Objavljeno: 20. avgust 2005, 11:35
Objavljeno: 6. september 2005, 12:01
Objavljeno: 6. september 2005, 15:18
Si si privoščila tudi eno vzporedno biodieto brez stranskih učinkov?<{POST_SNAPBACK}>dannnnnn...
že od sedmega julija jemljem 100mg euthyroxa, ker mi ščitnica ne deluje.
Počutim se res bolje; nism več tako utrujena, pritisk se mi je normaliziru itd...
KAr opažam zadnje čase je to, da mi res pretirano izpadajo lasje.
Že od nekdaj imam bolj švoh lase in vedno so mi odpadali...nikoli pa toliko kot sedaj.
Zanimam me, če ima še kdo popdobne probleme oz, če je lahko izpadanje las povezano s ščitnico ali morda tabletami...
Poleg tega se mi izredno masti koža,lase perem že skoraj vsak 2 dan z blagim šamponom pa vseeno...
Ne samo po lasišču, ampak tudi po obrazu se vsa svetim, čeprou si vsak večer obraz sperem s kamilcami (ne vem če je to ok, ampak men to paše)
Kdorkoli...prosim
Sončkeeeeeeeee
ps: lasje mi res na veliko izpadajo...ne sam tko mal... 4.10 imam kontrolo za ščitnico
Objavljeno: 6. september 2005, 15:51
Objavljeno: 6. september 2005, 17:33
Mana, sem mislil, da si opazila ta moj post.<{POST_SNAPBACK}>Postavi to svoje vprašanje še na moj forum, tam je neki g. Sašo kar nekaj objavil o ščitnici, morda ti bo znal svetovati, kako in kaj.
Če ti pa ščitnice niso operativno ali z radiokativnim jodom odstranili, se nikar ne boj, da boš morala celo življenje uživati tablete. Ti pa priporočam eno dosledno kuro biodiete z zdravo soljo.
Objavljeno: 6. september 2005, 17:46
Objavljeno: 7. september 2005, 09:33
Pameten dohtar, tudi jaz o biodieti ne pravim nič drugače, poskusi, rizikov ni nobenih, ker ne gre za neko novo zdravilo, ki se testira, pač pa za najstarejšo stvar v življenju človeka, sol.<{POST_SNAPBACK}>
Veš kaj je meni rekel zdravnik: "Najprej poskusite, škodilo vam definitivno ne bo. Če se boste počutila dobro, nimam nobenih zadržkov, da bi vam to odsvetoval. ...."
Objavljeno: 21. november 2005, 19:22
Objavljeno: 22. november 2005, 10:59
Objavljeno: 11. december 2007, 13:21
Objavljeno: 11. december 2007, 22:08
Objavljeno: 11. december 2007, 22:23
Objavljeno: 12. december 2007, 12:22
Objavljeno: 12. december 2007, 19:07
Jaz upam,da ti bo pomagalo
Objavljeno: 12. december 2007, 19:19
Jaz upam,da ti bo pomagalo
A je to res? Tudi v spirulini je jod,kaj je tudi ta škodljiv?Zadeva je bolj banalna, kot si misliš. Organizem se brani dodanega joda kot hudič križa
Objavljeno: 13. december 2007, 00:25
Objavljeno: 13. december 2007, 16:03
Objavljeno: 11. julij 2008, 14:22
Al pa posušeni krempeljc svetega Atrocija veronskega, kot je svojih dni jel dejati Ubertin.Lahko pa si izbereš zaščitnico za ščitnico na primer priprošnja k devici Mariji al Sveti Agati
There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.
Objavljeno: 19. september 2013, 20:00
Slučajno zasledil temo...
Z radioaktivnim jodom se lahko povzroči hipotiroza. Pri tej terapiji bi moral človek pogosto na preglede hormonov ščitnice. Ko pa nastopi hipotiroza, so potrebne tablete s sintetičnim jodom, kar pa ima neželene učinke.
sicer poznamo rešitev, ki pa je precej draga.
www.fortuna-vitae.si
Za info, moj oče pije tole in je zmanjšal količino Euthyroxa (imel 250 mikrogramov!) za polovico in so hormoni v mejah normale. Računava, da mu bo čez kakšno leto ščitnica sama proizvajala dovolj hormonov.
So pa tudi ene tablete KELP, česar pa ne poznam. Veliko organskega joda je tudi v morskih sadežih, ampak le-ti vsebujejo tudi anorganski jod, tako da je potrebna previdnost.
Naravna dopolnila normalizirajo organe, sintetična dopolnila pa zavirajo njihovo delovanje.
No pa lep pozdrav!
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0