končno ima frend čas ... torej ... končno naročila zaščitno mrežo za balkon ... obljubil, da poišče in montira drevesno deblo
Tigra vse bolj lena ... mačja ... večino dneva prespi po vseh mogičih kotih in luknjah ... še vedno igriva, ko paše njej ... vedno bolj razmišljam še o enem mačkonu ... kaj vem ... občutek imam, da morda pogreša družbo sovrstnika ... vse bolj pa prepričana, da pogreša prosto naravno okolje ... včasih se mi prav zasmili ... zaprta med 4 stene ... še jst grem ven, ko se mi zahoče ... odkrito ... ne vem kaj bom storila glede nje
Točno take dileme sem imela jaz. Da rabi družbo iz bataljona svoje vrste in izhod iz stanovanja. (Ker, ojoj, mačka je v depro padla. Tko sem takrat razmišljala ...) Glede na to, da se veliko selim, sva imeli priliko tudi to izkusit. Polomija!! Kot prvo sovraži mačke in mačkone. Kot drugo je postala neskončno znervirana, če je imela možnost it ven. Nujno it ven nadzorovat teren! Hkrati pa nujno notri na varno. Kadar je imela oboje na razpolaga nikoli ni znala (ne enega ne drugega) izkoristit. Še najbolj srečna je bila v malih, predvsem pa zvočno prečiščenih garsonjercah. Je pač notranja mačka, nima smisla forsirat. Spijo veliko. Z leti vedno več. Če se prav spomnim rabijo okol 14 ur na dan. Tko da, ni panike. Si imela ti prej psa, če se prav spomnim? Če nisi prepričana jo čim prej oddaj.