Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zakaj rak na dojkah?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
2 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 30. maj 2012, 20:34

Zakaj rak na dojkah?



Da bi lahko zdravili bolezen ali rak na dojkah, je potrebnoprvo izvedeti pod kakšnimi pogoji lahkorakovo obolenje nastane in kaj rakovi bolezni škoduje!



Kot skoraj vsaka bolezen, tako tudi rak na dojkah nastanelahko le če ima za to pogoje, a pogoj za vsako bolezen so le negativne energije/sevanje, ki lahko nastanejo iz zelo različnih virov, toda rak na dojki vvečini primerov nastaja ne samo zaradi modrcev, temveč zaradi nepravilnih šivovmodrca, še posebno če je šiv križni, kar je ponavadi le s strani modrca, tamkjer se največkrat tudi najde v začetku majhna kasneje pa vse večja utrdinica,iz katere se kasneje lahko razvije rakovo obolenje dojke!



K sreči so krojači že spremenili svojo zastarelo tehnologijokrojenja in pričeli izdelovati modrce, brez stranskih križnih šivov, kar jebolje kot nič, vendar pa imajo novi modrci še nekaj drugih napak, ki pa tudiškodljivo vplivajo na zdravje človeka!



Medicinska znanost dejansko ne razume vzroka nastajanje tehbolezni, zato tudi ne more izdelati učinkovitega zdravila in izdati navodil zaučinkovito preprečevanje še tudi podobnih obolenj!


kajster

#2 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 30. maj 2012, 21:02

Zakaj rak na dojkah ??


http://www.ivonazivk...AMOGRAFIJA.html

#3 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 31. maj 2012, 21:55

Tudi zaradi oblek, ja, se lahko pojavi rak, Vendar Predvsem Zaradi Splošnega Napačnega Načina Življenja , od Prehrane naprej, preko Spanja, preko Gibanja, preko Smejanja, preko Jokanja, preko Govorice, preko Branja , Pisanja ... in še mnooogo tega, na koncu pa Do "Duhovne Prehrane" .

Lp + #




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0