WHISKYEV KOLAČ
Slasten recept za vsako priložnost:
Potrebujete:
1 skodelico vode
1 skodelico kristalnega sladkorja
1 skodelico rjavega sladkorja
4 velika jajca
1/2 kg masla
2 skodelici suhega sadja
1 čajno žličko soli
1 prgišče orehov
1 limono
2 mala litra Whiskya
Priprava:
- Najprej poskusi Whisky in tako preveri njegovo kakovost.
- Zatem vzemi veliko skledo za stepanje.
- Še enkrat poskusi Whisky in se prepričaj, če je res najbolj kakovosten. Nalij ga še v skodelico do roba in jo brez oklevanja izpij do dna. (To delovno fazo večkrat ponovi.)
- Vklopi mikser in maslo, ki si ga dal v skledo, penasto stepi.
- Dodaj žlico sladkorja.
- Izklopi mikser.
- V skledo stri dve jajci. Vrzi vanjo tudi košček suhega sadja.
- Poskusi, če je Whisky še v redu. Z istim namenom ga izpij še polno skodelico.
- Ušaltaj spet mikser. Če se trapasto sadje zatakne v metlice, jih spucej s trtnim škarjam.
- Preizkusi ko...ko...konsisssssstenco Whi...Whiskya...
- Zdej zdrob limono u masa in stisn orejhe. Dodej ana šalca Whi... Cukr in use, kar še maš. Vklop hikser.
- Udarjaj s hikserjem ob pult, dokler ne neha dejlat. Metlce vrž skuz okn ven. Sej sa itak umazane!
- Namast pekač in vklop pečico, hik, na 360 stapin.
- Preiskus okus preostanka Whiskya. Vrž se na postlo in se požvižgej na peciv. Čevle maš lahku kr na nogah.
- Če peciv slučajnu ne rata (ker je recept rejs kampliciran!!!), speč druzga al ga pa pejt kupit kr u Leclerc. Pa ne pazab na usaj na ana flaša Whiskya!
Dober tek!!!
(avtor neznan)
*******************
WHISKYEV KOLAČ
Avtor teme:
Tamburin
, 15. jan 2003, 01:00
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0