Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Sedmega gradnika življenja vendarle ni ?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 14. julij 2012, 21:17

Sedmega gradnika življenja vendarle ni ??

http://www.dnevnik.s...e_izdaje/dne...

Drugega decembra 2010 je bila znanstvena in tudi širšajavnost na nogah. Napovedana je bila tiskovna konferenca ameriške vesoljskeagencije Nasa na temo astrobiologije. Nekaj podatkov, ki so vnaprej pricurljaliv javnost, je obetalo najavo zgodovinskih razsežnosti: odkrili so življenje vvesolju!

Komentar:

Ne glede kako je gospa Wolfe-Simonova razlagala izsledkesvoje skupine, moram pojasniti kot raziskovalec študije: Biotronika nova veda,ki temelji na novo odkritih naravnih energijskih zakonih, da se v svojihizsledkih moti že zato, ker ne pozna enega energijskega naravnega zakona medostalimi, ki dokazuje, da so vsi kemični elementi in s tem tudi strupi, kiškodujejo telesnim celicam negativne energije, enako kot vse škodljive bolezniin bakterije, kot je tudi bakterija GFAJ-1, so energijsko in kompatibilnonegativne, kar pomeni, da bakterijami strup arzen prav nič ne škodi, temveč bakterijamcelo povzroča zavezništvo!



Tiste tablete na sliki, so tudi negativne in človeškimcelicam bolj škodijo kot pa koristijo!

Menim, da pa njeni kolegi, ki se ne strinjajo s temiodkritji so na pravi poti, saj so odkrili ravno to, da se bakterija GFAJ-1,kompatibilno obnaša do omenjenih strupov, vendar ne zaradi daljše prisotnostibakterij v takšnem okolju, temveč le zato, ker jim takšno okolje le ugaja!

Konrad Ajster


kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0