Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali je možna ozdravitev Fibromialgije?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 8. september 2012, 20:22

Ali je možna ozdravitev Fibromialgije?



Ahealthy life

Zdravje/Wellness



Fibromialgija kot jo medicina imenuje pa čeprav jo nerazume, resnično povzroča trpljenje ne samo žensk, temveč tudi moških in otrok!



Ta tako imenovana bolezen nastaja zaradi negativnih energij,ki izhajajo iz postelje in posteljnine pa tudi od elektronskih aparatov, varčnihžarnic in elektro inštalacije ko je lahko to še v kombinaciji naravnih sevanj kot jeHartmanova mreža, podtalno vodno in bio sevanje rastlin!



Vse to se po metodi: »Biotronika nova veda« danevtralizirati do normalnega zdravega spanja!



Bolečine, še posebno zjutraj pa tudi zvečer, je možno naenostaven način vsaj zmanjšati s tuširanjem pod velikem vodnem tušu, vsakokratvsaj 30 sekund, ker s tem iz telesa izvlečete negativno energijo, ki povzročabolečine, toda da se bolečine zjutraj zopet ne ponavljajo, je potrebnokompletno posteljo preurediti in zraven tega tudi vso elektronsko tehnologijonevtralizirati, ali pa iz spalnice odstraniti, da bo spalnica namenjena lezdravem spanju in ne zabavi!



Zdravite se lahko tudi v tekočih rekah ( ne mirujoči ali vjezerih), s tem da plavate ali se vsaj premikate, a še boljše pa je, da karskočite v vodo, kar daje zelo dober učinek energijskega čiščenja telesa in stem se boste tudi po vsakem kopanju bolje počutili, vendar ne pozabite, da čene boste odpravili vzroka v postelji, se vam bodo bolečine vedno vračale, šeposebno v spomladanskem času, jeseni in lenekoliko manj v zimskem času ter v stabilnih vremenskih razmerah !



Nobena medicina in nobeno zdravilo vam ne more pomagati, kermedicinska enako kot tudi farmacevtska znanost še ni odkrila vzroka nastajanjeteh bolezni, ker ne poznajo naravnih energijskih zakonov, katere sem pred letiodkril prvi v svetu!

Konrad Ajster


kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0