Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Alzheimerjeva bolezen


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
2 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 18. junij 2012, 22:35

Alzheimerjevabolezen zmanjša spominske in intelektualne sposobnosti

9. november 2009 Viva.si

Komentar:

Pri Alzheimerjevi bolezni je resnično, da je značilnapridobljeno zmanjšanje spominskih in intelektualnih sposobnosti, toda vzrok zato pa ni le določena starost, ker je še veliko ljudi starejših od 90 let, ki paimajo še odličen spomin in še dobro komunicirajo!



Tudi genske povezave iz obstoječih primerov ni opaziti!

Opaziti pa je, da so možgani z Alzheimerjevo boleznijo boljko ne, nepovezani in neusklajeni z ostalimi funkcijami telesa in da možganskecelice enormno odmirajo, kar pa je ponavadi vzrok prisotnost negativneenergije, ki v glavnem prihaja v možgane od zunaj in to največkrat od območja,kjer človek največ miruje, kar pa je ležišče postelje in konkretno vzglavnik!



Znano in preizkušeno je, da če je vzglavnik napolnjen zbiomaterialom, da takrat je to kotmagnet za bio sevanja, ki znajo biti zelo škodljive za telesne pa tudimožganske celice!



Skratka Alzheimerjevo bolezen je možno zdraviti, čepreprečimo vstop negativni energiji v možgane, kar pa je možno le z nevtralnoizdelanem zglavnikom za nočno spanje, kar pa v današnjem tehnološkem svetu večni problem, a problem je le poznavanje novo odkritih naravnih zakonov!



Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/




kajster

#2 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 23. junij 2012, 09:21

kaj če je pa vzrok bližnja elektrarna ali dalnovod?

#3 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 25. julij 2012, 22:16

Ali medicina uspešno zdravi Alzheimerjevo bolezen?

"Alzheimer café" proti pozabi demence | Dnevnik

http://www.dnevnik.s...e_izdaje/dne...

Pri mami gospe Zdenke se je demenca začela kazati skonflikti. "Celo njena osebna zdravnica je sprva trdila, da je z mamo vsev redu." Na začetku so bili pri soočanju z mamino boleznijo preveč sami,tudi kasneje pa bi si želeli več podpore pri skrbi zanjo.

Komentar:

Alzheimerjeva bolezen ni bolezen klasičnega medicinskegapojma, temveč bi lahko temu rekli da je to energijska bolezen, ker pri tejbolezni gre za poškodbo možganskih celic, ki so bile in so še prevečobremenjene z negativno energijo (sevanje), ki se največkrat pojavlja v zglavnikupostelje, ki ni iz nevtralnega materiala in dimenzijsko ter oblikovno pravilnoizdelan pa še posebno če je pod posteljo slučajno še tako imenovani:"Hartmanov križ in prisotnost ioniziranega, indukcijskega ter lahko pa tudi drugeganaravnega in umetnega sevanja, zato je nujno bolnika odseliti na bolj zdravprostor ga zdraviti po biotronski metodi(brez zdravil) vsaj leto dni, da sepokažejo rezultati normalnega funkcioniranja možganov, vendar zaradi velikegaštevila odmrlih celic pa bodo neke posledice le še ostale!



Verjetno se bo medicinskim znanstvenikom, ta trditevdozdevala neresno, vendar praktične izkušnje so pokazale rezultat, na zboljšanjestanja Alzheimerjeve bolezni, kar pa ni samo ključ za to bolezen, temveč tudiza mnoge ostale bolezni, za katere medicina še ne pozna vzroka za nastajanjedoločenih bolezni!



Več pa iz študije raziskave: http://sites.google.com/biotronikanovaveda/




kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0