



#44 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 5. junij 2014, 00:56

Zase lahko rečem, da med vsemi planeti najbolj čutim Saturna. Zelo močno ga čutim. Me prekleto bremza, zavira pri vsaki stvari. Prav naporno je tole.

Pa zdaj imam neke notranje stiste, ker so določene zdravstvene težave v ožjem okviru družine, pa počutim se žalostno, osamljeno, pa čist sem se odklopla od družbe, kar mi po eni strani sede, ker hočem imet mir, po drugi pa ne. Saj mi dragi stoji ob strani, sam nimam ravno pozitivne energije.

 

Sem šla malo pokukat moje planete, pač kje stojijo, in kaj sem ugotovila? Tranzitni Saturn čiča na moji natalni Luni v osmi bajti. Mislim, da mi je po temu marsikaj postalo jasno, zakaj se tako počutim. Saturnov tranziit čez osmo hišo, pomeni tudi izguba ljubljene osebe in res je, babica mi je umrla lani na katero sem bila zelo navezana.

 

Pa kdaj misli ta Saturn spizdit iz moje osme hiše? Zdaj mora še prečkat moj natalni Jupiter. Jaoooo ..... 

 

 

 

 

 

 

 

 



#45 NeptuneRising

NeptuneRising
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 81

Objavljeno: 3. november 2014, 20:10

Lepo Hekata.

Sam toliko medsebojna recepcija ni nujno dobra, lahko samo okrepi določen vpliv, ga bolj izpostavi. Medsebojna recepcija med na primer Marsom in Saturnom, ne naredi človeka bolj vedrega,srečnega, nardi ga sam tršega in takega, ki več prenese.

Ta medsebojna recepcija meni diši na velike pritiske in nadzore in zelo trdo reševanje finančnih problemov, velika realnost soočanja z njimi in zelo disciplonirano soočanje s tem, ki pa lahko preide zdrave meje in gre v drugo skrajnost, ko bomo imeli občutek, da je vsak naš zaslužek pod drobnogledom in premočno obdavčen in sploh ...meni to ne diši po čem lahkem, vsekakor pa se vnaša strukturo na ta področja in nadzor, o tem ni dvoma. Red in moč, nadmoč.

no jaz pa se oglašam v bistvu zradi nečesa drugega, da vsem ljudem, ki imajo Luno v devicah čestitam, ker se jim je prav zdej zaključilo obdobje Sade sati, sedemletno in pol obdobje težje karmične čistke.


Srečno. xsrcx

 

Živjo vsem! partyy.gif

Jaz sem novinec tukaj, prebiram prvič tale topic pa zato citiram dve leti star post... Mihela, ko praviš luna v devici, je to aspekt po džotišu ali po naši, zahodni astrologiji? V tem obdobju ki ga ti omenjaš sem sicer imel tudi saturnov povratek hypnodisk.gif



#46 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 27. december 2014, 11:14

sade sati je vzet iz dzotiša, vendar ga uporabljamo na naš način, po logiki zahodnje astrologije in deluje, iz mnogih izkustev, ne le mojega :)

 

tako da tukaj ( od torka dalje)  zdej čestitam vsem, ki imate Luno v znamenju tehtnice, da ste zunaj sade satija, upam, da ste drugačni, močnejši :)

 

in vsem, ki imate Luno v znamenju kozoroga naznanjam vstop v sade sati, iz izkustev vam svetujem, da v prvih dveh letih sade satija ne skuhate kako hudo a moralno sceno, ker jo boste nažalost plačevali v zadnjih štirih letih sade satija... torej pozorno skozi to obdobje, čeprav začetek ponavadi ni težek, se takrat lahko naredi bistvene vzroke za to...


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#47 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 9. januar 2015, 21:16

Zase lahko rečem, da med vsemi planeti najbolj čutim Saturna. Zelo močno ga čutim. Me prekleto bremza, zavira pri vsaki stvari. Prav naporno je tole.

Pa zdaj imam neke notranje stiste, ker so določene zdravstvene težave v ožjem okviru družine, pa počutim se žalostno, osamljeno, pa čist sem se odklopla od družbe, kar mi po eni strani sede, ker hočem imet mir, po drugi pa ne. Saj mi dragi stoji ob strani, sam nimam ravno pozitivne energije.

 

Sem šla malo pokukat moje planete, pač kje stojijo, in kaj sem ugotovila? Tranzitni Saturn čiča na moji natalni Luni v osmi bajti. Mislim, da mi je po temu marsikaj postalo jasno, zakaj se tako počutim. Saturnov tranziit čez osmo hišo, pomeni tudi izguba ljubljene osebe in res je, babica mi je umrla lani na katero sem bila zelo navezana.

 

Pa kdaj misli ta Saturn spizdit iz moje osme hiše? Zdaj mora še prečkat moj natalni Jupiter. Jaoooo ..... 

 

Na koncu boš videla koliko te bo v resnici naučil. Sedaj se ti pa zdi prava nočna mora. 

Slej k prej bo zunaj, moj bo pa vedno tam in sem se mogla naučit živet z njim al on z mano tongue.png biggrin.png


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#48 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 9. januar 2015, 22:22

Na koncu boš videla koliko te bo v resnici naučil. Sedaj se ti pa zdi prava nočna mora. 

Slej k prej bo zunaj, moj bo pa vedno tam in sem se mogla naučit živet z njim al on z mano tongue.png biggrin.png

 

Kaj ti imaš natalni Saturn v 8. hiši?

Jaz ga imam in sicer je v konjukciji s Plutonom, s Soncem, pa z Venero. Sem ga navajena, ampak T Saturn me je totalno povozu. Čist me je uničil. Zdaj je v 9. icon1_thumbup.gif

Slednji tranzit mi je zagnal strah v kosti, pa močno mi je začel najedat samozavest, pa tudi fizično me je orenk zdelal. Tako sem shujšala, da se je folk spraševal, če sem kaj bolna, in ko se je učičal na mojo Lunco, sem mislila, da se mi bo zmešalo. Imela sem takšne notranje bolečine, da sem se spraševala, če bom vzdržala. Ful mi je bilo težko. crying.gif In odkar je šel mimo, se počutim veliko boljše. Zdaj se počutim spet močna. smile.png Skratka T Saturn v 8., mi čist nič dobrega ni prinesel.



#49 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 9. januar 2015, 22:36

Ja čebelca :) 

Men je zdej nekaj časa v 10. štalo delal. Samozavest mi najeda že cel lajf vendar že dolg ne tok k zdej. Sem se hotla kr skrit pa čeprav bi se mogla veselit. 

Mogoče si celo močnejša, ker ti je sigurno nekaj dal takrat k je dregal v tvojo bolečino. Malo pomisli. Ima resnično močno energijo. Mogoče se še ne zavedaš, ponavadi je vse bolj jasno dosti kasneje. Pač pri njemu gre vse bolj pooooooooočasi :) ker če se nisi naučila tokrat, bo še kdaj pa kdaj malo pokukal, da bo zaziher. Sicer pa z vsako svojo bolečino se moremo soočit, jo prepoznat, jo začutit, da jo lahko spustimo. Ne se upirat, ker potem še bolj boli. To je edini način, da lahko ponovno zadihamo s polnimi pljuči in da jo predelamo oziroma prebolimo. ;)


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#50 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 10. januar 2015, 11:25

 

Ja čebelca smile.png

Men je zdej nekaj časa v 10. štalo delal. Samozavest mi najeda že cel lajf vendar že dolg ne tok k zdej. Sem se hotla kr skrit pa čeprav bi se mogla veselit. 

Mogoče si celo močnejša, ker ti je sigurno nekaj dal takrat k je dregal v tvojo bolečino. Malo pomisli. Ima resnično močno energijo. Mogoče se še ne zavedaš, ponavadi je vse bolj jasno dosti kasneje. Pač pri njemu gre vse bolj pooooooooočasi smile.png ker če se nisi naučila tokrat, bo še kdaj pa kdaj malo pokukal, da bo zaziher. Sicer pa z vsako svojo bolečino se moremo soočit, jo prepoznat, jo začutit, da jo lahko spustimo. Ne se upirat, ker potem še bolj boli. To je edini način, da lahko ponovno zadihamo s polnimi pljuči in da jo predelamo oziroma prebolimo. wink.png

 

To, da ima resnično močno energijo vem, ker sem jo čutla, ampak v negativno.  Pa vidiš nato niti pomislila nisem, da sem morda zdaj močnejša, ker mi je dregal v bolečino. Zna bit, kaj pa vem.

Večkrat razmišljam in tehtam pluse in minuse, kaj lahko potegnem dobrega iz tistega obdobja in kaj sem se od tega naučila? In veš kaj sem ugotovila?

 

Da, mi je povzročil samo eno veliko bolečino in čisto nič drugega. Samo škodo mi je naredil. 

No razen tega, da zdaj se soočam z bolečino, prej sem bežala.

 

Na splošno se počutim drugačna. Sam po mojem tukaj nima veze T Saturn ali ja?

Sedaj sem bolj zgovorna in odprta do ljudi. Včasih sem imela velike težave izraziti z besedami notranje misli in občutke. Raje sem to pokazala s telesom. Zdaj pa kar gre. Na trenutke presenečam sama sebe.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0