Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Črna prihodnost


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
603 komentarjev na to temo

#151 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 27. julij 2013, 22:34

ma sej res bi mi pasal en kos torte s sladoledom, zdele ko se je malo ohladilo,res je čas da se grem spočiti,jutri bo lep dan s soncem posijan kaj je lahko boljšega....

tole podajanje je kar utrudljivo.....lepo spite



#152 Tjazy

Tjazy
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 112

Objavljeno: 27. julij 2013, 22:36

odvisno kaj je zate real life?aja par črnih ovc, pol mi pa povej eno ustanovo kjer jih resnično pozdravijo in kjer se samim dohtarjem mogoče ne zmeša. prosim te samo za eno,če že imaš izkušnje na tem področju,mi boš pa znal našteti vsaj eno....

ojoj brezo si še ti postal tak ko ne veš kaj reči začneš pa z pikolvskimi,kmalu mi boš začel še slovnico metat naprej

 

Sem enakega mnenja... 


*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

#153 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 27. julij 2013, 22:39

s tem postom se kr strinjam in ker me glih omenjaš in nič konkretno ne izpostavljaš in da te mogoče po krivem ne določim, da obračaš moje besede, nej se še enkrat citiram, da lahko vidiš, da ne govorim glih tko kontra. pravim namreč samo, da je razlika v begu ali umiku. tko konec koncov tut štekam point tvojega posta in s svojim postom se še vedno strinjam.

je pa res, da se nisem spuščal na noben čira čara nivo, kjer bi tupil, da si je nekdo nasilje že kot otrok skreiral v kakem prejšnjem lajfu

in tudi se nisem spuščal v to, da ti okolica mogoče samo vrača, kar sam vanjo pošiljaš... konec koncov sem napisal 3 vrstice in ne, ne znam vsega powedat tko na kratko.

pa tut počasi me mineva sploh karkoli še napisat.

 

 

 

zakaj pa če se umakneš pomeni da je beg,kaj če enostavno sprevidiš da ti ljudje delajo slabo in se nočeš več ukvarjati z njihovimi vamirskimi igrami,kot bi janko rekel.

glih zato ker so ljudje posesivni in ne pustijo drugih proč se največkrat zgodijo tragedije. ljudje ki izberejo pugum in gredo stran so zame veliko bolj močni kot tisti ki ostanejo v situaciji in se smilijo sami sebi.

pa še to ko živiš v neki situaciji niti ne vidiš dostikrat kaj je narobe samo veš da je nekaj narobe in ko zamenjaš zorni kot vidiš popolnoma drugo sliko . kot če stojiš v vrtincu ,na sredini je vse mirno,okoli pa vse frči in ti ne vidiš kaj se dogaja vzunaj.

treba se umaknit vsaj zato da si nafilaš baterije.....

 

 

kul. samo... če se odseliš kot beg, ne narediš prou nič, samo cajt zgubljaš, ker si boš drugje spet skreiral isto situacijo in pol moraš reševati 2. tisto, od katere si zbežal in tisto, ki si jo na novo ustvariš drugje, kamor si zbežal. pred sabo se ne da zbežat..

če pa se umikaš zato, da v miru kej predelaš, pa je pomoje tut okej. samo preden greš, si moraš bit na jasnem, al bežiš al se začasno umikaš v mir.


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#154 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 27. julij 2013, 22:41

odvisno kaj je zate real life?aja par črnih ovc, pol mi pa povej eno ustanovo kjer jih resnično pozdravijo in kjer se samim dohtarjem mogoče ne zmeša. prosim te samo za eno,če že imaš izkušnje na tem področju,mi boš pa znal našteti vsaj eno....

ojoj brezo si še ti postal tak ko ne veš kaj reči začneš pa z pikolvskimi,kmalu mi boš začel še slovnico metat naprej

 

Real life je po "normativih" povprečnih ljudi, to kar se človeku dogaja v fizičnem telesu...biggrin.png

 

Ustanove, ki delujejo pod krščanskim ali kakšnim drugim imenom ala Don Bosko...zdravniki- terapevti delajo prostovoljno...biggrin.png

Pa tudi v uradnih ustanovah- psihiatrijah so jih pozdravili (seveda s kombinacijo drugih pristopov, ne samo zdravil). Mogoče se je res kakšnemu doktorju malo zmešal na koncu, ampak takih je bilo samo za vzorec. biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#155 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 27. julij 2013, 22:42

to je odgovor za jankota težave s citiranjem
hm, da vidim, kaj se spomnim
Je žalostna obremenjena s preteklostjo, dogajajo se ji slabe reči, tega naveličana, zato si želi prekiniti.
Naj gre k psihologu psihiatru, si najde prijatelja, objame drevo in namaka v slani vodi. Ponavlja hare rama. . , to ne ker bo znorela. Naj gre, to ne ker bo bežala. Ne da se ji svetovati nič določenega, bi bilo treba več vedet, več ne gre povedat, ker forum. Naj pove, ker anonimna. Naj se ne jezi in naj bo do konca žalostna. Naj odpusti, naj se dobi z drugimi puncami.

 

iiiiii. hwaaaaallllllaaaaaaaylflower.gifylflower.gifylflower.gif


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#156 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:28

Nič drugače ni kot v vseh drugih temah.. Brezo šablonsko pametuje, jaz mu sekam kontra.. gold vstavlja humorne vložke, punce nas mirijo edine kej pametnega povejo, mgd pa hara krišna rama krišna hara... 

 

Alijana pa nima nič od vsega skupaj... še zaenkrat.

 

biggrin.png  biggrin.png

laugh.pnglaugh.pnglaugh.png

tenks.

pa če sem že tebe prpravu, da ocenjuješ, nej zdej še sam si prwoščim mal sodb, hahahahahahahah

brezo.... je men ful faca. sam zdej moram powedat še mal več. u resnici ga kej dosti sploh ne berem, kar pa preberem, mi je uglavnem totalno mim. ampak to ne pomeni, da imam kej proti njemu. nasprotno. spoštujem in občudujem njegovo znanje. ukvarja se pač s pristopom, ki je meni mim. sploh pa ne pravim, da mogoče nima prav. meni pač je mim. sej mogoče pa bo kdaj drugače. kdo bi vedu u tej gužvi, hahahahahaha. poleg tega, kar navaja, vedno zna tudi zagovarjat. redko, če sploh kdaj, zaznam kako hudo subjektivno pametovanje, ampak samo posredovanje mnenj oz. teorij drugih, pa makar sekic in duhcov, ki si jih kar se mene tiče, loh tut na roštilj vrže in povečerja. seweda ga tut zanese in zna bit mal pokroviteljski, ampak ni sile in generalno gledano mi je fajn. (sej u resnici ste mi vsi fajn. mogoče, ker po mojem prepričanju imamo vsak svojo nujno in nepogrešljivo nalogo in smo vsi na istem čolnu in eden drugemu hočemo nočemo sokreatorji tudi njihovega lajfa) brezič tudi nikoli ni žaljiv, nesramen, vedno odgovarja, pa čeprav drugič, tretjič, petič isto. ali pa vsaj poda povezave. in nenazadnje... rad ga cukne, hahahahahahahahah

 

sekati kontra... pa res ni težko no.... in še najbolje seka loh kontra glih tisti, ki ima najmanj pojma, hahahahahah. pravi ena stara misel, da en bedak zna več uprašat, kot 10 modrecov odgovorit. jes zase garantiram, da tut 11 modrecov ne bi blo dost, če se jes lotim spraševat in sekat kontra. no, seweda pa je kle na forumu drgač. klele ni treba 11 modrecov, kle je 11 modelov, ki vsak sam neodvisno od ostalih ve vse odgovore, hahahahaha. sprehod čez potoček pač dela čudeže. temu se ne da oporekat. sicer je to loh tut improvizacija bedaka, ki nima boljše ideje in je to kardeljevski pristop zdravljenja (iz unga vica za 6 mesecov aresta, hahahahaah), čeprou po drug strani pa tut drži, da so menda imel eni stari taoisti v knjižnici na steni plakat, kjer je pisal, da je v mali travni bilki več modrosti, kot v vseh bukvah na svetu.

 

humor... je kot okus. o njem nima smisla razpredat. eden ima takega, drug drugačnega. in nobeden ni boljši, sta samo različna. in kar je enemu humorno, je drugemu bolano. in obratno.

 

punce da mirijo in kej pametnega povejo?

hahaha. ta je dobra stari.

sej ti verjamem. jes o ženskah pač nimam pojma in nima smisla, da se farbam. še kadar sem mislu, da kej vem, me je čez 5 minut koj kera presenetla, da sem sam debeu gledu, tko da se jih pač rajš izogibam in od daleč obožujem in se čudim.

pa tut mirile da so? in jes sem pa mislu, da če hočeš špetir, da enostavno daš 2 ženski na kup in samo mal počakaš. hahahaha. čist si me presenetu.

mgd pa ni edini, k to poje. to je pel tut harrison, hahahahahah

 

alina... pa defenitivno bo imela neki od vsega tega. a je sploh možno karkoli slišat, pa da to ni dobro ali da ne bi imela kej od tega?

ampak pomoje bo imela še največ od usega tega, če bo čim prej pogruntala, da z usemi nami ni nič... in gre k kakemu šlogarju, pa da še tam čim prej pogrunta, da ni nič, pa gre še h dohtarju, pa da tut pogrunta, da ni nič, pa gre pol še h kakemu psihiču ala duhovni modrec ali zdravitelj... pa da še tam pogrunta, da ni nič....

in da se čim prej začne vase obračat in v sebi iskat odgovore in rešitve, ker u resnici samo tam tudi so. pomoje seweda, kar pomeni, da ni nujno tko tut zate ali kogarkoli drugega.

a sem kej pozabu?

ma sej u bistvu je blo le preweč pomoje. sam k sem že napisu... jebi ga, nom zdej brisu...


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#157 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:33

biggrin.png

 

Verniki radi rečejo, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal, pol ko boš že vse rešil. tongue.png

 

hahha. jp.

čeprou... je pa useen neki na tem.

ko namreč se neki odločiš in tut štartaš... pol... bemumatr, da ti grejo stvari na roko no. s predpogojem, da si se z dobrimi nameni in pošteno lotil stvari, pa karkoli že je. će seweda zdej izključim višje plane, ki so učasih izgovor, da kej spodleti.


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#158 none

none
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 400

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:47

biggrin.png


dReAM

 

 

 


#159 Silica

Silica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 135

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:52

Dobri nameni in poštenost so predpogoj za to, da ti uspe narediti, kar si se odločil? hahahahahaha tongue.png


Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.


#160 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:55

Dobri nameni in poštenost so predpogoj za to, da ti uspe narediti, kar si se odločil? hahahahahaha tongue.png

jp... če hočeš, da ti bo še bog pomagal... in da si sam že štartal inno.gif

seweda pa izjema spodbija pravilo tongue.png


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#161 Silica

Silica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 135

Objavljeno: 27. julij 2013, 23:59

Janko ma pa rožnata očala, tralala partyy.gif

 

Sori, sej že pokam iz teme sleepy.gif


Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.


#162 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 28. julij 2013, 00:03

Janko ma pa rožnata očala, tralala partyy.gif

 

nimam, pa se mi zato glih tko dopadeš k swina tongue.pnglaugh.png  (čist za usak slučaj..... hhhhheeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccccccccccccc)


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#163 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 28. julij 2013, 05:47

Pravijo da smo vsi božji otroci, kaj pa potem ima hudič poleg ?

 

Žal so Tudi "Satanovi Otroci" ! To je zato .



biggrin.png

 

Verniki radi rečejo, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal, pol ko boš že vse rešil. tongue.png

 

No, jaz pa ravno ta stavek Najmanj maram, in ga Nikoli ne govorim, kajti govori o Božji Doslednosti-strogosti. Lp + #



#164 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 28. julij 2013, 05:50

Koliko ste napisali smile.png se že izgubim med branjem. Vem da bom morala delati sama na sebi ampak včasih prav rabiš da napišeš vse kaj je slabega ker potem bolj jasno lahko opredeliš kaj je narobe.

 

Še vedno pa me močno daje jeza na vse.

 

Good Start ! :)

 

Naj ti še Bog Pomaga, potem ko si Dobro Začela :)

 

Jaz pa zdaj letim z brati v Nebeške Višave - Gorske Dobrave :)

 

Lep + Izpolnjen dan z Svetlobo Ljubezni Obsijan ti želim brat Bojan :)



#165 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 28. julij 2013, 05:56

dobro jutro....ptički že čivkajo kar nekaj ur



#166 none

none
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 400

Objavljeno: 28. julij 2013, 08:31

Danes bo še zelo zelo vroče...em45.gif


dReAM

 

 

 


#167 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. julij 2013, 09:17

Koliko ste napisali smile.png se že izgubim med branjem. Vem da bom morala delati sama na sebi ampak včasih prav rabiš da napišeš vse kaj je slabega ker potem bolj jasno lahko opredeliš kaj je narobe.

 

Še vedno pa me močno daje jeza na vse.

 

To izhaja iz neizpolnjene želje. Si poskusla izgovarjat mantro, ki sem ti jo napisu? Ta te lahko osreči. 



#168 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 28. julij 2013, 09:19

Mislim da danes vse bolj ali manj  MANTRA vročina.

 

Rešitev je lahko tudi hladno pivo ali limonada, še bolje oboje skup. icon180.gif



#169 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. julij 2013, 09:28

Notranje osreči.



#170 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. julij 2013, 09:46

Pa sprosti mentalno tenzijo. Sam morš bit mal potrpežljiv. Če si pozoren je hitrejš.



#171 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 28. julij 2013, 09:52

Notranje osreči.

 

orgazem whistling.gif



#172 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. julij 2013, 10:31

orgazem whistling.gif

 

Nisem to mislu. To je površinsko, začasno in neizpolnjujoče za naš pravi-jaz. V bistvu onesrečuje in onečiščuje in zato povečuje jezo, ki pol še dodatno poslabšuje. Pa se zasužnjuje in postopoma upada, kar še dodatno povečuje jezo. To je tko kot če bi rad ugasnu ogenj želje in nanj zlival olje. Samo še povečeval se bo in s tem tudi nezadovoljstvo in jeza. Vse želje so nam lahko izpolnjene le v služenju Boga, Šri Krišne, začenši z izgovarjanjem njegovih svetih imen, za njegovo zadovoljstvo.   



#173 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 28. julij 2013, 10:59

Al pa boljš rečeno, ljubezen do Boga, Šri Krišne.



#174 Alina28

Alina28
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 84

Objavljeno: 28. julij 2013, 12:26

Res ste veliko napisali. Ali ima pa mogoče kdo kakšno izkušnjo s podobnimi problemi in morebiti kakšnim nasvetom kako se je rešil tega?



#175 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 28. julij 2013, 12:42

Res ste veliko napisali. Ali ima pa mogoče kdo kakšno izkušnjo s podobnimi problemi in morebiti kakšnim nasvetom kako se je rešil tega?

sej res nisem bral vsega, tko da ne vem, če ti je kdo priporočil, ampak komot poskusiš EFT.

enostaven za naučit, hiter, deluje takoj, zastonj in z njim so si že mnogi pomagali. tudi narkomani, vojne travme...

loh ti pošljem tudi novice, kdaj in kje so delavnice, pa kontakte, pa literaturo.


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0