Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Evropsko gospodarstvo in slovenska Peticija!


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 14. junij 2012, 21:01

Evropsko gospodarstvo inslovenska Peticija!

PETICIJA - Novice ZaZdravje: razprodaja suverenost​i po znizani cen


Ko to vašo peticijo prebiram, sespominjam na podobno, ali celo identično zavrnitev slovenskega investitorja na:»Sončnem Hvaru«, ko je hotela naša firma: »Terme Čatež« odkupiti nek stari hotel v centruHvara, ki je bil venomer v zgubi in ni bilo niti za plače vsak mesec pa jeomenjena naša turistična firma obljubila, da garantira polno zasedenost v celemletu in da bo zaposlila še dosti domačinov pa ko je bilo že vse dogovorjeno, sose kasneje še prebudili nacialistični interesi posameznih domačinov pa so vsezavrnili z razlogom da: "Nečemo dozvoliti razprodaju Hrvackog zemljištatuđincima, pošto znamo i sami gospodariti sa svojem zemljištvom"!
A ko je preteklo leto in več, so ugotavljali samo zgubo inodpuščanje delavcev, a stari hotel v razpadanju, je ostal še nadalje razpadati,a meščani pa večino brez zaposlitve!



Takrat smo si mi Slovenci mislili, saj jim nizameriti, ker zaradi svoje nerazgledanosti in otoške zaostalosti, se ne morejozavedati kaj počnejo, ko so raje še naprej živeli v siromaštvu kot pa da bigledali Slovenskega gospodarja v njihovem obnovljenem in razkošnem hotelu!

Vedno sem mislil, da smo Slovenci le kaj boljsodobno in gospodarsko razgledani še posebej sedaj ko smo že del Evrope, amedtem pa sedaj vidim, da smo zaplankani enako kot tudi hrvaški otočani! <br clear="all">Konrad Ajster


kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0