Duša - človeška energija - arhivni čas - reinkarnacija
Objavljeno: 21. avgust 2018, 09:28
Objavljeno: 21. avgust 2018, 16:40
5D je samo razumevanje za naše možgane, ker drugače mozak ne bi razumel
drugače pa je vse drugače...
Objavljeno: 22. avgust 2018, 18:22
Kakšen občutek bi imel ti gold ,če bi se ponoči med spanjem zbudil in videl z svojimi očmi ,kako iz tvojega telesa istopi duh in te pogleda z svojimi votlimi očmi,ti pa si paraliziran in se ne moreš premakniti vse do tedaj ,ko se spet vrne in se razlije v tebe ,brez bolečin in motenj ,nakar se spet lahko začneš premikati in razmišljati in strmeti v steno in se spraševati ,kaj je pa zdaj to ,kaj se bo še zgodilo.
Kaj lahko še storiš z svojim mozgom drugega kot ,da sestavljaš vsa ta videnja ,kot zapleten mozaik ,in to že vse moje življenje.
Takih stvari ne moreš ignorirati.
To niso sanje to je zame realnost.
Vse kar sem napisal v tej temi je čista resnica.
Objavljeno: 22. avgust 2018, 18:40
Vem marsikaj, kaj več ne bi pisal iz osebnih razlogov..
Objavljeno: 22. avgust 2018, 19:31
Kakšen občutek bi imel ti gold ,če bi se ponoči med spanjem zbudil in videl z svojimi očmi ,kako iz tvojega telesa istopi duh in te pogleda z svojimi votlimi očmi,ti pa si paraliziran in se ne moreš premakniti vse do tedaj ,ko se spet vrne in se razlije v tebe ,brez bolečin in motenj ,nakar se spet lahko začneš premikati in razmišljati in strmeti v steno in se spraševati ,kaj je pa zdaj to ,kaj se bo še zgodilo.
Kaj lahko še storiš z svojim mozgom drugega kot ,da sestavljaš vsa ta videnja ,kot zapleten mozaik ,in to že vse moje življenje.
Takih stvari ne moreš ignorirati.
To niso sanje to je zame realnost.
Vse kar sem napisal v tej temi je čista resnica.
Občutki osebe, ki spi so ponavadi različni, temeljijo pa na raznoraznih strahcih. V določenih primerih je lahko prisotna tudi jeza, agresija, delovanje po ustaljenih vzorcih...Če oseba ni sposobna misliti, delovati, etc. v sanjah pač nima kaj dosti izbire. Lahko pa ima izbiro, ko se zbudi in potem sledi "obračun"...
Mozeg se lahko uporabi tudi ko se oseba zbudi, gre v meditacijo...in potem se "zabava" šele začne...Ali se oseba zna soočati s temi stvarmi ali ne, so pa že druge bajke...
Life is like a game...play it...
Objavljeno: 23. avgust 2018, 08:53
Objavljeno: 24. avgust 2018, 07:06
-ko se ozrete nazaj opazite,da vaše telo vodi bitje ,ki se skriva v vašem telesu in ga vodi ,kakor ga pač vodi.
Ko spite ,gre iz telesa in se druži z sebi enakim; torej ,vsi "hodite z duhovi " le da se tega ne zavedate v popolni obliki, ker tega duh ne dopušča iz razlogov v katerih se on ohranja in nadgrajuje.
A si se že odločil ali si ti tisti ki iz paraliziranega telesa gleda ta duh, kako izstopa iz njega.. ali pa si ti ta duh, ki izstopa in vstopa v to (tuje) telo?
"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
Objavljeno: 24. avgust 2018, 09:10
Odločil sem se ,da bom tu in tam in vam pisal moja razkritja o paranormalmateriji.
Ti si pa itak na tem forumu samo ,da se zabavaš.
Kaj pametnega itak ne moremo pričakovati od tebe.
Objavljeno: 25. avgust 2018, 11:48
odvisno kaj razumeš pod pametno ...
Forum in tema ,ki jo pišem je zelo zapletena za marsikoga, ki ne doživlja 5.dimenzije in bere te moje poste.
Ne razumem pa zakaj mi nekateri spodbijajo moje trditve, kot, da ne bi bile nikakor resnične.
Pot "pametno" mislim to ,da bi raje ne pisal pripombe na moje pisanje če nisi nikakor vpleten v 5. dim. in nimaš z njo nobenih izkušenj.
Objavljeno: 26. avgust 2018, 12:02
Vem ,kaj je astralno in kaj je "živeti v dveh dimenzijah" razlika je očitna !ne oporekam ti tvoje 5. dimenzije ... nasprotno
vem pa kako deluje resničnost in veliko okrog tega ...
in tudi več kam sem se že projeciral in praktičnih razlogov ...
bojim pa se, da so tvoja potovanja zgolj do astrala in se slepiš ... kakorkoli že ...
Ne morem astralno zanikati,da ne hodim z duhovi.
Kot tudi človek ne ve kaj se mu v prihodnosti še zgodilo , tudi jaz še ne vem ,kako se bo vse to končalo.
Povprečni človek razmišlja z možgani ,kateri so fizična elementna oblika ; v njih se prepletajo miselni vzorci ,kateri se potem sproščajo izventelesno v svoji edinstveni paramaterijski obliki in se vežejo z skupinami dušnih celic sproščenih iz katerokoliga mrtvega telesa.
Tako imajo lahko duhovi v peti dimenziji možnost za zavedanje.
Človek pa teh miselnih vzorcev ne more obvladovati in jih uporablja samo za čas navadnega življenja, nezavedajoč da si z temi vzorci duhovi tvorijo paranormalno inteligenco.
Vsak miselni vzorec, kateri je nastal v možganih ,in se sprosti v ozračje je paranormalne oblike in je neka vrsta hrane za duhove.
V peti dimenziji ,kot duh ne razlikuješ ali je aniteta,ki se ti približuje duh ali še živ človek, obe oblike sta si podobni kot sivobela meglica.
Duh v večini primera napade to meglico ali pa se ji izognje. V primeru če je pred njim še živo telo človeka in on napade,gre takoj skozenj , človek pa to občuti.
To temo je popravil/a rudi.rudi.: 26. avgust 2018, 12:05
Objavljeno: 27. avgust 2018, 09:09
A dej no mir ,kje si pa to pobral.
Si kot muha ,ki se je zalepila na vetrobransko steklo avtomobila in gleda v notranjost avta in se sprašuje,le, kaj je tam v notranjosti, zakaj je vmes šipa.
Objavljeno: 13. september 2018, 06:43
Objavljeno: 13. september 2018, 13:41
en, ja pa res nimaš pojma ali se nebi raje kaj naučil od mene.
Astral je le blodnja na katero se upirajo nevedneži in amaterji..
Objavljeno: 14. september 2018, 09:12
Objavljeno: 15. september 2018, 10:59
Objavljeno: 20. oktober 2018, 19:15
Objavljeno: 23. oktober 2018, 08:53
Objavljeno: 26. oktober 2018, 17:24
Objavljeno: 31. oktober 2018, 19:37
Objavljeno: 21. november 2018, 12:52
Objavljeno: 6. december 2018, 12:00
Objavljeno: 12. december 2018, 19:07
Objavljeno: 17. januar 2019, 19:45
Objavljeno: 8. februar 2019, 13:01
Objavljeno: 13. februar 2019, 12:00
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)
Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0