ni dovolj da samo ozavestiš, sprocesiraš, potreben je celovit pristop, kateri zahteva določena znanja in izkušnje..
sam sem potreboval več kot 15 let da sem prišel do dokončne odstranitve blokad in parazitkov..
vem kako izgleda, ko energijsko deluješ na 30 %, dlje traja bolj se pozna na fizičnem počutju / zdravju
tudi poznam občutek, ko deluješ na 10tih procentih
če bi se mi dalo pisat, bi lahko točno povedal kaj se Dreamerju dogaja, skratka živiš kot en mrlič, ki samo čaka kdaj se bojo baterije dokončno izpraznile..., aura se ne fila skoraj nič, mogoče kakih 5%....
stvar je res zajebana, da pa se rešit.., kako pa ne bom pisal na forumu, mene je drago stalo 
Neko stvar sprocesirat in dokončno ozavestit je več kot dovolj, ker več sploh ni možno...To je zelo skoncentrirana izjava, ki se bolj nanaša na podzavestne vzorce, ne toliko na dogodke...dogodki so ponavadi samo posledica...Da pa je človek tega sposoben mora najprej pridobiti znanje, izkušnje, itd...

Če bi neki človek energijsko dolgoročno (vsaj par dni) deloval samo 30% ali 10%, bi po vsej verjetnosti spal cele dneve, bil v komi ali mrtev...zato se včasih prav nasmejem takim izjavam...Procenti od česa, od celotne aure že ne...
In to je bilo vprašanje za Dreamerja, da sploh vidim koliko se mu sanja o teh stvareh...Cela kapaciteta možganov ali samo ta del, ki ga on trenutno uporablja...podobno kot odprta in razvita čakra...dva različna pojma...
In če grem še bolj v podrobnosti...če se gre za kakšne zamašene, poškodovane, predrte, prepikane "energijske kanale" potem je treba to odmašiti, popraviti, zaflikati, zaceliti+ najti vzrok...kar se pa samo z odstranjevanjem blokad, parazitkov, dovajanjem energije ne da...pa prvo je treba biti jasnoviden, da se te stvari sploh opazi...plus druge otkačene stvari, ki se lahko pri temu dogajajo...skratka sci-fi bajke...