Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Samospoznanje in Tvoja Lastna pot naprej


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
2 komentarjev na to temo

#1 vinko3

vinko3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 106

Objavljeno: 3. marec 2013, 19:41

Zdravo.. po dolgem času.

Nekateri se me še spomnite.. smile.png Nisem imel ideje kako bi poimenoval temo, pa sem izbral besedo "samospoznanje", ker "razsvetljenje" se mi zdi že obrabljeno... pa tudi za več ljudi, pomeni različno.


Podal bi samo par linkov v zvezi s tem, ki se mi zdijo uporabni. Namenjeni so za tiste, ki energetsko resonirajo z napisanim, ki so iskreni in bi res radi spoznali kaj več o sebi, za tiste, ki ne bi samo brali teorije, ampak izkusili iz prve roke, na sebi, kaj napisano pomeni, o čemu pišejo/govorijo "guruji", itd. Spodaj je malo teorije, ampak če se imate za že dovolj načitane, lahko preskočite kar na GLAVNI DEL.

Teorija v pdfju:
http://www.adyashant...ayofliberation/

Teorija na forumu:
http://www.truthstri...?p=120&f=3#p120


GLAVNI DEL:

Obstajata dva fajn foruma v katerih posamezniki prostovoljno pomagajo drug drugemu uvideti "jedro iluzije lastne identitete" - občutek da sem entiteta (jaz) ločena od sveta... Tisti, ki so v to pogledali, so uvideli da je jaz le misel, ki filtrira percepcijo sveta. No, eno je to intelektualno razumeti - dokaj preprosto, čisto nekaj drugega pa je to zelo jasno izkusiti.

Foruma sta:
http://www.truthstri...ntral/index.php

http://liberationunl...ation/index.php

Prvi je za bolj "znanstvene osebe", drugi je za bolj "spiritualne osebe". S čimerkoli se že identificirate, je bistveno bolj pomembno to, da se na forum prijavite in začnete pogovor & raziskovanje.


Vse je brezplačno, brez nobenega drobnega tiska, "skritih interesov" ali kakršnihkoli drugih jajc. Le iskren pogovor z ljudmi, ki so dali skozi točno ta uvid. To še zdaleč ni konec, to je šele začetek - Tvoja Lastna pot naprej, a s precej večjo jasnostjo.


Ta uvid mi je pred leti dal več kot vse teorije, knjige in površinski uvidi skupaj, in me še vedno spreminja... zato delim te informacije tudi drugim.

Admin lahko zaklene temo. To je vse kar sem hotel povedati. Sem zelo poredko tukaj, lahko me pa najdete na FB-ju pa kakšno tam rečemo:

https://www.facebook.com/wnetilo.tnt
 

 


Lep dan še naprej. wink.png




 


Until you know that who you are is empty and meaningless, you dont know anything. 


#2 vinko3

vinko3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 106

Objavljeno: 13. marec 2013, 01:49

"Silence is not the absence of sound, but the absence of self"


Until you know that who you are is empty and meaningless, you dont know anything. 


#3 aboyanasanna

aboyanasanna
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 242

Objavljeno: 13. marec 2013, 14:42

IMAMO VSE MOŽNE LJUDI, PA NAJ STOJIJO SPREDAJ TISTI LJUDJE, KI IMAJO SRCE, KI JIM ZA DRUGE JE MAR, TISTI, OBČUTLJIVI LJUDJE, KI SO NA SVETU IN OBSTAJAJO, ZA TISTE, KI JIM UGAJAMO PA NIKOLI NI DOVOLJ, ZA TISTE LJUDI NAJ BO DANES TA DAN, NAJ BODO PONOSNI, DA STOJIJO TAM, KAJTI BREZ NJIH NE BI BILO SVETA.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0