Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali se je pojavila nova verzija Biotronike nove vede?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 21. oktober 2012, 22:28

Ali se je pojavila nova verzija Biotronike nove vede?



Veseli me, da je nekdo, ki ga energije in s tem tudi "energetskamedicina" sploh zanima, ker sam imam kot avtor svoje raziskave:"Biotronika nova veda" zelo slabe izkušnje, ko sem kot prvi človek,ki sem dejansko odkril energijske naravne zakone, na katerih osnovah je možno zenergijami upravljati, jih pretransformirati iz škodljivih v neškodljiveenergije, ali celo v zdravilne odnosno pozitivne energije, ko niti ni potrebnočloveku nekega znanja, če hoče živeti v okolju zdravih energij, temveč moraimeti le svojo okolico: oblačila, obuvala, posteljo, posteljnino, stanovanjskoopremo, prevozno sredstvo pa še predvsem stanovanjsko zgradbo, izdelano ponovih biotronskih normah, ki vsebujejo dimenzijske in oblikovne norme pa lahkopo tem človek v takšnem zdravem okolju živi povsem zdrav, brez zdravil, bolečinin zdravilcev!



Avtorica Suzana Landripet, je pravilno ocenila delovanje tehenergij pa če prav ni navedla število in imena teh naravnih energij, vendarpremalo ve od kje te energije izhajajo in kako jih lahko pretvarjamo, aliupravljamo z njimi, razen uporabe duhovnih tehnik, ki so že vseskozi znane, apremalo učinkovite, da bi učinkovale tudi pri težjih obolenjih!



Avtorica se tudi sklicuje na fizikalne zakone pa čeprav nitifizika in enako kemija, ni odkrila teh zakonov, ki dejansko izhajajo iz atomain kombinacij v molekuli, zato ne moremo to znanje temeljiti na fiziki alikemiji, temveč bolj v povezavi obeh, ki ustvarjajo novo znanost na še višjistopnji, ki jo sam imenujem Biotronika n. v., kar pomeni, da ta veda temelji naelektronih žive in nežive materije!



Avtorica navaja, da to neko energijo med drugimi (nedoloča), dobivamo iz središča Zemlje, kar sicer drži, vendar ne navaja, ne ve,da to energijo predvsem dobivamo iz same materije, iz katerih so izdelaniizdelki ki nas obkrožajo in nam oddajajo tri različne energije, katere je možnotudi upravljati v korist zdravja!



Veliko je v naravi zelo natančno ustvarjenih zakonov, kobrez poznavanja teh, avtorica ne more razumeti narave v celoti, da bi lahkodejansko uspešno zdravila bolezni ne da bi se te ponovno pojavljale!



Vsekakor pa je zanimivo od kje je avtorica dobila to znanjeza njeno verzijo teh naravnih energij, katere imenuje »Energetska medicina«, kiniso napačne, le niso popolne?



Sam sem o tej znanosti že večkrat objavil medicinskeinštitute v Ameriki, vendar nikoli ni bilo zanimanja, enako kot na našemministrstvu za zdravje v Ljubljani!



Skratka tisto kar ljudje ne razumejo, v to ne verjamejo injih tudi ne zanima!

Konrad Ajster

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/






kajster




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0