Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Duša - človeška energija - arhivni čas - reinkarnacija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* - - - - 2 x ocenjeno
1009 komentarjev na to temo

#26 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 6. junij 2012, 15:04

rudi ... preveč se obremenjuješ s časom , ki ne obstaja ...
a si se rodil zato, da na uro gledaš ?

x:Dx

ne verjami fizikom .... nimajo pojma ...
tisti , ki pa ga imajo, od tistih ne boš izvedel ničesar, ker so v lasti korporacij ....

in potem ... da te zmedejo ... ti nabluzijo pravljice ....
in potem ti raziskuješ pravljice .... in z raziskovanjem časa zaprvljaš čas, ki ne obstaja .... :fool: :frog:


:palec:

Skoraj Čudovito razloženo .xDDx x8Dx xDDx

Dodati je le treba, da je "čas" le neko določeno obdobje, ki je namenjeno za "rešitev določenih nalog-problemov" , in v našem primeru Rešitev naših Duš.:8):

Lp + #

#27 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 6. junij 2012, 15:15

Tehnično gledano se duša med življenjem kot tudi po smrti nahaja na nivoju kjer ni ne prostora ne časa...v bistvu obstaja svetlobni most oz. "kabelska" povezava med dušo in možgani, ki se s smrtjo prekine...Koliko bo ta povezava pretočna in koliko bo človek v stiku z dušo je pa odvisna od mnogih dejavnikov...Z drugimi besedami se lahko reče tudi da v človeškem telesu obstaja samo delček duše, ki je povezana s srebrno nitko z njenim ostalim (večjim delom)...ampak pustmo detajle...x:)x

Energijska razdelitev človeka po ezoteriki...Razlago slikce se najde v "taboljših" new age knjigicah. Nekateri ljudje so lepo razložili, tako da ne bom še jaz "moril" s tem...Objavljena slika

čiv čiv čiv



he, he, ti je že shamanamo dobr' povedu, da si lepo pospravi tiste svoje "lajtnge" nekam tja nazaj v staro omaro :fool: xg:Dx :fool:


Aja, pa še eno OgroooOooomno Klučavnico gor obesi, ... da ti nebo še kdaj takole zmedlo tvojo ubogo dušo Objavljena slika , kar si pokazal že takoj v naslednjem postu, ko si se razkril, da neveš kaj duša sploh je , ko si govoril o nekem teoretiziranju x:o)x :madpro: :P :blink: Objavljena slika xg:Dx :fool:

Čuj, brezar, zresni se, boš ? xrolleyesx

Lep pozdrav do tedaj, ajd', čaw

in potem, ko dušica izklopi telešček ..... obdeluje kvazi izkušnjo kvazitelesa ...

z drugimi besedami ... vsi vi tukaj s katerimi čvekam ... sploh ne obstajate ... ste le projekcija mojega uma, ki mu je dolgcajt ...



No, ti si pa tule spet v neke projekcije zabredel, v neke matrice, imaginarnosti, in nevemkajvseše xcivx x:o)x :o|o: Objavljena slika xDDx :O: x:Dx :V:

Čuj, we Are Reeeal Objavljena slika

Lp + #

duša je inteligentni potencial s svobodno voljo in zavestjo ...

svobodna volja in zavest pa lahko kreirata poljubno resničnost, ki ima veljavo, dokler je v pozornosti svobodne volje in zavesti ... potem se enostavno razblini ...



Nooo, tuki si se spet precej Približal, le, da dvomim, če dovolj dobro razumeš kaj si napisal xrolleyesx :inocent:

Hvala :palec: xDDx :palec:

Lp + #

#28 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 6. junij 2012, 15:19

Objavljena slika

Če te glih slučajno kakšen kdaj na gobec užge, se ne sekirat. Je le projekcija tvojega uma.

Objavljena slika



Ja, ja, ta je HudoooOOOooo Dobra x:Dx xg:Dx :fool: :onfire: :blackeye: :8): :vragec: x;)x

Hvala x:)x

Lp + #

Če gledaš kot dejstvo potem nas ni ker si samo ti tu za računalnikom . Predvidoma ti pa to zdaj nekdo tipka, čudež ne Objavljena slika



Heh, pa ta je Tud' Dober :palec: x8Dx :palec:

Thanx x:Dx

Lp + #

#29 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 6. junij 2012, 16:09

he, he, ti je že shamanamo dobr' povedu, da si lepo pospravi tiste svoje "lajtnge" nekam tja nazaj v staro omaro
Aja, pa še eno OgroooOooomno Klučavnico gor obesi, ... da ti nebo še kdaj takole zmedlo tvojo ubogo dušo Objavljena slika , kar si pokazal že takoj v naslednjem postu, ko si se razkril, da neveš kaj duša sploh je , ko si govoril o nekem teoretiziranju


Obstajajo besede oz. terminologija za te stvari oz. povezave...se mi jih pa ne zdi smiselno omenjat, če se ne pozna niti osnov...sem pač povedal malo po domače in po kmečko...Mogoče boš pa ti znal meni kot crnogorskemu seljaku na malo bolj razumljiv način pojasniti kaj je to duša...x?x Predpostavljam da je to skoraj isto kot če bi te vprašal kaj je to Bog...In kdo zna to najbolj razložit. Po mojem mišljenju tisti, ki zna priti do tega nivoja oz. v stik s tem... xg:Dx

In če misliš, da si ti taka oseba potem mi lahko odgovoriš na čisto preprosto vprašanje iz eksorcizma...kako najhitreje in najbolj simpl prepoznaš ali je kdo obseden...x?x Predpostavljam, da bo to čist simpl za tebe, ker tako rad omenjaš zle duhove, da si v povezavi z ne vem kakšnimi božanskimi silami, ipd...lahko ti tudi kakšen angelček prišepne, ne bom imel nič proti...Objavljena slika

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#30 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 6. junij 2012, 18:41

Bojante;

Vidim,da gledaš preveč filme in bereš šunt romane in zaradi tega imaš že vse popačeno mišlenje o vsem,res škoda pa tako mlad,da se še sploh rodil nisi.




#31 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 6. junij 2012, 19:21

Potovanje v preteklost oziroma prihodnost.;prvi del

Ko vidiš neko svetlobo na nebu,(govorim hipotetično)recimo osvetlene zvezde ali planete,je ta svetloba pripotovala iz zgodovine par sto let in jo vidiš šele sedaj, in lahko, da tisti planet ne obstaja več,kar pa bo opazno spet čez par stoletji.
Torej si videl svetlobo preteklosti,gledano iz sedanjosti,kar dejansko pomeni, potovanje v preteklost.
Potovanje v preteklost so opčutili nezemljani ali bitja nekje, takrat,ko se je razletelo megamelansko sonce o katerem pišem v začetku teme,torej najprej videna svetloba,potem razleteni kosi, in na enem ohlajenem kosu smo se razvili mi.
To našo svetlobo ali veliki pok smo mi zamudili,ker je najprej svetloba potem pa pok.Lahko bomo videli svetlobo ene druge reakcije ali poka, nekje v super oddaljeni galaksiji,katera se je že zgodila tudi v oddaljeni zgodovini in času,našo pa bodo videli svetovi, ki so spet ogromno oddaljeni od nas in to v kasnejšem času od našega.
Vsa ta verižna dogajanja so edina možna,potovanja v preteklost.
Potuješ lahko tako, da veliki pok prestrežeš nekje na sredini ali začetku,samo za to pa bi moral potovati z dvo ali trikratno hitrostjo svetlobe in to bi bilo potovanje v preteklost,ker bi svetlobo videl prej.
Z današnjo tehniko, pa bi potovali prepočasi,tako da bi bili vedno v sedanjosti.
Človek nima možnosti potovati v preteklost ali prihodnost vsaj v taki fizični obliki ali načinu kot ga poznamo danes.
Človek je z hitrim avionom prebil zvočni zid,kar je velik uspeh in lahko zdaj potuje z večkratno hitrostjo zvoka.
Lahko pa to potovanje v preteklost izvedemo čisto drugače,kot z nekem prebijanjem časovnega zida,ampak z preusmerjenimi možganskimi zaznavanji in z tem tudi aktiviramo preostali del možganov, katere do sedaj nismo uporabljali in to v smeri virtualnega zaznavanja.
Napisal bom dva primera virtualnega zaznavanja,katera zazna skoraj vsak človek.
prvi;
Sediš v potovalnem vagonu vlaka,kateri stoji na postaji.Po drugem tiru pa pripelje vlak in,ko gledaš skozi okno z nepremičnim, zasanjanim, strmečim,prosojnim pogledom na premikajoč vlak dobiš vtis( seveda ,če to sam hočeš),da se tvoj vagon pelje drugi vlak pa stoji.
drugi;
Stojiš pod napuščem strehe hiše in opazuješ snežinke,ki padajo z istim pogledom, kot sem ga omenil v prvem primeru,s tem,da tvoj zorni kot zajema tudi del strehe in spet dobiš opčutek,da se ti pelješ proti nebu, snežinke pa so na miru.
To sta dva primera, kako preko možgan preusmeriš opčutek videnega.
Sanje človeštva ,da potuje skozi čas in zato uporablja neko napravo in ta naprava ga popelje v preteklost; to bi moralo biti,kot nek simulator letenja skozi čas.
Z novimi odkritimi virtualnimi občutki v možganih in z razmišljanjem v tej smeri, ter z raznimi simulatorji časovnega potovanja, bi se začelo pionirstvo osvajanja preteklosti ali prihodnosti.(govorim hipotetetično)

Torej v fizičnem svetu taka potovanja niso možna in nikoli ne bodo.Vse želje potovati skozi čas kamor ti se zahoče ni uresničljivo.Možno je mogoče le z nekako črvino ali ukrivljanjem časa kot si je zamišljal Albert,toda to je le teoretična filozofija,ko se tvoje znanje nekje ustavi in ne moreš več naprej ustvariš črvino. To ukrivljanje človeško telo ne bi preživelo,toda vedno ostaja možnost (O tem bom pisal v nadaljevanjih).

#32 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 6. junij 2012, 19:27

Malo za razvedrilo;
Širok papirnat trak zalepi tako, da bo v krogu in ga prestriži po vsej dolžini na pol;dobil boš dva razdvojena obroča.

Ponovi z novim zalepljenim trakom le da ,ko ga zalepiš en konec z drugim en konec obrni za pol kroga tako ,da bo ena krivina isto prestriži po dolžini in boš dobil en obroč, dolg za dva obroča.

#33 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 7. junij 2012, 05:31

Bojante;

Vidim,da gledaš preveč filme in bereš šunt romane in zaradi tega imaš že vse popačeno mišlenje o vsem,res škoda pa tako mlad,da se še sploh rodil nisi.




Heh, vidiš, vidiš, Že Spet Si v Zmoti , Kajti ; niti ne gledam filmov skoraj Nič , pa še romanov ne berem Nič xDDx

In zdaj tudi vem, o kom si govoril v postu x;)x x:o)x

Hvala . x;)x Lp + #

#34 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 7. junij 2012, 05:56

Obstajajo besede oz. terminologija za te stvari oz. povezave...se mi jih pa ne zdi smiselno omenjat, če se ne pozna niti osnov...sem pač povedal malo po domače in po kmečko...Mogoče boš pa ti znal meni kot crnogorskemu seljaku na malo bolj razumljiv način pojasniti kaj je to duša...x?x Predpostavljam da je to skoraj isto kot če bi te vprašal kaj je to Bog...In kdo zna to najbolj razložit. Po mojem mišljenju tisti, ki zna priti do tega nivoja oz. v stik s tem... xg:Dx

In če misliš, da si ti taka oseba potem mi lahko odgovoriš na čisto preprosto vprašanje iz eksorcizma...kako najhitreje in najbolj simpl prepoznaš ali je kdo obseden...x?x Predpostavljam, da bo to čist simpl za tebe, ker tako rad omenjaš zle duhove, da si v povezavi z ne vem kakšnimi božanskimi silami, ipd...lahko ti tudi kakšen angelček prišepne, ne bom imel nič proti...Objavljena slika


Heh, nič lažjega x:)x

Bom pa bolj na hitro, ker morm v službo čim prej , torej :

Duša je vrsta Duha, inkarnirana v materijo(meso) z Vstavkom Božjega Duha (Energije) . Duh pa upam, da itak že veš kaj je kot Energija z Inteligenco .

Glede Boga, pa to zmore razložiti vsak, ne glede na kakšen stik je prišel z Informacijami o Njem.

Bog pa je PraEnergija kot PraIzvor Vseh možnih oblik Energij , katere je Ustvaril z Njegovo Superiorno Inteligenco z katero Upravlja + Vzdržuje Vsa Vesolja v Njegovem E-notnem Prostoru ki je isto Neskončen kot On Sam , Kajti ; Mi živimo v Njegovem Telesu , ki vsebuje vsa ta nešteta VseVesolja, v enem izmed katerih se nahaja tudi naše obširno Vesolje.

Da : Prostor Vseh Vesolij je Njegovo Telo .

Se pa da tudi zelo hitro prepoznati, ali je neka duša obsedena ali ne .

Namreč, take zle duhove kot "nepovabljene goste" prenašamo skoraj vsi po vrsti z seboj, večina skoraj celotno življenje in le malokdo se jim upre, da se jih očisti in znebi , kajti ljudje ne vedo kaj dosti o tem Problemu .

In, tako se ponavadi celotno življenje sprašujejo zakaj imajo določene težave in probleme ...

Torej, so določeni znaki - pokazatelji , ampak nevem , ča bo dovolj časa za to zdaj, ker me čaka služba .

Morda samo namig ; Najtežje od vseh zlih duhov je iz take uboge obsedene duše izgnati zle duhove plesa , ki obsede dušo ob javnih plesnih zabavah .

Verjetno sem tudi jaz kakega zlobneža fasal takrat, ko sem še po diskačih bluzil, kajti takrat se zaradi hrupa glasbe + opitosti preveč zmanjša Aura ki nas drugače ščiti pred vdori takih Energij .

Nekateri ljudje, ki so sprejeli vase preveč takih "gostov" tudi telesno v kratkem času propadejo.

Kajti, če ti zli duhovi ne najdejo dovolj "prostora" v ledvicah in genitallijah, se nastanijo tudi v vranici, jetrih ali pljučih.

Kjer pa se je takšen zli duh vselil, postopno ubija meso . Posledice pa so bolezni , vidne na materijalnem nivoju .

No, detaljno pa morda drugič , ker ti v bistvu še nisem nič točnega razložil o Prepoznavanju .

No, letim zdaj , ker služba čakaaa :sori:

Lp + #

#35 Liam

Liam
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 172

Objavljeno: 7. junij 2012, 09:38

Kaj pa vem , misliš da je res kakšna duša skrita notri v nas nekje ali pa je to samo poimenovanje nekega fenomena .
Eckarda vidim tako , če ga gledaš površno ti je smešen če se poglobiš pa lahko vidiš nek vir veselja še nasmejiš se lahko .Na te stare spise ne dam veliko ravno zato , niso pa vsi taki so tudi sicer redki ki so napisani tako da se še danes držijo bistva , recimo dao de jing.
Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "
Christopher McCandless


#36 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 7. junij 2012, 19:23

Čas in njegovo nasprotje;

Tostranstvo in onostranstvo ,vse kar pišem je v vezi z to temo , posebno ,čas in njegovo nasprotje; konstantni čas; arhivni čas ;dušino potovanje in njegov prehod v vakum.

Vir neprekinjene SVETLOBE;(njen začetni aktivacijski, konstantni čas, recimo svetloba nekega planeta) -------gledan v poznejšem obdobju nekje oddaljeno,pomeni,- svetloba gledana v času.Val ali impulz svetlobe,ki potuje in za sabo pušča svoje nasprotje,katero se imenuje'" tema'"in ta tema se oddaljuje od svetlobnega vala v nasprotno smer,se pravi se približuje viru začetnega konstantnega časa tega vala svetlobe,ko pa'" tema'" pride mimo konstance, pa se praktično približuje valu svetlobe in ga zasleduje.

ČAS; (konstantni čas nekega obdobja,recimo obdobje dinozavrov.)-------gledan, oziroma preživet v poznejšem obdobju nekje oddaljeno,pomeni,- preživeti čas, oziroma, kar čas pušča za sabo in to je staranje,ki se je dogodil od konstante pa do danes.Nasprotje časa bi bilo lahko potem, nasprotje staranja in to je pomlajevanje.
Vir svetlobe lahko vidiš,vir časa pa praktično ne vidiš,vidiš samo ostanke časa,ki jih je pustil za sabo.
Staranje,recimo, da potuje iz leve na desno in pušča za sabo pomlajevanje ali mladost, katera se od staranja oddaljuje v nasprotno smer iz desne na levo in se isto kot svetloba se to pomlajevanje bliža konstanci omenjenega obdobja in ker se ne ustavi v tem obdobju konstance potem praktično zasleduje staranje.

In to kroženje naj bi bilo črvina ali ukrivljanje časa,samo problem je to izvesti v fizičnem svetu,torej se to krivljenje lahko zgodi samo v duhovnem svetu in to takrat,ko ima človeška duša možnost ali izbiro ostati v duhovnem ali prestopiti v fizični svet.

Potovanje skozi čas, ampak v smeri staranja, in ne drži vode, je primer;
Oseba A in oseba B sta iste starosti in potujeta.Oseba A potuje z svetlobno hitrostjo v določeno smer in v eni sekundi naredi okoli 220000 km.v tem času je postaran za eno sekundo.
Oseba B pa potuje z hitrostjo hoje in pride na cilj starejši od svojega prijatla za par let,kar pomeni ,da, ko se dobita na ciljni točki sta oba isto stara, ker je oseba A par let čakala osebo B.
To se pravi sta oba isto stara,tako ,da to potem pride v poštev v večnem potovanju hitrosti svetlobe,kar pa to nima nobene veze z prevaranjem zakonitosti časa in staranja ali z to teorijo, narediti preskok možnosti potovanja v razna obdobja.
Torej taka potovanja so možna le v obdobju človeške energije(duše) v drugem stanju in to stanje je,arhivni čas, stanje vesolske duhovne inteligence.

Vzporedne dimenzije ne obstajajo;obstaja samo tostranstvo in onostranstvo,Vzporedne dimenzije so samo plod človeške fantazije in te dimenzije ali realnosti ne moreš občutiti v življenju, ki ga živiš, to občutiš le v arhivnem času,kot sem že omenil,tam potuješ v preteklost ali prihodnost.
Vzporednost je le niz dogodkov in varijant,katere bi se dogajale z drugačnimi potezami in premiki,tako,da ne obstaja še neka Zemlja nekje v galaksiji in, da tam živi nekdo,ki je duplikat tebe samega.

#37 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 7. junij 2012, 21:11

Njaprej je Potrebno veseti, da na tem Planetu Obstajajo 4 Vrste Duš ;

Najprej že vsem poznane moške + ženske duše, ... in potem je potrebno Razložiti, še, da obstajajo duše "od zgoraj" , in duše "od spodaj".

To pomeni, da imamo tu duše ki so vzete iz materije te Zemlje, in duše, ki so privedene/pripeljane iz drugod iz Vesolja, ki je Vse Poseljeno z ljudmi podobnimi nam .

To sem moral predhodno obrazložiti, preden nadaljujem o Brezotovem vprašanju o prepoznavanju obsedenosti duše z zlimi duhovi.

To tudi Rudiju verjetno še ni bilo jasno, a ne ?

No, Rudi ima še daljšo pot, ki pa bo z dobro-pravo Voljo tudi kmalu premagana, le začeti bo treba x:)x

Namreč, pred kakimi 15 leti, sem jaz natanko takole razmišljal kot rudi zdaj, v tem trenutku , ... potem mi je sledilo obdobje "zatišja" , in šele čez par let sem stopil na duhovnejšo smer/pot ki pelje do Cilja . No, eni Cilj že poznajo,x:)x eni ga pa še bodo, a ne , Rudi x;)x

Lep pozdrav iz Slovenije, čav x:)x

#38 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 7. junij 2012, 22:14

maš telo, k ma oči, nos, roke, noge itd.. ko spiš, se telesa ne zavedaš, oči so zaprte, noge nepremične itd. a vseen vidiš, slišiš, se premikaš (včasih celo letiš) v sanjah, tj. v svojem umu. se prav niso oči telesa tiste, ki vidijo. tud ko si buden, če nekam gledaš, ne vidiš, če tvoj um ni zraven. ampak tud v sanjah gledaš "sebe" (podobo sebe), nisi ti. ti si tist, ki jih gleda kot televizijo. se prav tud um ni tist, ki vid, če tebe ni zraven. včasih ni sanj, tj. tud uma se ne zavedaš. a vseen k se zbudiš se spomniš, da si dobro spal. zakaj dobro? ker nisi bil omejen z umom. nisi bil navezan, naliman nanj. ti obstajaš neodvisno od telesa in uma. vedno. se pa lahko zatopiš v njiju in pozabiš nase. do neke mere vsaj. tud ko si v telesni in umski zavesti, si ne želiš umret, ne želiš bit brez vedenja in brez sreče. zakaj, če pa očitno obstoj telesa ni večen (smrt) in um se stalno spreminja? ker maš to že v seb, po defaultu. za svoj obstoj nisi odvisn od hrane, pijače. za svoje vedenje nisi odvisn od spraševanja drugih. za svojo izbiro nisi odvisn od drugih, je popolnoma tvoja. za srečo nisi odvisen od ničesar zunanjega, ker jo že imaš, po defaultu.

ta ki je večen, ki ve, ki je srečen, si ti. ki si v telesu, a to nisi, niti um. ob neizogibnih spremembah telesa in uma, si ti še vedno ti, nisi postal nekdo drug. nikol. temu Šri Krišna v Bhagavad Giti pravi atma, oz. večna individualna duša. ezoteriki izraz duša uporabljajo za um. ok, če tako hočejo. a to ni atma, ti. ti si tist, ki se inkarniraš in reinkarniraš. a če se zaveš kdo si, izpuhtijo vsi problemi (smrt, rojstvo, bolezen, ostarelost, trpljenje, strah, vznemirjenje...) in maš mir in zadovoljstvo. brez truda. si onkraj časa in prostora. v večni sedanjosti. se da dosežt z določeno prakso. ni pa to še vse.

ni atma tista k vid, če Boga ni zraven. ta, ki je več kot ti, je samo-razodet. sam po njegovi volji ga lahko spoznaš. da bi ga spoznal se mu moraš prostovoljno predati. tega, ki je več kot mi, pa različni različno globoko spoznajo. kot neskončno blaženo svetlobo, kot štirirokega Višnuja v srcu ali kot vseprivlačnega in prijetnega Krišno. tud to še ni vse, a naj bo dovolj za danes.

#39 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 7. junij 2012, 22:58

Njaprej je Potrebno veseti, da na tem Planetu Obstajajo 4 Vrste Duš ;

Najprej že vsem poznane moške + ženske duše, ... in potem je potrebno Razložiti, še, da obstajajo duše "od zgoraj" , in duše "od spodaj".

To pomeni, da imamo tu duše ki so vzete iz materije te Zemlje, in duše, ki so privedene/pripeljane iz drugod iz Vesolja, ki je Vse Poseljeno z ljudmi podobnimi nam .


Sem moral malo pogledati kaj piše v "Bibliji za telebane"...duša nima spola...obstajajo duše, ki pripadajo zemeljski evoluciji in duše, ki pripadajo evolucijam na drugih planetih...Kar z drugimi besedami pomeni, da so na Zemlji duše, ki imajo neko razmerje koliko inkarnacij so preživele na našem planetu, koliko na drugih in koliko v nefizičnih dimenzijah...Nobena duša danes na zemlji ni glih 100% samo zemeljska...

Duša se lahko utelesi v moško, žensko telo ali telo hermafrodita...koliko inkarnacij je preživela v katerem telesu je pa spet drugo vprašanje...tako da tudi tukaj ne obstaja duše, ki bi vedno bila samo v enem spolu...Zato se mi ta razdelitev duš ne zdi smiselna, razen če se hoče približno povedati kakšen odstotek nečesa prevladuje pri določeni duši...

"Biblija za telebane" omenja tudi čisto simpl test za tapravo obsedenost (ne za določene prilepljene energijske parazitke v auri, ki ne igrajo kakšne večje vloge), ki je podobno temu kot policaji preverjajo psihično fizično sposobnost voznikov- alkohol, droge...brez napravic...ena čist simpl lučka oz. svetloba in test z zenicami...nobene mistike...

Pozdravček iz zemeljskih nižav...Objavljena slika

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#40 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 8. junij 2012, 05:30

No, če želiš ostati teleban, potem moraš le "telebanske biblije" brati , ... :o|o:

V E D N O Se Inkarnira Moška Duša v Moško telo, in Ženska Duša v Žensko Telo Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika Nikoli Drugače Objavljena slika

Kdorkoli trdi drugače, ta je pod vplivom satanovih negativnih sil, in je to ponavadi tudi izgovor za obstoj pedrov in njihovo potuho Objavljena slika

Torej, če si to prebral tam v tisti "telebanasti bibliji", potem je ta, ki ti je to napisal, žal pod vplivom sil teme - sil satana . Objavljena slika

Glej : ! : Večno Boš Moški kot Moška Duša, in bejbe bojo Večno Ženske kot Ženske Duše Objavljena slika

Šele tvoja Združitev z to Žensko Energijo bo tvoji Moški Duši dala Tisto Popolnost, ki Je Za Vsako Moško Dušo Predvidena od Večnosti Objavljena slika

Lep pozdrav do tedaj, ajd', čaw x:)x

#41 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 8. junij 2012, 07:50

temu kar vi pravte duša, moška v moškem telesu, ženska v ženskem telesu, je le subtilno materialno telo. to nisi ti. se pa lahko zmotno poistovetiš s tem ja. in ni nujno da vedno kot moški. lahko kot ženska, žival, rastlina, gora itd., glede na tvoje aktivnosti, njihove rezultate in želje. atma ali pravi jaz (jaz za to uporabljam izraz duša) je onkraj materije, grobe (fizičnega telesa) in subtilne. je večna, ve in je srečna po svoji naravi, neodvisno od materije. lahko se svobodno odloča. je sluga Boga. zato je njena najprijetnejša aktivnost služenje Boga.

#42 Beli lotos

Beli lotos
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 062

Objavljeno: 8. junij 2012, 09:32

bojante ... mogoče pa rabiš drugega svetovalca ... bo treba zamenjat tvojega angela varuha ... deluje malo pod vplivom piva al pa šnopsa


Uf tale vpliv je hud, ampak sam pivo in šnopc ne delata tako hudih halucinacij x:o)x to bo od kaj močnejšega. x:Dx

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat


#43 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 8. junij 2012, 19:56

Mgd , Duši sva Jaz in ti .

To je najina Prava Osebnost, ki je Energijski "skupek" z Inteligenco .

Ima pa naša duša le "Delno Trdnost" , ki je po Energijskem Bistvu Resda že "Večna" , Vendar pa za TrajnoVečno Trdnost še potrebuje "Utrditev" skozi Šolanje na Ravno na Temle Planetu , na katerem smo pravkar Inkarnirani.

In, če greš zdaj recimo mal' naokrog, in sprašuješ tele žalostne duše, koliko jim je kaj prijetno Služenje Stvarniku, se jim boš zdel nekoliko preveč nor .

To vseskupaj pa pomeni, da si malo zamešal Dušo z Stvarnikovim Duhom v njej.:inocent: xrolleyesx

Potem pa vseskupaj postane Precej Logično x^x

Lp + #

#44 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 8. junij 2012, 21:04

Da ne bo pomote;

Človeška duša lahko pride v moško ali žensko telo, tu ni omejitve,ne more pa v telo živali,kajti vse dušne celice,kot samostojne, zavzamejo svoj prostor, kjer so nekoč bile in funkcionirale.Srčna dušna celica ne zavzame mesta nekje v nogi,ker za tam ni programirana.
Obstajajo tudi ljudje kateri trdijo da recimo, Primer; nekdo trdi,da njegova noga ni njegova in mu je že od rojstva odveč,najraje bi si jo posledično rad znebil.Ta primer je tipičen za dušo, katera je v onostranstvu zaradi neohranjanja svoje celote izgubila del celičnih duš predela noge,oblika je ostala kot invalidna in pri prepletanju z ostalimi dušami in energijami so se ji priklopile deljene dušne celice slučajno nožnih duš.celic nekega drugega človeškega bitja z namenom ,da zapolnijo svoj prostor in da kot del celote preživijo.

Duše niso vesoljskega porekla ali izvora,so samo duše katere delujejo v atmosferi ,v vakumu ne delujejo in se razblinijo;vakum je območje, kjer duše ne preživijo.Zato ni nobena duša prepotovala iz drugega planeta in se naselila v telo zemljana.Duša deluje samo v pogojih, kateri so ustvarjeni za življenje njihovih vozil oziroma teles.

Duša rabi za svojo rast inteligence,samo telo in možgane in vsako njeno prefinjeno razvijanje v popolnost pridobi samo preko možganskega centra, kateri deluje z ostalimi dušnimi celicami po delih telesa in skupaj delujejo kot jata ptic ali rib,katere se telepatsko povežejo za spremembo smeri.

Zemeljske duše imajo na razpolago človeško telo, kot vozilo skozi fizični čas obstoja,katero pa ni ustvarjeno za globlje razvijanje inteligence,ker mu struktura telesa ne dopušča tak razvoj.Naša telesa so kot avto Fičo,kateri ima dva stikala enega za luči enega pa za hupo.Telesa ljudi nekje v globinah galaksije pa imajo mogoče daljšo evolucijski čas in ta telesa imajo mogoče telo kot Mercedes s tem pa tudi več stikal,katera pa imajo kot veste več funkcij.

Duša je neustavljiva,njena izpopolnjenost je odvisna od telesa in njegovih možganskih zmožnosti.Skozi evolucijo so možgani vedno en korak pred telesom, imajo spečo rezervo za čas, ki prihaja, da bi se lahko aktivirali deli, kateri prekrvavljeni čakajo na impulze človeške novorazvite filozofijske iteligence,,katera pa mora šele osvojiti te speče možganske dele in jih aktivirati.

#45 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 8. junij 2012, 21:37

Uf tale vpliv je hud, ampak sam pivo in šnopc ne delata tako hudih halucinacij x:o)x to bo od kaj močnejšega. x:Dx


He, he, he, ... ma, očitno nista na dovolj visokem Duhovnem Nivoju, oziroma nista dovolj Duhovno Izobražena, kajti drugače bi vama bilo vsaj malo jasno za kaj se gre , ne pa da to potem razumeta kot kak vic xg:Dx

Mal' šole , Duhovne Šole vama še manjka, drugač pa bo kar šlo xokx

Lp do tedaj, ajd', čaw xokkx

#46 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 8. junij 2012, 21:41

Mgd , Duši sva Jaz in ti .

To je najina Prava Osebnost, ki je Energijski "skupek" z Inteligenco .

Ima pa naša duša le "Delno Trdnost" , ki je po Energijskem Bistvu Resda že "Večna" , Vendar pa za TrajnoVečno Trdnost še potrebuje "Utrditev" skozi Šolanje na Ravno na Temle Planetu , na katerem smo pravkar Inkarnirani.

In, če greš zdaj recimo mal' naokrog, in sprašuješ tele žalostne duše, koliko jim je kaj prijetno Služenje Stvarniku, se jim boš zdel nekoliko preveč nor .

To vseskupaj pa pomeni, da si malo zamešal Dušo z Stvarnikovim Duhom v njej.:inocent: xrolleyesx

Potem pa vseskupaj postane Precej Logično x^x

Lp + #

naša prava osebnost je, da si večni sluga Boga. a ker si zavestno bitje, s svojo voljo, jo lahko tud zlorabiš, tko da se obrneš stran od Boga. takrat se začneš zmotno poistovečat z materijo, grobo (telesom) in subtilno (umom, inteligenco, zmotnim egom). tako se inkarniraš in reinkarniraš, v raznorazne oblike, od gora, živali, insektov, ljudi, rib itd. pravi jaz se ne rabi utrjevat ali šolat z materijo in na tem planetu. je tak kakršen je, vedno, neodvisno od materije. sem pridejo tisti, ki so Bogu nenaklonjeni, da lahko sprobajo, če je to to kar so mislil da je. ko grejo skozi veliko življenj in okušajo čutno zadovoljevanje (jedenje, spanje, razmoževanje, branjenje) v raznoraznih oblikah, naposled dobijo človeško rojstvo, ki je zelo redko, a dragoceno (ker iz njega lahko spoznaš kdo si in čigav si), a tudi minljivo. zato pametni takoj začnejo služit Boga in se tako osvobodijo materialne eksistence in njenih pritičnih problemov in dosežejo svoj naravni, najprijetnejši obstoj v ljubezni do Boga.

jaz izraz duša uporabljam za naš pravi, večni jaz, ki je sluga Nadduše, Boga. vidim pa da rudi in ti uporabljata izraz duša za tisto čemur jaz pravim subtilno materialno telo, pa še to ga ne poznata zelo natančno. ampak je pohvalno da raziskujeta v tej smeri.

#47 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 8. junij 2012, 21:59

Da ne bo pomote;

Človeška duša lahko pride v moško ali žensko telo, tu ni omejitve,ne more pa v telo živali,kajti vse dušne celice,kot samostojne, zavzamejo svoj prostor, kjer so nekoč bile in funkcionirale.Srčna dušna celica ne zavzame mesta nekje v nogi,ker za tam ni programirana.
Obstajajo tudi ljudje kateri trdijo da recimo, Primer; nekdo trdi,da njegova noga ni njegova in mu je že od rojstva odveč,najraje bi si jo posledično rad znebil.Ta primer je tipičen za dušo, katera je v onostranstvu zaradi neohranjanja svoje celote izgubila del celičnih duš predela noge,oblika je ostala kot invalidna in pri prepletanju z ostalimi dušami in energijami so se ji priklopile deljene dušne celice slučajno nožnih duš.celic nekega drugega človeškega bitja z namenom ,da zapolnijo svoj prostor in da kot del celote preživijo.

Duše niso vesoljskega porekla ali izvora,so samo duše katere delujejo v atmosferi ,v vakumu ne delujejo in se razblinijo;vakum je območje, kjer duše ne preživijo.Zato ni nobena duša prepotovala iz drugega planeta in se naselila v telo zemljana.Duša deluje samo v pogojih, kateri so ustvarjeni za življenje njihovih vozil oziroma teles.

Duša rabi za svojo rast inteligence,samo telo in možgane in vsako njeno prefinjeno razvijanje v popolnost pridobi samo preko možganskega centra, kateri deluje z ostalimi dušnimi celicami po delih telesa in skupaj delujejo kot jata ptic ali rib,katere se telepatsko povežejo za spremembo smeri.

Zemeljske duše imajo na razpolago človeško telo, kot vozilo skozi fizični čas obstoja,katero pa ni ustvarjeno za globlje razvijanje inteligence,ker mu struktura telesa ne dopušča tak razvoj.Naša telesa so kot avto Fičo,kateri ima dva stikala enega za luči enega pa za hupo.Telesa ljudi nekje v globinah galaksije pa imajo mogoče daljšo evolucijski čas in ta telesa imajo mogoče telo kot Mercedes s tem pa tudi več stikal,katera pa imajo kot veste več funkcij.

Duša je neustavljiva,njena izpopolnjenost je odvisna od telesa in njegovih možganskih zmožnosti.Skozi evolucijo so možgani vedno en korak pred telesom, imajo spečo rezervo za čas, ki prihaja, da bi se lahko aktivirali deli, kateri prekrvavljeni čakajo na impulze človeške novorazvite filozofijske iteligence,,katera pa mora šele osvojiti te speče možganske dele in jih aktivirati.



No, vidiš, Rudi , tudi jaz sem nekaj časa mislil, da je tako .

In potem sem prišel do Vzhodnjaških duhovnih spisov, kjer so trdili, da je Inkarnacija možna tudi na nižje Duhovne Stopnje .

No, potem sem prišel v stik z Krščanstvom, kjer pa "začuda" ni bilo ne duha + ne sluha o teh Pomembnih Razlagah.

Heh, seveda Ne, Kajti Vse To + Še Veliko Več je bilo izgubljeno v Mojzesovih Š e s t i + S e d m i Knigi .

No, Ti Dve Pomembni Knjigi so opustili že Pred Stvarnikovo Inkarnacijo , torej pred 2000 leti nazaj.

Šele nekaj let kasneje sem dobil Podatek od Stvarnika, da je ob posebnih primerih "Degradacije-degeneracije" naših duš žal tudi Možen postopek nazaj, - torej Kontra Duhovni Evoluciji , na nižje - živalske Stopnje .

AAAmpak, To so le Sila Redke Izjeme, ki Ne potrjujejo Osnovnega Pravila : Duhovne Evolucije , Ki je Normalno Vedno navzgor Objavljena slika .

To pa pomeni, da kaki Izredno hudi Morilci tako uničijo svojo ubogo Dušo, da se žal morajo ponovno Inkarnirati , in to v živalih .

Evo primer take uboge duše , ki je žal padla na nižje nivoje nazaj :



Sicer tile dve bejbe žal ne vesta zakaj se gre, kajti drugače bi bolj sočustvovali z to ubogo napol uničeno človeško dušo ki je "poživalščena" inkarnirana v kozoje telo .Objavljena slika

Treba je še povedati, da so Duše vzete iz materije te Zemlje že prehodile pot navzgor skozi vsa kraljestva ; skozi Mineralno, potem Rastlinsko, preko Živalske, in naposled več takih sorodnih duš Končno združenih v Človeško .

Odtod tud sorodnost živalskih inkarnacij - od prvotnoosnovne sestave Duše .

Ker pa je ta duša živela preveč pokvarjeno Inkarnacijo, je takoooOooo Hudo uničila-Pokvarila svojo Dušo, torej samo sebe, da je bil Prehod Duše na Višji Nivo žal Nemogoč .

Torej, prehod Nazaj je Možen, Ni pa VečnoNikoli možna zamenjava med spolom Duše.

Kdor to trdi, ta je pod vplivom sil Teme , torej pod satanovim vplivom njegovih negativnih Energij Zla .

Je žal zavedena duša, prevarana in tako še bolj ranljiva .

Dodatni Problem pa Je, da se Tega Problema Sploh Ne Zavedamo , in tudi jaz sem rabil kar nekaj let da sem spoznal to Prevaro .

Zatorej , Drugič Bolje Pazite, komu nasedate, in V E D N O Preverjajte, z Kakšnim/katerim Duhom Imate opravka Objavljena slika

In veliko sreče vam želim, kajti potrebovali jo Boste .

Itak pa brez Stvarnikovega Blagoslova žal nebo šlo .

Lp + #

#48 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 8. junij 2012, 22:08

naša prava osebnost je, da si večni sluga Boga. a ker si zavestno bitje, s svojo voljo, jo lahko tud zlorabiš, tko da se obrneš stran od Boga. takrat se začneš zmotno poistovečat z materijo, grobo (telesom) in subtilno (umom, inteligenco, zmotnim egom). tako se inkarniraš in reinkarniraš, v raznorazne oblike, od gora, živali, insektov, ljudi, rib itd. pravi jaz se ne rabi utrjevat ali šolat z materijo in na tem planetu. je tak kakršen je, vedno, neodvisno od materije. sem pridejo tisti, ki so Bogu nenaklonjeni, da lahko sprobajo, če je to to kar so mislil da je. ko grejo skozi veliko življenj in okušajo čutno zadovoljevanje (jedenje, spanje, razmoževanje, branjenje) v raznoraznih oblikah, naposled dobijo človeško rojstvo, ki je zelo redko, a dragoceno (ker iz njega lahko spoznaš kdo si in čigav si), a tudi minljivo. zato pametni takoj začnejo služit Boga in se tako osvobodijo materialne eksistence in njenih pritičnih problemov in dosežejo svoj naravni, najprijetnejši obstoj v ljubezni do Boga.

jaz izraz duša uporabljam za naš pravi, večni jaz, ki je sluga Nadduše, Boga. vidim pa da rudi in ti uporabljata izraz duša za tisto čemur jaz pravim subtilno materialno telo, pa še to ga ne poznata zelo natančno. ampak je pohvalno da raziskujeta v tej smeri.


No, no, ja, evo, zdaj si pa že bolje pisal x:)x Si kar dobro razložil :palec: xDDx x:)x

Ampak , pod kaj pa potem ti pojmuješ Stvarnikovega Duha v naši Duši , ki daje Energijo Življenja vsaki Duši za njen obstoj ? x?x

Am, inpa, Ja, tam , ko praviš, Naša "prava osebnost, kot Sluga Boga-Stvarnika" , Ja, Sveda, kot praviš, naj bi To Tudi Zares Bila, ampak takih "BoguVšečnih" Duš je bilo v Zgodovini Človeštva na Žalost le bore malo :V: :C: :V:

Da, Žal so večinoma "zlorabe" , kot si pravilno rekel :C: :V: :C:

Eh, slabi smo mi, slabi Objavljena slika

Ma, alora, se trudimo, e x:)x xDDx :palec: x8Dx

Rinemo, ... pa čeprav včasih z bučo čez zid x:o)x x;)x ... prevečkrat , heh w:Iw

Lp + #

#49 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 8. junij 2012, 22:31

Da ne bo pomote;

Človeška duša lahko pride v moško ali žensko telo, tu ni omejitve,ne more pa v telo živali,kajti vse dušne celice,kot samostojne, zavzamejo svoj prostor, kjer so nekoč bile in funkcionirale.Srčna dušna celica ne zavzame mesta nekje v nogi,ker za tam ni programirana.
Obstajajo tudi ljudje kateri trdijo da recimo, Primer; nekdo trdi,da njegova noga ni njegova in mu je že od rojstva odveč,najraje bi si jo posledično rad znebil.Ta primer je tipičen za dušo, katera je v onostranstvu zaradi neohranjanja svoje celote izgubila del celičnih duš predela noge,oblika je ostala kot invalidna in pri prepletanju z ostalimi dušami in energijami so se ji priklopile deljene dušne celice slučajno nožnih duš.celic nekega drugega človeškega bitja z namenom ,da zapolnijo svoj prostor in da kot del celote preživijo.

Duše niso vesoljskega porekla ali izvora,so samo duše katere delujejo v atmosferi ,v vakumu ne delujejo in se razblinijo;vakum je območje, kjer duše ne preživijo.Zato ni nobena duša prepotovala iz drugega planeta in se naselila v telo zemljana.Duša deluje samo v pogojih, kateri so ustvarjeni za življenje njihovih vozil oziroma teles..........


Eno resno vprašanje...a si kdaj bil v globoki meditaciji in dobil kakšen namig od kje prihajaš, čez kaj vse si šel, itd...A si že slišal za pojem involucija in evolucija duše...x?x Ker to kar ti omenjaš za dušo bolj velja za kakšno eterično telo in njegove substance. Recimo že na astralno telo in njegove atome vakum nima vpliva...

Vzhodnjaške duhovne bajke, zahodni hermetizem, rozenkrajcarji in ostali zahodni mistiki namreč pravijo, da se duša najprej vtelesi v mineralih, nadaljuje do rastlin, živali, do človeka in naprej...Duša lahko deluje in se premika po vseh fizičnih agragatnih stanjih. To pomeni da atmosfera in vakum sploh nimata vpliva nanjo, ker ima previsoko vibracijo...

Duša ni vesoljskega izvora niti zemeljskega, ampak je iz izvora nad tem...Nekateri se lahko prvič utelesijo na Zemlji, drugi na kakšnem drugem planetu, kasneje pa lahko potujejo sem in tja. Te stvari namreč taboljše knjigice tudi lepo opisujejo in razložijo. Podkrepljeno z izjavami in razlagami tapravih jasnovidcev in duhovnih učiteljev...

Invalidna duša za moje pojme ni dober izraz, ker duša ne more biti invalid...invalidna oz. poškodovana so lahko samo vozila "vehicles", ki so ji podrejena. Tudi ko se govori o sestavljanju izgubljenih koščkov duše bi bilo bolje govoriti o sestavljanju oz. popravljanju vozil. Recimo, če nekdo trdi, da to ni njegova noga gre lahko za neprizemljenost al pa kaj drugega kar ima bolj malo veze z dušo...

Tehnično gledano se duša kao nahaja v kavzalnem telesu, ki je sestavljen iz treh permanentnih atomov, ki tvorijo duhovno triado. V krščanstvu- oče- sin- sveti duh. Te trije atomi so pa daleč nad dojemanjem povprečnega človeka. V bistvu jih lahko razume šele človek, ki se nauči vse lekcije v zemeljski šoli. In seveda ko se "sežge" tudi kavzalno telo, skupaj z vsemi podrejenimi vozili. Povedano drugače, ko obstaja samo duša potopljena v Božji Duh- kot kapljica morske vode potopljena v ocean. Ezoterično povedano, ko se monada lahko neposredno izraža skozi atmo in fizično telo...brez vmesnih posrednikov...Objavljena slika

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#50 Liam

Liam
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 172

Objavljeno: 8. junij 2012, 22:44

Uf tale vpliv je hud, ampak sam pivo in šnopc ne delata tako hudih halucinacij x:o)x to bo od kaj močnejšega. x:Dx


Ni tako hudo , samo močno se oprijema določenih idej . Važno da je dobre volje .
Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "
Christopher McCandless





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0