Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

KAKO SE SPOPASTI Z DEPRESIJO ALI S HUJŠIMI ČUSTVENIMI STISKAMI?

depresija čustvena stiska zdravljenje depresije medij energija

  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 Lidija.ladja

Lidija.ladja
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 15. september 2014, 21:33

Depresija je v razcvetu zato, da nam odpre oči za novo dojemanje življenja. Je priložnost v preobleki, če se je lotimo na pravilen način.
 

Sami napredujemo veliko počasneje, saj je naše zdravljenje kot neke vrste ekspetiment. Če se obrnemo na strokovnjaka, ki ima izkušnje na tem področju, lahko prihranimo veliko časa, ki bi ga sicer izgubili zaradi slabega počutja in nihanja.

 

Za zdravljenje je priporočen individualni pristop, saj so vzroki različni.

 

 

Sem medij in vas ob podpori energije pripeljem do novih spoznanj in rešitev. Največ izkušenj imam z zdravljenjem depresije na naraven način in s prebolevanjem usodne ljubezni. Berem ljudi, začutim njihove blokade in jim pomagam iz težav.

 

Mnogi izgubljajo čas s prebolevanjem ljubljene osebe. Obdobje žalosti lahko traja leta in leta. Nemalo jih konča samih, osamljenih, tisti ki se odločijo za novo partnerstvo, pa nemalokrat ponovijo prejšnjo zgodbo.

 

Za spremembe se je treba najprej premakniti v zavesti. Postaviti nove temelje in najprej sebe dodobra spoznati.

Seanse so cenovno dostopne vsakomur, saj jih ocenite sami glede na svoje finančne zmožnosti.EDINI POGOJI SO:

 

- da čutite hudo čustveno stisko že dalj časa

- da ste brez volje in energije ter si ne znate sami pomagati

- da ste poskusili že marsikaj, a imate kljub temu občutek, da se ne premikate nikamor oz. se premikate zelo počasiČe ste se našli med temi vrsticami, mi lahko pišete na mail: lidija.ladja@gmail.com ali me pokličete na tel: 040 228 488Večletne izkušnje in rezultati zadovoljnih strank  me vzpodbujajo, da širim znanje in nudim podporo tistim, ki so pripravljeni!

 

 

Z metodo, ki jo izvajam, začnejo moji varovanci čutiti spremembe že po prvi seansi. Po drugem in tretjem srečanju se zgodijo premiki, na katere marsikdo ne upa niti pomisliti. Zaradi boljšega počutja se čas zdravljenja radikalno skrajša.

 

Če zdravljenje depresije traja leto, dve ali več, lahko oseba izgubi upanje, kar še dodatno oteži napredek.

 

Ob sodelovanju z mojimi strankami lahko dobite še večjo podporo in zagon, da se na lepši način rešite stanja, ki ga ne zavidam nikomur.

 

Marsikdo ima ogromno znanja o novem načinu življenja, a je kljub temu nesrečen ali se slabo počuti. Marsikdo se prepričuje, da je v redu, čeprav temu ni tako. Največji pokazatelj so naša čustva, ki se jih velika večina še ne zaveda, kaj šele da bi jih začutili.

 

Doseči stik s samim seboj je velik korak in izziv za vsakega izmed nas. Teorija ni šla še nikoli sama v prakso.

 

Svoje tehnike in eksperimente sem najprej preizkusila na sebi. Točno vem kaj deluje in kaj NE deluje. Nato sem seznanila s tehnikami tudi mojo mamo, ker jabolko še nikoli ni padlo daleč od drevesa. Sedaj tudi moja mama pomaga ljudem, ki jih je doletela podobna izkušnja.

 

Od mojega "razsvetljenja" je minilo 7 let. Nenehno srečujem ljudi, ki se borijo s takšnimi in drugačnimi izzivi in ne morem biti tiho.

 

Vsak izmed nas ima v življenju izzive in vsakomur želim, da jih premaguje kar se da neboleče.

 

Lidija

 


 

 Prav tako označeno z eno ali več teh ključnih besed: depresija, čustvena stiska, zdravljenje depresije, medij, energija

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0