Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali znanost sploh ve zakaj se preveč debelimo?


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
7 komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
 • Vajenček
 • PipPipPipPipPip
 • Št. objav: 111

Objavljeno: 19. november 2012, 21:55

Ali znanost sploh ve zakaj se preveč debelimo?

Nasveti in izdelki za hujšanje. Vse na enem mestu!

www.Vitkost.net/nasveti-za-hujsanje

Komentar:

Z vsem spoštovanjem avtorju tega prispevka o shujševalnemsistemu brez prevelikega odrekanja hrani, bi tukaj imel temeljne pripombe ozmotni teoriji maščob zato, ker naravne zakone in zakonitosti, avtor inznanost, obdeluje z matematičnimi pristopi, katerih v naravnih zakonih ne obstoji!Matematika v naravi, niti v enem slučaju ni usklajena znaravnimi zakonih pa če že gledamo pojem ali merilo čas, ki smo ga človeštvoizmislili, se v nobenem slučaju ne ujema z naravnem časom in tako je v neštetihprimerih pa tudi v atomski fiziki, kjer je znanost razkrila atom samo dostopnje, kjer lahko matematika sledi, a vse ostalo, kar atom še razkriva tudite vse skrivnosti, katere človeštvo nikakor ne more razumeti pa so skriti v nadaljnjiskrinji znanja atoma, katere lahko razkrije le tisti, ki pozna vsaj nekajnaravnih zakonov ko njegova raziskava ne temelji na matematiki fiziki in kemiji!Zakaj se potem debelimo?

Ne zato ker konzumiramo preveč kalorij, temveč zato, ker nevemo, da obstoji več vrst kalorij, ko se ena vrsta uporablja za skladiščenjemaščobe v telesu, so tudi druge maščobe ki služijo telesu za odpornost protiraznimi bolezni v obliki čiste energije, ki odbija negativno ali bolezenskoenergijo ter s tem varuje telesne celice, da pravilno funkcionirajo in toenergijo je možno tudi opaziti zunaj telesa kot obrambni oklep telesa ali takoimenovana AURA!Če teh maščob telo ne prejema dovolj, se ta AURA oslabi inbolezenska negativna energija vstopi v telo in uničuje telesne celice na raznanačine, ki so pod raznimi imeni bolezni, zato takšni ljudje mnogo prejezbolevajo kot pa tisti ki imajo nekoliko boljšo prehrano, katera temelji narastlinskih maščobah in ne na živalskih maščobah, kar pa je tudi temeljzdravega življenja!

Zato naj se ljudje ne bojijo rastlinskih maščob, še posebnotistih naravnih, ki niso termično obdelana, a resnično se naj se strogovarujejo vse vret sladkarij, še posebno tistih iz sladkorne pese. Naj jedo letoliko da niso lačni in naj jedo vsaj 4x dnevno, a vse vrste maščobe v mesu,naj izrežejo še pred termično obdelavo in jih premažejo z olji za cvrtje je toedina zdrava shujševalna dieta, ki vam naj vsem postane tudi stalna navada, čeže želite zdravo živeti!Konrad Ajster izumitelj in zasebni raziskovalec naravnihzakonov: »Biotronika nova veda«
kajster

#2 Bojante

Bojante
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 19. november 2012, 23:09

Znanost Nima Pojma, Ker Ne poznajo Vpliva Duhovnih Dogajanj na Človeško Dušo ki Uravnava Procese v njenem materijalnem telesu Objavljena slika xcivx Objavljena slika

To je To :o|o:

Over & Out .

Lp + x:)x

#3 El Nino

El Nino
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 20. november 2012, 11:54

Jaz jem že celo življenje kolikor morem in sem lepo suh. Ko jem zdravo in se veliko gibljem, (recimo pretečem 5-10km na dan) se mi telo izoblikuje v vitko obliko polno mišic in ravno prav maščob.

Zdrava hrana vključuje dovolj ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob, vitaminov, mineralov in fitohranil(to so različna barvila hrani, NARAVNA! pozor, ne E267). Kadar jemo pravilno zmes hrane in se dovolj gibljemo je naše telo vitko v skladu z našo konstitucijo. Skoraj vedno lahko debelost izsledimo kot napako v eni izmed teh stvari. Bodisi prazna hrana, bodisi pomanjkanje gibanja.

Dvomim da ima kdo dednost za 150kil, gotovo je to bolezen, marsikdo ima močnejšo postavo podedovano, ampak to pomeni morda 80kil pri 180cm, največ, ne pa debelost in podobne zadeve.

Seveda lahko iščemo sedaj zelo duhovne vzroke, pa psihološke, pa karmične, na koncu dneva je večinoma zelo jasno. Kar investiramo v telo dobimo ven.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#4 Bojante

Bojante
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 20. november 2012, 12:41

če preveč žereš ... se pač zrediš ... jebiga guidekJaaaaa, že, žeee, ... ampak, to je posledica še neodstranjenih strasti duše, kar pa pomeni, da je to spet Duhovni Problem Duše ker ona itak skrbi potem tudi za vse ostalo ( tudi za vnose hrane ) .

Stvarnik pa Pravi, da , če hočeš biti zdrav, in dočakati visoko starost ( pod 100 let je itak še Mladost) , potem se odpovej mesu ( mrhovini) kolikor je le mogoče, oziroma če zmoreš - Popolnoma.

Tako Neboš Nikoli Predebel .

Lp + #

#5 El Nino

El Nino
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 21. november 2012, 10:17

Skratka znanost ve zakaj se debelimo. Dobro tudi ve, da statistično 90% populacije vodi nezdravo življenje, še posebi ko se gre za prehrano in gibanje.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#6 Bojante

Bojante
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 21. november 2012, 13:09

ahaaa ...
mrhovini sem se odpovedal pred 12 leti
ne vem pa še ali želim dočakat 100 let tukaj v tem telesu ... je brez veze ... x:Dx
raje se preselim v novo sveže telo ... je bolj zanimivo ... pa takHja, pa tud' To "preseljevanje" žal Ni kar tko "enostavno", kot se ti zdi , veš xcivx Objavljena slika xcivx

Lp + #

#7 Marsa

Marsa
 • Uredništvo
 • Št. objav: 60 729

Objavljeno: 21. november 2012, 13:33

'Ali znanost sploh ve, zakaj se debelimo?'

Pravzaprav za večino posameznih primerov kar, ja. xyesx

Mislim da se da na posameznem primeru dosti jasno ugotoviti, zakaj se nekdo redi; bodisi ima že samo tako konstrukcijo, bodisi je k temu že nagnjen-geni, bodisi ima težave s presnovo, bodisi se prehranjuje nezdravo in vnaša preveč sladkorjev oz. OH, bodisi preprosto je preveč, bodisi se ob tem premalo giba, pa kalorij nima kje pokurit, bodisi se mu nabira voda v organizmu, bodisi je to od stresa, bodisi tudi od stradanja-ko potem organizem dela zaloge... itd.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#8 Bojante

Bojante
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 21. november 2012, 23:20

Znanost je Čiiiiiiist' Ausglajzala Objavljena slika :sori: :o|o:
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0