Zanimivo, kakšni uporabniki komentirajo na tem forumu, na grobo bi jih/nas verjetno lahko razvrstili v nekaj skupin;
1 - tu so najprej tisti, ki jih je tudi najmanj, ljudje, ki o astrologiji vedo veliko, res veliko, verjetno tudi živijo od tega in pišejo tudi zato ker so ljudem pripravljeni pomagati. Ti ljudje so povetili in verjetno še vedno en velik del svojega življenja posvečajo raziskovanju te teme.
2 - potem ljudje, ki iščejo pomoč, odgovore na razna vprašanja, ko se znajdejo na prelomnici v življenju in so slišali za astrologijo, da baje pomaga. Nekateri jo vzljubijo in jo gredo sami raziskovat naprej.
3 - tisti, ki se ljubiteljsko ukvarjamo z astrologijo (sem spadam tudi jaz), taki, ki se med drugim zavedamo da je življenje potovanje, ki vodi k izpolnitvi duše. Astrologija je tukaj eno od orodij, matematična formula, zapis, plonk listek duše, ki nam pomaga razumeti lastne darove in slabosti, je svetovalec, ki nam ponudi odgovor v katero smer razpeti jadra, ko na morju življenja vlada brezveterje, burja ali pa celo nevihta. Ne, mi ne poskušamo "premikati" vetra, mi veter izkoriščamo za plovbo.
4 - vikendaši. Taki si v časopisu preberejo dnevni horoskop, če jih slučajno tisti dan zaboli želodec ali opraskajo avto in bi si radi dvignili moralo, potem v njemu najdejo uteho. Taki se nikoli kritično ne sprašujejo o verodostojnosti avtorjev le-teh horoskopov ali pa tudi večjih člankov. Tudi tako početje ni napačno, človek skozi življenje pač išče orodja kako se počutiti bolje.
5 - in potem so tukaj še razni bebavi kljukci. Ljudje, oprostite izrazu, ampak kako naj oseba z zdravo pametjo in sprejemljivo mero človeškega dostojanstva drugače poimenuje take, ki se na astrološki forum hodijo norčevati iz ljudi, ki govorijo o astrologiji? Ti ljudje vpadajo na odprto teme o astrologiji in pričnejo umetno zviševati lastno pomembnost medtem ko žalijo ali pljuvajo po drugih.
Da, uporabil sem izraz “pljuvanje”. Poglejte, ko nekdo izjavi da je astrologija balast za ego furat (kar je pač zgolj njegovo ozko razumevanje teme) in potem tale kljukec izjavi: “končno ena, ki zna misliti s svojo lepo glavico”, sledi vprašanje, kaj hoče ta oseba dopovedati vsem ostalim, ki se ukvarjajo z astrologijo, da morda ne znajo misliti s svojo glavo??!!! WTF!
Spoštujem mnenja drugih, ampak zakaj taki hejterji ne odprejo foruma anti-astrologija?! Aja, saj res, najbrž zato ker ga ne bi noben drugi bral pa jim je potem bolj zanimivo provocirat drguje. Tako jih vsaj nihče ne spregleda.
Moj zapis nima namena žaliti nikogar. Zavedam se pač, da svet gleda in da je včasih treba vstati in ne glede na vse, odkrito in primerno povedati resnico ter pobalina krcniti po nosu! To je moje sporočilo ljudem, hejterji pa bodo itak hejtali še dalje.
Cheers