Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Progresirano znamenje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 24. februar 2002, 01:00

Zanima me, kaj pomeni progresirana Venera v 8. hisi - ki progresira iz znamenja Vodnarja v znamenje Rib?

#2 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 24. februar 2002, 01:00

Progresija je ena izmed metod izracunavanja, po kateri za vsako leto dodas rojstnemu datumu en dan, pogledas polozaje za ta dan in jih potem primerjas z natalnimi polozaji. Iz tega Vam lahko potem Vas osebni astrolog razlozi oz. interpretira dogodke v tem letu.
Zdi se nama (prav taksen je namrec tudi namen Luninega.neta), da je bolj smiselno slediti vplivom planetov, opazovati vsak dan, kako se njihov vpliv odraza v nasem vsakanjem zivljenju in pozorno spremljati, kdaj se krizajo z nasimi osebnimi planeti. Tako tudi najlazje spoznamo njihove znacilnosti oz. njihov vpliv v dolocenem znamenju.
Po najinih izracunih Vasa progresivna Venera zdaj res prehaja iz znaka Vodnarja v znamenje Rib v 8. hisi (to - v grobem – pomeni: po daljsem, manj custvenem, bolj custveno obdobje; mozno je, npr., da se na nekoga navezete, lahko celo prevec, ipd.)...

To, da imate zdaj prelomne zivljenjske situacije, bi pa osebno prej pripisala Saturnovemu povratku (Saturn, planet odgovornosti in resnosti, streznitve in ozrelitve, namrec prvic v nasem zivljenju pride na isti polozaj kot ob rojstvu pribl. med 28-im in 30-im letom nase starosti. Takrat spreminjamo stvari, resnejse si zastavljamo cilje, negativno pa se to odraza kot tesnoba, depresija, skrb, nekako takrat prav zares odrastemo. Veckrat se nam dogajajo usodne, pomembne in prelomne stvari, kot je, npr., menjava partnerja, sluzbe, rojstvo otroka itd.).
Svetujeva Vam, da spremljate polozaje Lune (in ostalih planetov) in opazujete to skozi svoje osebne polozaje.
Preseneceni boste opazili, da je Vase delovanje vedno bolj v skladu z vesoljnim ritmom...




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0