Moja reinkarnacija : pot do ponovnega življenja - 1 del
Moja starost danes je okoli sedem desetletij zato ne vem datuma moje smrti. Opisal bom potek moje prejšnje reinkarnacije.
Reikarniral sem se tik pred smrtjo mojega fizičnega telesa , moje fizično telo je ostalo v stanju demence z stanjem , kjer je imelo samo zakrnelo prirojeno dušo.
Ko človek spi in sanja se v bistvu nahaja v peti paranormalni dimenziji , le da si to ne zna razložiti.
Če imaš ponavljajoče sanje in , da večkrat sanjaš sebe v času , ko si bil še otrok imaš veliko možnosti ,da si kandidat za reinkarnacijo.
Posebno važno je ,da se v sanjah premikaš v okolju in času tega tvojega otroštva , kajti tu gre predvsem za kontaktno okolje " zapoljen prostor v vakumu antimatrije " ko si zaponjeval ta prosor , kot otrok.
Ta svoj prostor v vakumu preteklosti sem skozi sanje dosegel , počakal sem na stopnicah pred vhodom v sobo ,kjer sem spal kot otrok in čakal .
Spominjam se ,da sem v sanjah , kot otrok v tej hiši večkrat izventelesno hodil po teh stopnicah.
Nekega dne , ko sem sanjal, bilo je leto 1964 sem doživel na teh stopnicah kontakt okrogle svetleče bliskajoče svetlobe.
Reinkarnacija oziroma kontakt se je zgodil.
Pred smrtjo sem se iz prihodnosti reinkarniral nazaj v preteklost in to v svoje telo.
V peti dimenziji čas ne obstaja , zato se je v sanjah možno premikati v katerokoli obdobje.
Sanje - možni vstop v peto dimenzijo
Zapoljen prostor v vakumu - čas in pozicija
Duhovi - znebite se straha pred duhovi ; vzpostavite kontakt
nadaljevanje sledi :