Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Jyotish --Dnevni vplivi zvezd

jyotish vedska astrologija novice jyotish novice zoran jyotish astrolog jyotish za donacije

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kailash159

kailash159
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 17. januar 2014, 17:09

Pozdravljeni, kdarkoli bom le utegnil vas bom v kar se da redni temi obveščal o dnevnih vplivih planetov po sistemu Jyotish.

Danes se sicer dan že izteka, predlagam pa izobraževanja, komunikacijo in ogled kakšnega filma, druženje, seminar --vse to v povezavi z globljmi in konfliktnimi temami, kot je smrt, minevanje, osvoboditev, transformacija in zdravljenje po neobičajnih metodah--zelišča, šamanizem, duhovno zdravljenje in spopad z sovražnimi energijami ljudi, dogodkov. Razćiščevanje situacije iz preteklosti--odnosi, finančni dolgovi itd --samo ne bit nasilni prosim. Rešujte zadeve odločno a mirno.

Tudi je danes primeren večer za druženje in pogovor, vendar na globljem nivoju, ne samo fizičnem.

Potem pa tik pred spanjem sprostite intelekt z zahvalo božanskemu za vse darove in izkušnje, izkusimo hvaležnost za to kar imamo in pošljimo mir v vesolje in srce.

Om Shanti


Znanju ni konca .

Ker se me je zelo globoko dotaknila recesija in kriza ljudi sem se tudi odločil da bom do nadaljnjega izvajal svetovanja na podlagi prostovoljnih prispevkov--vsakdo prispeva kolikor lahko :-) "

Zoran Kamenicki

http://jyotishvaastu.wordpress.com/

http://www.facebook....106762112703587

sriyantra.gif

Prav tako označeno z eno ali več teh ključnih besed: jyotish vedska astrologija, novice, jyotish novice, zoran jyotish astrolog, jyotish za donacije

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0