Ja, Diana28, follow your heart, rada se mej, ne boj se biti sama (same goes for me) in pa še enkrat
. Ljudje smo pač tak narejeni, da bi naredili vse, da bi se izognili neki svoji bolečini, skozi katero itak moramo..
To pa takoj podpišem.
Mogoče je bila cela tema malo napačno zastavljena. Sprašuješ o vezi na podlagi horoskopa, je pa polno stvari, ki jih moraš najprej razrešiti. In te po mojem mnenju (na tem mestu se opravičujem vsem astro strokovnjakom na tem forumu

) nimajo toliko opraviti s horoskopom kot drugimi tvojimi problemi. Seveda določene značilnosti definirajo človeka, karakter, ampak je to le del vsega. Jaz poznam nekaj škorpijonov in naj bi se z njimi dobro razumela. Nekateri so super, drugi imajo svoje fore, ki jih kar ne morem dojeti, tretji pa so grozni

. Poznam tudi leve, ki so mi preveč dominantni. Iz tvojih odgovorov je videti, da nisi takšna.
Kot si že sama ugotovila, je treba najprej razčistiti trenutno situacijo, potem pa naprej. Nikakor se ne boj biti sama, le tako boš lahko spoznala, kdo si, kaj želiš. Mogoče bo res kdaj težko in bedno, ampak to te bo utrdilo, naučila se boš marsičesa o sebi. Prav tako boš lahko bolj trezna šla v novo zvezo, z bolj izdelanimi pojmi, kdo si, kaj želiš od zveze, kaj želiš od človeka, kaj želiš od sebe v zvezi. Pa da ne boš brezglavo prinesla trenutnih vzorcev v novo zvezo. Grozno pa je prebrati, da že nekaj let vztrajaš v takšnem brezčustvenem razmerju.
Glede te pa, če vama s tem škorpijonom uspe. Če ne boš poskusila, ne boš vedela, ali bi se izšlo

. Sedaj razmišljati vnaprej, kako bo, če bo, je malo prenagljeno. Včasih se je treba tudi vreči v kaj, čeprav razum pravi drugače. Da ni potem kakšnih obžalovanj...
Če je v tvojem nicku tvoja starost, je to lahko tudi idealno za nov začetek. Meni se zdi, da je sprememba pri razmišljanju v začetku 20-ih in pri 30-ih ogromna. V pozitivno smer, seveda

. Tudi selitev lahko blagodejno vpliva na to, sprememba okolja, ljudi, razmišljanja...
Srečno!