Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Fibromialgija je sindrom kronične utrujenosti;


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 27. junij 2012, 20:52

Fibromialgija je sindrom kronične utrujenosti;

So bolečine ki sepojavljajo na večini področij v telesu!

HealthDefine.com office@healthdefine.com



Fibromialgija: selitev in masaža, ali to lahko pomaga?

To vendar ni rešitev, temveč le" gašenje požara",da pa do tega več ne pride, je potrebno poznati vzroke za nastanek tehproblemov!



Moja 18 letna raziskava, tega problema inštudija:"Biotronika nova veda", opisujejo nastanek teh in podobnihproblemov, a obenem tudi način za stalno odpravo teh in podobnih zdravstvenihproblemov!



Gre za medicinski znanosti neznano znanost, ki temelji naenergiji, katera izhaja iz samega atoma in sestave molekule v povezavi še zdrugimi naravnimi zakoni, katere mi je uspelo odkriti v času omenjene mojeraziskave!



Bolečine in večina bolezni nastane zaradi prevelike količinenegativne energije v območju telesne celice, katera se s svojo nevtralnoenergijo, ne more več upirati premočnem napadu negativne energije, katera paizhaja največ iz okolice telesa, katere je lahko vzrok že samo oblačilo, posteljaz posteljnino, okolica postelje v kateri so lahko naravna in elektromagnetnasevanja, ki največkrat oddajajo negativno odnosno škodljivo energijo za celicein s tem tudi za telo človeka!



Odkril sem naravne zakone, na osnovi katerih je možno vseopisane negativne energije nevtralizirati in s tem omogočiti telesu da se samoozdravi s svojem univerzalnem obrambnem in zdravilnem sistemu brez zdravil!



Vsekakor pa je telesu v pomoč tekoča voda in masaža,plavanje, skakanje v vodo in pravilne dihalne vaje, ki iz telesa odvzemajo negativno energijo, dase bi lahko celice čim preje opomogle in pričele svojo obrambno energijskofunkcijo, vendar bolnik mora v nadalje bivati in biti v oblačilih ter spati vobmočju nevtralne energije, sicer mu nobeno zdravljenje ne more povrnitizdravja!




kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0