Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali so se znanstveniki lotili raziskave dolgega življenja na pravem ko


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 4. avgust 2012, 21:26


Ali so seznanstveniki lotili raziskave dolgega življenja na pravem koncu?

Z geni doskrivnosti dolgega življenja?

Skupine genetikovbodo poskušale ugotoviti, kakšen je recept za zelo dolgo, če že ne večnoživljenje
http://www.dnevnik.s...e_izdaje/dne...

Komentar:

Pionir na področju določanja zaporedja dvovijačnice dr.Jonathan Rothberg, ki se je odločil za vstop v tekmo, je resnično velikznanstvenik in veliko znanstveno delo je uspel dokazati o genski dvovijačnici,vendar dolgo in zdravo življenje ni odvisno samo od genske zasnove pa čepravtudi te vijačnici, kjer so zapisani vsi podatki o vseh kvalitetah nekegatelesa, kar je dano določenem telesu za življenjsko popotnico, je ta zasnova zaproces nadaljnjega življenja predvsemodvisna od glavnega celičnega skupa življenjske energije, ki je vsekakor osnovaza telesno in obrambno moč celotnega telesnega in funkcionalnega sistema, karpa je obenem tudi osnova za zdravo življenje odnosno za bolj ali manj močenobramben sistem telesa proti raznimi boleznimi, katere pa imajo in vsebujejoravno nasprotno energijo z katero napadajo telesne celice in s tem bolj alimanj osvajajo svoje področje v določenem delu telesa, kar pomeni, da medcelicami in boleznijo nastaja energijsko, vojskovanje za določeno področje vtelesu in če imajo celice dovolj te dobre življenjske energije, potem bo vsakabolezen premagana, toda če pa je človeško telo izpostavljeno na področjunaravnega ali elektromagnetnega in industrijskega sevanja, kjer je prevečnegativne/ škodljive energije, bodo celice zaradi tega oslabele in le s težavoobranile napad bolezenske negativne energije pa bodo celice zato odmirale in z leti jih bo v telesu vse manj ins tem bo v telesu tudi vse manj te celične življenjske energije, kar pa zatovodi v vse krajšo življenjsko dobo in vse večjo bolezensko stanje!

Skratka: od človeškega energijskega okolja je odvisno, kdajse bo izčrpala celična življenjska energija telesa in bo zaradi tega tudi telougasnilo kot izrabljena baterija!



Kot samostojni raziskovalec in avtor študije: »Biotronikanova veda«, sem že pred osemnajstimi leti odkril te številne naravne energijskezakone, tudi misleč, da sem odkril formulo za večno življenje pa sem po desetihletih istega študija tudi odkril, da obstojijo še drugi naravni zakoni, ki nisoodvisni samo od okoljskega energijskega karakterja, ki izhajajo le iz človekuznanih virov, pa čeprav sem odkril vse zakone na osnovi katerih je možno teenergije tudi krmariti sem prišel do spoznanja, da človek kljub temu še dodatnosprejema enake energije tudi iz našega sočnega sistema, kjer in s čemer je vsemzagotovljeno, da večnega življenja za zemljane ne obstoji!



To pa kar zgoraj navedeni znanstveniki izjavljajo in za totudi porabljajo za te raziskave ogromna denarna sredstva davkoplačevalcev, jevse tovrstno njihovo dosedanjo delo le običajna otroška igra v naravi!

Nikoli še nobenemu zemljanu ni uspelo večno živeti pa tudimedicinski znanosti še danes ni uspeloodkriti vzroke niti za nastajanje določenih, tudi vsakodnevnih bolezni, ker jemedicina pač zašla v slepo ulico izkatere več ni poti do zaželenega cilja!



Na osnovi študije: »Biotronika nova veda, je pa možnorazumeti in tudi ozdraviti vsako bolezen pa kljub temu nikogar to ne zanima!?



Konrad Ajster - Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/


kajster

#2 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 4. avgust 2012, 22:35

Stvarnik Je Rekel, da staranja nebomo zmogli zaustaviti, in da bomo morali vsi umreti .

No, morda pa kakim vnebovzetmi ljudem ni treba umreti, in tudi staranje nekaterim precej prizanaša .

Tile duhovno slepi "znanstveniki" pa so še bolj slepi kot noč .Posted Image

Meni je staranje zeloooOooo prizanašalo nekje do 35 leta, potem pa, ... no, zgleda, da sem se potem žal preveč pokvaril, ker sem se z ženskami spletajzel.

Ah, :o|o: :sori: Posted Image




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0