Ojej, od etičnega kodeksa smo zdaj že pri Krišni? Se mi zdi pa fajn, da se omenjajo kodeksi, čeprav ni nič povedanega o objavljanju osebnih podatkov in natalnih kartah otrok.
Kako pa vi razumete vzorce? Vzorci so program, po katerem delujemo v življenju. Brez programa ne moreš delovati. In noben program ni 100%, vsak je prirejen za točno določene okoliščine in potrebe. Ko se to spremeni, rabimo spremembe v programu. Nekateri vzorci so zelo konstruktivni za naše delovanje, drugi ga ovirajo. Nekatere imamo ozaveščene, druge ne. Osvoboditi se jih ne moremo, lahko so prečiščeni ali pa zamenjani z drugimi.
Služenje Bogu je samo eden od vzorcev. Lahko se počutimo osvobojeni in srečni, čeprav mgd ni osvobojen, vendar smo še vedno znotraj nekega vzorca. Ki nam pač trenutno ustreza.
Brezo, tvoje kritike astrologije so pa brezpredmetne, brez tehtnega argumenta. Čisto razumem, da ljudem že prekipeva, če so ti vse razložili tako, da se boljše ne da.
Bolj je govora je o destruktivnih vzorcih, ne konstruktivnih...
Ceres je lepo razložila iz astrološkega stališča...kar sem pa jaz pretolmačil iz napisanega je pa da so to samo predvidevanja, sklepanja...luna v neki hiši ima lahko več pomenov in je odvisna še od ostalih hišic...in potem se to nekako sešteva....in sklepa...al se lahko s 100% trdi, da nekaj obstaja...Čeprav pri določenih astroloških pristopih (djotiš) se lahko za nekatere stvari to trdi 100%, za klasično pa nisem prepričan...
Kaj je zdaj...a se lahko samo s klasično astrologijo z zagotovostjo trdi nekaj al se gre za predvidevanja...
Ker če se gre za predvidevanja potem je za moje pojme vse OK...če se gre pa za 100% trditve, potem so pa celo tvoji posti v nasprotju s tem...zdaj se pa odloči kaj je na stvari...
Zgleda da tudi ti vidiš samo to kar hočeš videti (kritika)...a tisti del si pa spregledala kjer omenjam, da cenim tudi astrološki pristop...mogoče pa tudi ti ne razumeš kitajščine...
Zgleda da izgovarjanje Krišnovega imena konstruktivno (vzpodbudno) vpliva na možgančiče...al sem pa sedaj kaj pod vplivom Krišna loke (loka- planet, raven zavesti) pa tega še sam ne vem...