Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nadnaravna bitja


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
178 komentarjev na to temo

#176 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 10. september 2013, 17:15

ne vem no, brezo, ker kot jaz poznam naravo ne moremo kar tako mešati ras in ponavadi ko jih mešamo so potlej naslednji neplodni,tko da bi dobili celo raso iz enega testiranja razen, seveda če niso testiral na tisočih primerkov.pa tudi to se ne more dolgo ohraniti.

jaz mislim da so rasa zase

To drži, ja. Različne vrste (verjetno si mislila vrsto - ker če smo natančni glede izrazov, so rase v okviru ene vrste in se pravzaprav lahko mešajo med sabo - npr. pri psih...) so genetsko preveč različne, da bi se lahko razvili življenja sposobni potomci, če pa se že, niso plodni. Pa tudi prenašanje genov pri genskem inženiringu je uspešno samo pri prenosu sorazmerno majhnih odsekov DNA. Jaz tudi mislim, da ta bitja pripadajo neki svoji vrsti in niso umetno ustvarjena. Mislim,da ljudje krepko pretiravajo z zgodbami o tem, kaj vse so sposobni narediti v nekih "skrivnih laboratorijih". Narava je na ravni nastanka in razvoja višje razvitih bitij preveč kompleksna, da bi se ljudje lahko uspešno vmešavali in jo po svoje kreirali. Že famozna ovca Dolly, ki je rezultat sorazmerno preprostega postopka kloniranja, ni uspešno živo bitje - zelo kmalu so opazili vrsto degenerativnih težav, celice, iz katerih je nastala, se nekako niso "resetirale" - ostale so starejše in manj vitalne. 



#177 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 10. september 2013, 17:47

Ja hvala za popravilo



#178 anne

anne
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 137

Objavljeno: 10. september 2013, 18:47

To drži, ja. Različne vrste (verjetno si mislila vrsto - ker če smo natančni glede izrazov, so rase v okviru ene vrste in se pravzaprav lahko mešajo med sabo - npr. pri psih...) so genetsko preveč različne, da bi se lahko razvili življenja sposobni potomci, če pa se že, niso plodni. 

Kaj pa mačke? Recimo tigri in levi in vse te izpeljanke? 

 

Našla še več: http://www.ibtimes.c...-photos-1359907


Life begins at the end of your comfort zone. 


#179 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 10. september 2013, 18:51

Potomci niso plodni. Podobno križanca med oslom in konjem mula in mezeg tudi nista plodna.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0